תגידו לי אתם...

טלטלונה

New member
תגידו לי אתם...

מאז שעברתי לח"כ החדש אני כולי נפעמת מהמדריכים .. לאחר המנענע כתפיים הגיעו החשופות חזה... ועכשיו היה שיעור מיוחד המדריך נכנס בטרנינג לא יושב על אופניים בלי מדונה ומתחיל לתת הוראות לא קיימים מצבים 123 רק שריקה מתי לעמוד ומתי לשבת העומס עולה בהדרגה הוא בא אומר שלום וממשיך בהנחיות מעניינות של הליכה וריצה קלה על האופניים כל השיעור הוא לא דיווש היה איזה קטע שהוא התעצבן שאנחנו לא בקצב אז הוא תפס אופניים והדגים ממש לחצי דקה כל השיעור הוא הלך מקצה אחד לשני של החדר לוגם קפה ( אולי תה צמחים לא יודעת הכוס היתה אטומה) לא אמר מה הדופק או הסביר מנחים פשוט צרח על לדווש... אה סליחה ללכת/לרוץ האמת שהמוזיקה היתה אחלה.. הדבר היחידי שעלה בדעתי זה שאולי הוא פצוע ואם כך..מן הראוי שהיה מציין זאת בתחילת השיעור או לפחות דואג להחלפה... מה שאני שואלת האם זה הגיוני שמדריך ספינינג לא ידווש שיעור שלם?!?! תודה מראש טלי

crowspin65

New member
יש מדריך כזה והתיאור ממש מדוייק

אחד לאחד עד לכוס תה צמחים
)) , אגב אני לא מנוי במועדון הזה יותר...

crowspin65

New member
חבל שלא ידעתי שיש שם גם חשופות

חזה, אני נתקלתי רק במנענעי הכתפיים ובשותי תה...

chosenspin

New member
בהחלט !!!

לא לשכוח- מדריך הוא גם בן אדם. וגם לו תוכנית אימונים משלו ואין לדעת איך מרגיש באותו רגע- אלא אם כן אמר זאת מראש. השאלה- האם זהו משהו שחוזר על עצמו... מאחר וזה אימון ראשון שלך איתו- לא כדאי לשלול... יכול להיות שקם על רגל שמאל ולא ב*** שלו לעלות היום על האופניים. אז מה... כמה פעמים קרה שהתלבטת כמו כל אחד האם ללכת למכון היום או לא... האם לצאת לריצה או לא... רק שלמדריך- אין כל כך ברירה... לפעמים כשאני מגיעה למצב כזה של חוסר חשק, אתאמצץ למצוא החלפה לאותו אימון. ולפעמים- פשוט אגיע, אתן את המקסימום - גם מבלי לעלות על האופניים. יותר מזה- יש הטוענים כי באימון שהמדריך דווקא אינו על האופניים ההדרכה רהוטה יותר וטובה יותר. המדריך יותר יסתובב בין המתאמנים, יתקן ויכוון... הייתי ממליצה לבדוק שוב לפני שאת שוללת לגמרי.

טלטלונה

New member
אם..

הוא היה עושה את מה שאמרת אשריו! אבל לא כך... אפילו לא תיקון אחד או התייחסות כלשהי מלבד השלום... אגב אני לא שוללת אני פשוט בודקת ופונה להיגיון... וגם מי שלפני מזהה את המדריך אז כנראה שזו דרך ארץ...

"שקם על רגל שמאל ולא ב*** שלו ".......

שלא יבוא לאמן אותי באותו יום. לכולנו יש ימים טובים ופחות מזה, אבל כשאני באה לעבודה לא מעניין אף לקוח שלי באיזה צד קמתי, סוגרת תריס ופותחת אחר... לו זה היה אחרת הייתי גורמת נזק גם למוניטין שלי, ובראש וראשונה למעבידי. מאמן צריך להוות עבורי דוגמא בכל מה שהוא מייצג, בבגדיו, נעליו, שעון דופק ( רצוי), מערך אימון מסודר, מוסיקההה שאינה חוזרת על עצמה כל אימון, אופן דיווש על האופניים, ואנרגיות סוחפות. לא פעם יצאתי מאימון על הפנים כששמתי לב שהמאמן לא הכין עצמו לאימון. זה מאכזב. אני באה אחרי יום עמוססס, עושה שמיניות באויר כדי להגיע בזמן למאמן שאני מתכננת לבוא מראש, ואם אני מוצאת אותו לא מתוכנן, מבואס באימון, זה מדביק גם אותי. פשוט הרגלים מסרבות לדווש. מזל שזה לא קורה הרבה....

chosenspin

New member
מה שאת מתארת זה חוסר מקצועיות בעליל...

אבל אני עניתי לשאלת השאלות- האם מדריך חייב להיות כל אימון כל האימון על האופניים. ברור לי שהסיטואציה שתיארת זו בדיחה. ולא אימון... אנשים המתיחסים לאימון כתחביב (ויחד עם זאת מקדישים מספיק זמן לתחביב, ולא כאוסף בולים) אני מניחה שיכולים להרשות לעצמם לבטל אימון ולמצוא החלפה לטובת המתאמנים. כמו שאני משתדלת לעשות... אבל מדריך שזוהי כל פרנסתו לא תמיד יכול להרשות לעצמו. על כן אין לשלול מדריך שהיום בא בטרנינג- לפחות זה לא ג'ינס... או שמרגיש ממש רע ולא עלה על האופניים היום... נכון שהמתאמנים עושים כל מאמץ להגיע לאימון ומאוד יתבאסו אם יקבלו משהו אחר ומגוחך... אבל יחד אם זאת אני לא מוצאת שום פסול במדריך שלא תמיד עולה על האופניים ומפדל. יש להבדיל בן דפוס התנהגות שכזה לבין משהו חד פעמי. עדיף שישקיע את האנרגיה המעטה שיש לו באותו יום בהדרכה רהוטה ונכונה תוך מתן דגשים ומעבר בין המתאמנים. ביננו- ובלי קשר- יש מאמנים שפשוט עדיף שלא יעלו על האופניים.

טלטלונה

New member
המדריך...

הוא גם אחד הבעלים של המועדון אז ככה לא נראה לי שיש פה בעיה של כסף לטייץ

crowspin65

New member
נכון בהחלט, עכשיו אני יודע

שאנחנו מדברים על אותו מדריך

למעלה