תגידו לא נמאס לכם משלטון שרון?

אין למי להצביע

להליכוד אני אולי יצביע רק עם ביבי לא יעמוד בראשה זה ששדד מהעניים לשינוי ודאי שאני לא יצביע הרי היא לקחה בסחיטה מהמדינה את הסכום האסטרונמי ביותר כשבע מאות מיליונים שעד היום אין דו"ח לאן זה הגיע ופרץ זה נראה שכולו דיבורים נראה אולי נצביע לאחת מהמפלגות הקטנות

ברוך מרזל-חי"ל

ברוך מרזל רץ לבחירות עם מפלגה חדשה שהקים "חיל-חזית יהודית לאומית" השאלה עם יעבור את אחוז החסימה לאחר שהמפדל והאיחוד הלאומי התאחדו ולא נשכח שבבחירות הקודמות הוא הוריד לטמיון ביחד עם קליינר 36000 קולות לפח

SupermanZW

Well-known member
לא רק ביבי מושחת אלא כל הליכוד

המפלגות הקטנות מושחתות אף הן וממילא גם לו רצו לא יכלו לקיים הבטחותיהן לבוחרים (הן גם אינן מנסות, לכן קל וחומר שלא כדאי להצביע עבורן), לכן מוטב להישאר בבית.

A m i n a d a v

New member
שכחת דבר אחד:

הפעם זו מערכת הבחירות הראשונה שלאחר אסון הגירוש, וזו הזדמנות של מרזל למשוך הרבה מאוד קולות מהימין. לפי דעתי, הסיכוי שלו להיכנס לכנסת, תיאורטית, הוא הגדול ביותר אי פעם. צריך רק לנצל אותו נכון.

ערב רב

New member
הטענה שהוא הוריד לטמיון קולות אינה

נכונה - מדובר ככל הנראה באנשים שלא היו טורחים להצביע בבחירות אלמלא התמודד, מצביעים ותיקים של כך שאין להם אלטרנטיבה.

jewjew1

New member
כן ירבו מפלגות כאלה ויגרמו לבזבוז

הלוואי, והטעות הנהדרת הזאת של בחירות 92 תחזור פעם נוספת, וכל ליצן מהימין הקיצוני יקים מפלגה. כולם מוזמנים: פלמח זאבי הנעלב, הציונות הדתית המתחדשת, ליברמן, הרב באגד, התחיה, צומת, קליינר וברוך מרזל וכל הקיצונים. השמאל חייב להציל את המדינה מהנזק שעשיתם וכל פיצול בימין מבורך.

ramizzz

New member
חומר למחשבה

האמינו לי שאני לא מהאיליטות של מר נתניהו. ואני לא מאלה שקיבלתי עבודה בפרוטקציה של מישהו. ולא גידלתי את ילדי עם כפית של זהב בפיהם, כמו שמציין מופז הקטנוני לגבי נתניהו. אך אני רואה טוב טוב מי מבין הפוליטיקאים שלנו באמת עושה משהו למען המדינה. ומי מסתתר מהתקשורת ומעיני הבוחר ללא מעש. מר נתניהו הוא אחד מאלה שתמיד נתן את נשמתו לעבודה, למעננו. חרוץ, חכם, ולמגינת ליבם של הרבה משונאיו גם אינטילגנט וגם נראה מצויין. ידעת שהקנאה מעוורת עיני חכמים. זאת המציאות לגבי מר נתניהו. ועל אפכם וחמתכם הוא יבחר כי הוא הטוב ביותר, המתאים ביותר. וכי יושרו ,חריצותו וכושרו להנהיג יביא להצלחתו. חשוב על כך ואל לך לשנוא אותו לשווא. כי השנאה הורסת את המחשבה הנכונה

A m i n a d a v

New member
../images/Emo45.gif

נורא אופנתי לתקוף את נתניהו ולשנוא אותו, במיוחד אחרי שהנושא החברתי נהפך לכה פופולרי בזמן האחרון. אני בטוח שאם היה מדובר בשר אוצר אחר, הנושא החברתי לא היה זוכה לכאלו דיונים, כי אז זה לא היה ביבי. הדיון הכאילו חברתי הוא השתלחות בנתניהו ותו לא. האיש הציל אותנו מאבדון קולוסאלי, ראוי שנגמול לו.

ערב רב

New member
נתניהו באמת מאמין בקפיטליזם

הוא קורא ספרים עבי-כרס בכלכלה ולא אומר את דברו סתם. אני חושב שדרכו הכלכלית שהוא באמת ובתמים מאמין בה מסוכנת, אבל חשוב להבדיל בינו לבין "קפיטסליטים לעת מצוא" שבפועל משרתים את המשטר הישן של חלוקת הטבעות לכמה בעלי-הון מקורבים לשלטון. נתניהו אינו מאמין במספר מצומצם של טייקונים ששולטים על המשק אלא במשך מבוזר וצומח עם השקעות חוץ מסיביות.

byzon

New member
נתניהו דוגל בשוק אם תחרות

ככה המחירים יורדים כי החברות נלחמים על הצרכן

למעלה