תגידו לי איך אני נשאר חזק

תגידו לי איך אני נשאר חזק

דיברתי היום עם חברה טובה של חברה שלי והיא אומרת לי שחברה שלי לא מפסיקה לבכות וחושבת שהתגברתי עלייה והיא אומרת שהיא אמרה לה שהיא פגעה בי ואני נשמע לה קר וזה שבר לי את הלב אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לדבר איתה ולהסביר לה עוד פעם למה ניפרדתי ממנה אבל אני מפחד להישבר ולחזור אלייה כי אני יודע שזה לא יעזור וניפרד עוד פעם

לא מכירה את הרקע

אז לא יודעת מה הסיפור ואם אתה כן "חייב" לה הסבר או לא... אבל מתוך הנחה שאתה מרגיש בסדר עם עצמך ושאתה באמת ובתמים חושב שלא כדאי לכם לחזור ושהסיפור נגמר, אני מאמינה לך ללכת בדרך "רחוק מהעין רחוק מהלב" עד שתתגבר... משמע לא לדבר איתה וגם לא עם חברות שלה... הידיעה של הדברים האלו וקבלת פרטים ועדכונים, סתם יזיקו לך ויכאבו לך.. למה לך? בחרת לא להיות חלק מחייה אז תעשה את זה עד הסוף לפחות בינתיים... וקבל אזהרה קטנה: בנות מעולות במניפולציות החברה שלה יכולה להיות משתפ"ית שלה.... פשוט תפוס מרחק, ובקש לא לקבל עדכונים עליה... יהיה לך קל יותר

אם אתה מרגיש שאתה חייב לה הסבר

סבבה ואם אתה גם החלטת סופית שאתה לא רוצה לחזור אליה אז תבטיח לעצמך שמה שלא יהיה אתה לא נכנע... וזהו גם זה יעבור..

Cobe Anan

New member
וחוצמזה,מאיפה לנו שאת לא משת"פית?

אתה יכול להגיד לחברה שלך לשעבר שאתה לא רוצה לפגוע בה, אבל אתה הבנת את מה שהיא מסרבת לקבל: כל עוד היא איתך, היא לא תהיה עם גבר החלומות שלה, ואתה לא מסוגל לחיות בצל של הפנטזיות שלה. אתה מבין שזה לא משהו קטן שאפשר לשנות בה, אלא חלק לא נפרד ממנה, ולכן אין מה לדבר, לנסות לתקן או לתת לזה לעבור.. כמו שאתה רואה את המצב, עדיף היה לכם להיפרד עכשיו, להרגיש את הכאב הזה עוד שבוע-שבועיים-חודש, אבל לדעת שלא תהיו אומללים כל החיים- היא עם מישהו שלא עונה לציפיות שלה, ואתה עם מישהי שלא מקבלת אותך.. אם היא תרצה לחזור, תגיד לה שאתה אוהב אותה, אבל אחרי 3 שנים אתה כבר לא מאמין שהיא באמת מסוגלת להשלים עם הפערים שבין הפנטזיות שלה לבינך.. כל מה שיכול לצאת מזה זה עוד ריב, עוד פרידה, ועוד שיברון לב.. אז עם כל הכאב, הגיע הזמן להגיד שלום. מצטער.

למעלה