תגידו לי אתם בסדר?!

SnowKing

New member
תגידו לי אתם בסדר?!

מה אתם קופצים בהאשמות שיש כאן אפליה ומתנפלים על שפרה וצבר? עינב ואשר הפרו את החוק הכי חשוב במשחק, בצורה הכי בוטה שאפשר. זה היה נראה לכם הגיוני אם פתאום צבר, שפרה, רנין ולאון היו מסכמים ביניהם להעיף את עינב? לא. לא ככה משחקים את המשחק הזה. אז נכון, יש במשחק הזה הרבה אסטרטגיה, אבל מה זה קשור? אף מתמודד, מזרחי או לא, לא תיאם הצבעות בצורה כזו בוטה. והנימוק הזה של "כולם עושים את זה, אז למה רק אותם מענישים! ההפקה מכורה!" (שאגב, הוא לא נכון) הוא פשוט מגוחך ולא סותר את העובדה שעינב ואשר פגעו קשות במשחק. למי שבא בטענות להפקה שהציגה את זה בפני המועמדים - בעיני, אם עינב ואשר היו מודים באשמה - הייתם צודקים. נכון, לא חייבים להראות את הסרטון לכולם כי זה יוצר קבוצות ובעייתי להמשך. אבל עינב ואשר, מול האח הגדול, לא הודו באשמה ולכן לא היתה להפקה ברירה. הם לא יכולים להאשים את עינב ואשר בלי הוכחות, כשהם טוענים שהם לא עשו כלום. זה היה מבלבל את המשתתפים. אז נכון, זה מאוד בעייתי להראות את ההצבעות בשידור, אבל הדבר החשוב ביותר הוא שדבר כזה לא יחזור על עצמו. ואגב, דעה אישית - אם אני הייתי יושב בבית סגור ביום שבת בערב, משועמם, ורואה חבילת נודלס - אני לא הייתי שואל את כולם אם מותר לבשל את זה לפני צאת השבת. העובדה שאשר לא אמר להם כלום על זה והעדיף לשבת בצד אומרת משהו. לא כולם חיים באותה צורה בבית הזה. וכל ההתלהמויות כאן כלפי שפרה, שיצאה הכי מלכה בעולם אתמול ובמקום פשוט לצרוח "לכו לעזאזל" וללכת משם ניסתה להתפייס עם כולם והיתה סבלנית לכולם למרות מה שהם עשו לה מאחורי הגב, מציגות את הישראלי המכוער במלוא התגלמותו. במיוחד לאור העובדה שרובן לא קשורות בכלל לאופי. כנראה כולכם דקיקים ואוכלים בבית צ'יפס עם מזלג.

דווידו

New member
אני מוכן לקבל שהיו צריכים להאניש את אשר ועינב

אך למה לתת פרס לצבר ושיפרא אני חושב שלאחר שתפסו אותם במעשיהם היו צריכים לכלול אותם במועמדים להדחה ,זאת אומרת להעמיד מול הצופים 6 מועמדים והעם יחליט

Jason2

New member
זה לא פרס

ברגע שההצבעה נגדם מתואמת אז היא לא חוקית ולכן פסולה.

אריאל5

New member
הענין הוא שאם תוריד את הצבעת אשר ועינב

אז צבר ושפרה קבילו 2 קולות נגדם בדיוק כמו עינב ואשר נשאר עם כל אחד נגדו ולא צריך לעמוד להדחה. אי אפשר להנות מכל העולמות להגיד אנחנו פוסלים את הצבעתכם אבל פוסלים גם את השניים האחרים שהצביעו בלי תאום נגד שפרה וצבר

eli7r

New member
אז זהו שכן...

קרן ויוסי היו שני האנשים שאיתם עינב דיברה ולכן עלה החשד הדי מוצדק שהם הצביעו בגללם (בגלל אשר ועינב) ולכן פסלו את הכל

Lomsahne

New member
אז איפה כאן הצדק?

נגיד ושפרה וצבר עדיין היו מועמדים להדחה,ואחד מהם היה הולך {מה שלא היה קורה בלי שום קשר} אז איפה כאן הצדק? שהם הלכו רק בגלל אסטרטגיה ברורה של עינב אשר יוסי וקרן,ושאפחד לא יוציא את קרן ויוסי כי הם היו שותפים מלאים... מעניין איך אתמול אשר אומר אחרי שצבר הלך "מעניין איך הם {צבר} ירקדו אחרי שהם יגלו שהם מועמדים להדחה" ושניהם התחילו לצחוק,עזבו שזה גועל נפש שהבנאדם שכרגע קורע את התחת בשביל שלכם יהיה סגריות {אני לא אומר שרק בשבילם כי זה לא אבל כל משימה שבועית היא כדי להציל את המעשנים מהתחרפנות} ואתם צוחקים עליו ומה עוד שעשיתם את זה כהפרה בוטה בכללי המשחק...תעשו לי טובה לא נתפלו לא אשר ולא בטיח כולכם ראיתם במשך השבוע שלרגע,לרגע הוא לא הפסיק להתלכך על שפרה וצבר התווסף לכוונת רק בגלל שאפה פיצות לרנין לאחר שזאת ביקשה כי חס וחלילה אסור לבשל בשבת,אם זאת לא כפייה דתית אז אני כבר לא יודע מזה...{והוא עוד אומר צבר בנאדם טוב חכם,אז מה זה אומר ? זאתה מצביע לו רק בגלל שאת צר אופקים וכופה את הדת שלך על כולם}. ועוד החוצפן הזה אומר שמי שיאכל בכיפור הוא יעמיד גם אותה להדחה,אז תעשו לי טובה כולכם ותפסיקו להתחסד מה שקרה כאן הייתה הפרה בוטה והם בפירוש דיברו את מי להדיח בקודים {דבר שמעולם לא קרה ותאמינו לי שאני צופה בתוכנית יותר מכולכם} והעובדות בשטח רק חיזקו את זה...פתאום קרן לא סובלת את רנין אלא את שפרה ? פתאום יוסי מצביע לשניהם ? ואפחד מהם במקרה לא שם רק שם אחד אחרת מהשני ? תעשו לי טובה... שפרה יצאה לא מלכה אלא האמא של המלכות ועכשיו אני פי אלף יותר מעריך אותה פשוט בנאדם טוב שניסו להדביק לו כוונות זדוניות כי היא הייתה חרדית לפני עשר שנים {היא לא אמרה שהיא שחכה את ההלכות היא אמרה שהיא לא נוהגת לפניהם כבר עשר שנים וזה לא נמצא במחשבה שלה מה אתם רוצים ???}

