תגידו לי אתם - למה??

ילדאחר

New member
תגידו לי אתם - למה??

למה אחרי כמעט שנתיים של פרידה אני עדיין חושב עליה, ועדין אין לי אחרת חוץ ממנה?? אנחנו חברים טובים נכון? אז למה יש לי חושך בעיניים וחולשה בידיים כשאת מספרת לי על חויותייך המיניות או על חבר חדש? ולמה אני אני לא יכול להפסיק לחשוב - למה הוא במקומי או למה אני לא במקומו. זה למרות שאני שמח מאוד בשבילך ואין בשבילך בחור יותר טוב ממנו (וגם אותו אני אוהב) אז למה המחנק בגרון - דחילק עברו שנתיים!! שמישהו יקח את עצמי בידיים!

נפש הים

New member
למה?

למה היא מספרת לך על חויותיה המיניות? למה? מאיפה החוסר רגישות הזאת? ילד, אתה יכול לאהוב את שניהם וזה אפילו נפלא, אבל אל תשכח את עצמך בתמונה. ברגע שתרשה לעצמך לכעוס על השיתוף הכל כך קרוב הזה, על חוסר הרגישות שלה. ברגע שתדרוש שהיא תעשה את ההפרדה הנכונה ותהיה קצת ערה לרגשותיך, זה יהיה הרגע בו תתקיים. כרגע, לפי דעתי, אתה במצב של חבר טוב נטול רגשות כאשר אתה סוער בתוכך. להביע דעתך, להפנות אותה לרגישותך לנושא, לא אומר שלא תהיה חבר שלה. להיפך- תהיה אפילו חבר טוב. כי בין חברים טובים אומרים את כל האמת, אף אם היא כואבת. מצא את הדרך לאמר לה את הדברים שאתה חש, אל תדחיק, אל תבטל עצמך למולה. אם אתה חשוב לה, היא תהיה מסוגלת לקבלם, היא תבין.

למעלה