תגידו... לא קצת יבש ה-CYBER MONDAY הזה
?

onor

New member
תגידו... לא קצת יבש ה-CYBER MONDAY הזה../images/Emo268.gif?

onor

New member
והרי כולנו יודעים שישראל מתיבשת!../images/Emo12.gif

חייבים לעצור את הייבוש!

גאיליי

New member
אני מכרתי ביימה האחרונה המון

אולי בגלל שאני רוצה קיץ כל השנה חחח המכירות שלי התגברו אחרי שהוצאתי בשבת ניוזלטר.

lilo4

New member
בואי נעשה החלפות

תקחי את הקיץ שלי ואני אקבל את החורף שלך. הולך?

lilo4

New member
קיץ מעולה?!

יש לי חורף נוראי! ביום חם ויבש כמו בגיהנום, בערב קר ויבש.. כמו בגיהנום
ובלי קשר, אני מעדיפה חורף על קיץ, ואני אשמח לתרום את הקיץ שלי לכל מי שתרצה לתת לי את החורף שלה בתמורה

רות מלר

New member
לילו- בערב קר ? מחממי הידיים שלי בול בשבילך

פיתחתי גיזרה אנטומית שמאפשרת מקסימום נוחות -להקליד לגזור לכתוב אפילו לאכול איתן כשנמצאים בחוץ עוד לא ראית ?

lilo4

New member
המחממים שלך מקסימים ../images/Emo13.gif

קצת מצחיק שהצעת את זה
כי כשיש ממש חורף [לא כמו הזיוף הסיני הזול הזה שהולך פה עכשיו] קר לי בידיים. הבעיה שלי שקר לי בקצות האצבעות, ואז מחמם ידיים מגניב כמו שלך לא עוזר לי
ועם כפפות מלאות אני לא יכולה לעשות הרבה דברים...

RolyzCreations

New member
לא פיתחתי ציפיות

כי גם בשנה שעברה דווקא בתקופה הזו בקושי מכרתי, אבל בכל זאת מאוד מאוד מאכזב ומתסכל

רות מלר

New member
אני אורבת באמזון וגם שם- לא כולם הצטרפו

המותגים שאני נועלת לא הצטרפו להוזלות

אני לא יודעת, נניח שמישהו יקנה היום משהו

יש בכלל סיכוי שזה יגיע לארה"ב לחג המולד?

glassarah

New member
מסקנותיי מבלק פריידיי / סייבר מאנדיי

אצלי הלך די טוב, 24 מכירות בשתי החנויות בשבוע האחרון, אין תלונות. טוב, יש קצת תלונות. הרוב המוחלט של המכירות זה כאלה שהגיעו דרך שיווק חיצוני - פייסבוק והמיילינג ליסט והבלוג שלי, לא דרך אטסי ולא בזכות התגים והאוצרות (שעשיתי ממש המון בחודש האחרון). הכנסתי את התגים ואת ההודעה על המבצע (15% הנחה) בכל הפריטים בחנות של התכשיטים, ומחר אני צריכה לשנות הכל בחזרה, וזה די מעצבן אותי כי לא זה מה שהביא את המכירות וכרגיל לא זכיתי לשום קידום מצד אטסי. נראה לי שבפעם הבאה אני לא טורחת לעשות את זה, אלא אם סוף-סוף באמת יכניסו דרך קלה לשינוי כל התגים. ביום שישי חידשתי המון אז יצא לי להיכנס לאטסי די הרבה... קלטתי חנות אחת (לא ישראלית) שהייתה בראשי כל הזמן. בהתחלה חשבתי שאני הוזה אבל אחרי שבדקתי ראיתי שזה אכן כך - אותה החנות הופיעה בראשי 8 פעמים ביום שישי, פלוס 5 פעמים ביום חמישי שלפני. שמונה פעמים ביום. שלוש עשרה פעמים ביומיים. אני הייתי בראשי 3 פעמים ב-4 שנים. אני חושבת שאני צריכה לוותר על הכיוון השיווקי הזה... אוצרות, תגים, שמיניות באויר בשביל האדמינים... כי אם זה לא הצליח לי עד כה, זה לא הולך להצליח לי, זה בזבוז זמן ועדיף לי להשקיע את הזמן הזה באפיקי שיווק שכן עובדים בשבילי. אני באמת חושבת שזה משחק מכור. התמונות שלי כנראה מספיק טובות בשביל למכור לא רע בכלל, אבל לא מספיק טובות בשביל להופיע בראשי או בפרסומים של אטסי - אז די עם זה כבר, יש לי דברים אחרים לעשות. כמו לשנות את כל התגים שלי בחזרה. בלעה. לסיכום, היה טוב ואני שמחה על כך, ומעכשיו אני מספיקה להתייחס להוראות השיווק של אטסי כי זה רק מתסכל אותי.

nbrosh

New member
וואלה!

היתה לי הרגשה שזה הסיפור. שמחה שיש אפיקים מוצלחים לשיווק ומכירות שלא בדרך שלהם. זה מאד מעודד.

למעלה