נועה21

New member
בדיוק

ואז היינו רואים את החיוך נעלם מהפנים של שפרה וצבר

SnowKing

New member
כי זה לא צודק

המועמדים תיאמו ביניהם את ההצבעה הזו, ולכן היא לא כשרה. זה לא הוגן להשאיר אותם מועמדים להדחה אם זה נובע מעבירה על החוק.

yshy

New member
ההפקה היתה בסדר גמור

לא יקרה כלום אם ירד לעינב ולאשר קצת ביטחון. יש להם אובר

ShukyD

New member
אני לא מבין את העידוד שלכם לגישה

הכביכול מתפייסת ומבינה ונורא עדינה ומקשיבה ובאה לקראת זו צביעות נטו מה אתם חושבים שהיא באמת כל כך סבלנות? כשאשר זימבר אותה עם כל הקטע של כניסת שבת מוקדמת, כשהם היו ערים 48 שעות ולא היה לה כוח להתחיל לחשוב בערמומיות להתחיל להתפתל ולהוציא אותו קטן בלי סיבה, אז היא אמרה "לא רוצה להתווכח, שאלת - עניתי" והתנהגה כמו ילדה קטנה. אז אתמול היא הייתה עירנית ודרוכה ועשתה מה שצריך כדי ליצור רושם של בחורה עדינה שלמרות שפגעו בה היא מבינה ובאה להסביר לכולם את העמדה שלה.. ובבית נוצר מצב שכולם סוגדים לה בזכות היחס המופלא שלה.. אבל איך זה שאף אחד לא רואה את הדו קוטביות שלה מצד אחד ככה מצד שני ככה, כשיש סבלנות היא הכי נחמדה ועדינה שיש וכשאין היא תהיה הכי מתנשאת ולא קשורה היא שומרת את כל הכעס והכאב בפנים ואחרי זה מתפלאת למה קשה לה ולמה היא צריכה לעשות דווקא. מצד אחד היא משחקת אותה נורא בוגרת ומבינה וממשיכה הלאה. מצד שני כל הזמן זורקת עקיצות לאשר רק כי יש לה זכרונות לא נעימים מהתקופה החרדית שלה, כאילו הוא אשם בזה. היא רואה בו טיפש כי הוא מתקרב לדת כי אצלה נוצרה תחושה של "רימו אותי" מה שהיא לא מבינה זה שאצלו זה בא מתוך בחירה ואמונה. וגם אתם כל מי ששופט אותו על מה הוא עושה ומה לא עושה מי אתם שתחליטו לבנאדם איך להאמין? אני מאמין ואני לא שומר שבת ולא צם בכיפור ולא אוכל כשר ולא כלום פשוט מאמין.. אז מה? אם אני אשים כיפה כל אחד יגיד לי מה צריך ומה לא צריך לעשות? תפסיקו לשחק אותה יודעים הכל ויותר טוב מכולם, אתם בסך הכל בני אדם, לא יותר טובים מהם ולא יותר חכמים מהם.

ShukyD

New member
דרוריקו, העם דורש...

א. שים משקפיים ב. תלמד לקרוא

Jason2

New member
אז אתה לא מאמין שיש בני אדם סובלניים

חבל. ותאמין לי שהרבה יותר קל להתחיל לריב ולהתעצבן מאשר להסביר את עצמך בנועם ובהיגיון. אבל זה לא משנה לכם יש את הפייבוריטים שלכם שאתם מסכימים עם כל מה שהם עושים ונו יש את שלנו ולכן זה ויכוח עקר שאף אחד לא מנצח בו.

gralanit

New member
אני איתך שוקי

הטקטיקה של שפרה היא לעשות דברים קטנים, התגרויות מכוונות אבל קטנות שניתן להסוות אותן באיצטלה של "לא ידעתי", "עשיתי בטעות", ולהביא את הבנאדם מעבר לקצה, לסף העצבים שלו, ואז להתפלא על ההתפרצויות של האנשים, לקשת גבות ולגלגל עיניים. היא מתנהגת כאילו יש לה מנדט על הצדק ועל טוב הלב בעולם, והיא בדיוק ההיפך ממה שהיא מציגה את עצמה - לא פתוחה לדעות של אחרים, לא יכולה לקבל את השונה ממנה (אא"כ הוא ערבי, ואז היא מוכנה ומזומנה להציג לכולם כמה היא נחמדה לשונה). והאמת היא שהיא בעצמה מעידה על עצמה שהיא כזו - בראיון האישי שלה היא אומרת שהחסרון שלה הוא שהיא חייבת להיות צודקת. גאד!

למעלה