תגידו, לדעתכם יש כזה דבר גבר ביישן או שהוא

sweetjane1982

New member
תגידו, לדעתכם יש כזה דבר גבר ביישן או שהוא

סתם לא מעוניין?
כבר ראיתי כמה שמפלרטות איתו, כולל אותי, ואין ממש תגובה.
הוא לא גיי, כי אני יודעת שעד לפני כמה חודשים הייתה לו חברה.
מה הקטע?
בכללי הוא גבר חברותי

זו שאלה רצינית?

בוודאי שיש גבר ביישן. יש גם גבר שלא מעוניין בכל מי שמתחילה איתו. יש גם גבר שנמצא במצב שאין לו ראש לזוגיות (למשל, מתגבר על הפרידה מהחברה הקודמת שלו).

לא יודעת מי יצר אצלך את הרושם שזה לא ככה, אבל מרבית הגברים הם בני אדם

לפי כל הנתונים

שהבאת הוא לא מעוניין.
זה קשה להבדיל.
כי יש גברים שמעידים על עצמם כביישנים.
ומצד שני זה גם סוג של הגנת אגו את יודעת "הוא לא מעוניין אז הוא ביישן או הומו...".

Berethor

New member
"A Man Is Always Eager"

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AManIsAlwaysEager

ועכשיו יותר ברצינות, בטח שיש דבר כזה גבר ביישן או גבר שלא מעוניין, למה חשבת שרק אישה יכולה להיות כזאת? אולי את רגילה לגברים "שנדבקים" לכל אחת או שמעת איפשהו שכל הגברים כאלה, אז זהו שלא.

שלום

אדם יכול להתבייש כשמדוברים בקשרים לא חשובים, כמו קשרים שהם בהתחלתם ואין בהם רגש. בקשרים אמתיים עם רגשות, אם הוא לא מאפשר קשר הוא לא מעוניין.

Berethor

New member
לא מדוייק

קיימים אפילו מקרים דיי מצחיקים של נשים שמוכנות לעשות מין רק בחושך ודברים בסגנון הזה כי הן מתביישות, הן יותר מתביישות שיראו אותן מאשר מהמין עצמו. אבל בגדול זה נכון שאם מדובר במישהו שבקושי מכירים או לא מכירים אז טבעי אם יותר ביישנים עליו מאשר כלפי בן זוג למשל, אם כי גם פה אנשים שלמשל מסוגלים לעשות מין על הפעם הראשונה לרוב בקושי מתביישים לטוב ולרע. חוץ מזה לפעמיים קשה להבדיל אם שמישהו לא מביע עניין האם זה מתוך בושה או כי מוקדם לו מדיי, או מתוך חוסר עניין אמיתי. הנה גם כתבה בנושא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4423915,00.html

Berethor

New member
הנקודה הייתה שישנם כאלו שביישנים גם בזוגיות

אם כי זה פחות נפוץ מאשר ביישנות עם מישהו שבקושי מכירים מאשר עם בן או בת זוג כמובן.

יש הבדל

בין פעולות רומנטיות שבאות מהתלהבות, לבין אהבה אמתית ומורכבת. כשאוהבים, משקיעים באדם. אהבה יש בכל מיני קשרים, גם בידידות. כשמכירים את האדם ומפתחים אליו רגש אמתי, הרצון בקשר אתו מופיע בטבעיות.

p0st

New member
אולי הוא לא מעונין בך?

או באחרות שמפלרטטות איתו?
אולי הוא עדיין רוצה את החברה שהייתה לו?

גבר לא חייב לרצות כל אחת שמפלרטטת איתו. הוא גם לא חייב לזרום עם כל אחת.

אם היתה לו חברה ואתן מפלרטטות אולי הוא חושב

שאתן לא רציניות? או שאתן לא מספיק-לא רציניות ולא שואלות
אותו בצורה מפורשת אם הוא בעניין של דוקים

ommerl

New member
ברור שיש דבר כזה גבר ביישן

השאלה שלך היא אם יש דבר כזה באופן כללי, או שהגבר שאת מדברת עליו הוא ביישן?

התשובה היא שזה מורכב... כשבן אדם מתבייש ממך הוא נראה כאילו הוא לא מעוניין בך. ככה זה נראה מהצד וקשה לדעת מה קורה באמת.

זה שהוא חברותי לא מעיד על זה שיש לו בטחון עצמי עם נשים. מניסיון... אני הייתי מאוד מאוד חברותי עם חברים שלי אבל התביישתי מבחורות.

אם הוא לא מגיב לפלרטוטים שלך, אולי תנסי ליזום בעצמך משהו. פגישה רק שניכם או משהו כזה. זה לא חייב להיות מוגדר כ"דייט".

למעלה