תגידו, לא מיציתם את הנושא הורוד בדף הבלוגיה?

suki da yo

New member
תגידי

את באמת חושבת שלהיות בגיל 40 גורם לך להיות כותב יותר טוב?

flashes

New member
לא... אני בכלל בת 56

וגם זה לא יתרון בכתיבה אלא יתרון בחכמת חיים. אבל ההתקעות על רשומות של "ילדים" יש בה טעם לפגם יש לתת טווח רחב כולל אנשים קצת יותר מבוגרים

wranger

New member
כן, כי כשעורכי התוכן בוחרים מה לקדם,

אז הם נהנים מרשומה, חושבים שהיא תעניין גם אחרים, ורגע לפני שהם מעלים אותה לעמוד הבית הם בודקים את גיל הכותב. כן, ממש. מה הקשר בין גיל לכתיבה? אולי בגלל שבאופן טבעי יש הרבה יותר "ילדים" ממבוגרים באינטרנט בכלל, אז יש יותר "ילדים" ממבוגרים בבלוגיה בפרט, ולכן רוב הרשומות הנכתבות הן של "ילדים", ולכן רוב הרשומות המקודמות הן של "ילדים". לרמוז שקידום הרשומה מושפע מגיל הכותב (שאגב, הרבה פעמים אין דרך לדעת אותו בוודאות, כי הגולש יכול לכתוב מה שבא לו) - זה פשוט, בלשון המעטה, שטות.

flashes

New member
נו באמת...

ככה מגיב ילד! כשיכניסו לרשימת עורכי התוכן אדם מבוגר יותר, (כזה בן 45-55 כאילו, אדם מנוסה בחיים עם עולם תכנים שמורכב גם מנסיון חיים רב שנים יותר מאשר ילד בן 25 +-) ולא מספר ילדים, חביבים וחכמים ככל שיהיו, אולי התכנים המוצגים יהיו יותר מאוזנים. כן גם למבוגרים יש עדין זכויות בעולם הזה, יש להם תחומי עניין, יש להם אפילו דעות... לא תאמין. למרות, שהעולם שייך לצעירים. אני מקווה מאוד שלפחות את הדעות של אמא שלך את מכבד וגם את נסיון החיים שלה אני מניחה שאני פחות או יותר בגילה, אולי אני אפילו "זקנה" יותר. את דעתי הבהרתי בכל דרך וצורה אפשרית לא חושבת שיש לי מה להוסיך עוד לענין

suki da yo

New member
המממ

זה שמישהו מבוגר ממני לא עושה אותו צודק יותר, ולא עושה אותו חכם יותר, וגם לא בלוגר מוכשר יותר. זה רק עושה אותו זקן יותר. חבל שכך את חושבת שניתן וצריך למדוד כתיבה איכותית.

flashes

New member
אל תכניסי לי מילים לפה...

אולי גם זאת בעיית גיל צעיר?! קוראים את מה שרוצים לקרוא ולא את מה שכתוב! מיציתי את הנושא היי ברוכה

goldy

New member
יש לי רעיון!../images/Emo221.gif

בואי נקדם רק רשומות שמספקות ריגוש ברמה של התקף לב, כך שלא יהיה הבדל בין אתר זה לתרוץ 2! לקרוא על אסונות זה בוגר? "לצפות במה שנותנים" זה בוגר? גדעון רייכר ככותב בלוג הבית זה בוגר?

למעלה