המתכון מהבלוג: שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryId=1654349
 
 
לא מצליחה להוסיף תמונה מהפלאפון, אך את יכולה לראות בבלוג..יוצא טעים מאוד!
המרכיבים:
תפו"א
בטטה *
**3/4 כוס תבלין קייג'ון (או לפי הטעם)
שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים את תפוחי האדמה בקליפתם היטב וחותכים לפלחים. מקלפים את הבטטה וחותכים לפלחים גם כן.
מזלפים מעט שמן זית על נייר אפייה. מערבבים את שמן הזית ביחד עם התבלין ומושחים את תפוחי האדמה
והבטטה במשחה. מכניסים לתנור ואופים בשליש העליון של התנור למשך שעה על מנת שיצאו פריכים.
במידה ורוצים את תפוחי האדמה רכים, לאפות בשליש התחתון של התנור.
בתאבון
*השתמשתי בבטטה אחת אך מומלץ להשתמש ביותר.
** כוס=כוס חד פעמית 180 מ"ל
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryId=1654349
 
 
לא מצליחה להוסיף תמונה מהפלאפון, אך את יכולה לראות בבלוג..יוצא טעים מאוד!
המרכיבים:
תפו"א
בטטה *
**3/4 כוס תבלין קייג'ון (או לפי הטעם)
שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים את תפוחי האדמה בקליפתם היטב וחותכים לפלחים. מקלפים את הבטטה וחותכים לפלחים גם כן.
מזלפים מעט שמן זית על נייר אפייה. מערבבים את שמן הזית ביחד עם התבלין ומושחים את תפוחי האדמה
והבטטה במשחה. מכניסים לתנור ואופים בשליש העליון של התנור למשך שעה על מנת שיצאו פריכים.
במידה ורוצים את תפוחי האדמה רכים, לאפות בשליש התחתון של התנור.
בתאבון

*השתמשתי בבטטה אחת אך מומלץ להשתמש ביותר.
** כוס=כוס חד פעמית 180 מ"ל