תגידו לי בננות.......

free soul

New member
תגידו לי בננות.......

מה אתן אוהבות לעשות בזמן הפנוי שלכן? ואני? כרגיל, אח"כ אכתוב את שלי

free soul

New member
יבש פה כמו הנגב....

מה שאני עושה בדר"כ... בזמני הפנוי אני בדר"כ עושה...
גולשת בנט.
מתראה עם חברות
נוהגת עם הרכב שלי, מנקה אותו, שוטפת אותו... מתדלקת אותו
סקס כשיוצא [עכשיו לא יוצא..]
עושה קניות
מציקה לאחים שלי קצת [הם קרציות מותר לי גם לא?]
הולכת לים [תחביב קבוע שלי]
מוזיקה ומוזיקה ומוזיקה...
כותבת... [מה? תדעו בעוד כמה שנים
עושה פן...
ואם ממש ממש ממש ממש משעמם לי.... נוסעת לבקר ידידו/ים שגרים בעיר רחוקה ממני....
ואיך שכחתי! הליכה.. שזה הדבר הכי חשוב בעיניי..

אממממ

מנקה טלפונים שכבר לא נחוצים לי מהזכרון בפלא מעדכנת קצת את הפורום מנסה למצוא רעיונות חדשים [ללא הצלחה] לתגבור הפורום מורטת שיערות סוררות [זה מן תחביב מוזר שלי] מעשנת ברצף משקיעה בעצמי באוכל [מה שכרגע אין כל כך בבית. יש לי עגבניה במקרר
] מתקשרת לכל מיני אנשים שכבר שכחתי ואני יודעת שיענו לי בפליאה מהולה בכעס מחפשת חומר בנט על כל מיני מחלות נפש מורחת לק מחליטה מה לסדר בבית הפעם

מוותק

New member
... בזמני הפנוי....

אני אאלץ למחזר חלק מהפעולות של סקארלט... כי מה לעשות.. מסתבר שאני לא היחידה שבזמני הפנוי (כשיש כזה) מורחת לק ומנקה אנשים לא רצויים מהפלאפון (סלקום) שלי. ועוד דברים;מתקשרת לחברות שבתקופות טובות סיננתי מהלקסיקון שלי כי "אני רוצה רק חברים אמיתיים..." רואה תוכניות ריאלטי ואופרות סבון (מה לעשות... יש גם כאלה אנשים), עושה כל מיני עבודות אומנות למיניהן - ציורים על עץ וכו', מסתובבת בפורומים שונים (בעיקר כאן), מחפשת עם מי לנסוע ללנדון (אף חבר שלי לא אוהב את לונדון ככה שללא הצלחה), יושבת שעות על תכנון המערכת שלי לסימסטר הבא.. כאילו שאם אני אשב על זה עוד היא תצא יותר ריקה... מעשנת בשרשרת
ובטח יש עוד מלא דברים אבל כרגע, אחרי 7 שעות של ניסיון לסיים מבחן בית שצריך להגיש עוד כמה שעות, אני לא ממש זוכרת אותם... שיהיה לכם יום מ-צויין !!

מה זה אף אחד לא אוהב את לונדון?

מי אמר לך את זה????? אישית, אני מתה על העיר הזו. אני כל כך רוצה לחזור אליה לאיזה טיולון.. אולי אחרי התואר

מוותק

New member
לא לא לא.. לא לזה התכוונתי

אף אחד מהחברים הטובים שלי שאיתם אני הייתי רוצה לנסוע לא אוהב את לונדון מספיק בשביל להוציא עליה את 4 המשכורות האחרונות (סטודנטים...)

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

בתור אחת שמאוד אוהבת את ונדון, גם אני (כסטודנטית?) לא יוצא עליה כרגע 4 משכורות ( לצורך העניין אפילו לא חצי, מישהו צריך לממן את האוניברסיטה, לא?!)

ebony

New member
חזרררתיייי../images/Emo9.gif

טוף אז ככה בזמני הפנוי אני .... טוב אין לי כל כך זמן פנוי אבל כשכבר יש אז אני: באינטרנט. מלטפת את הכלבה שלי שכמעט לא זוכה לתשומת לב בזמן האחרון. קוראת. כותבת. מציירת. עושה שופינג. הולכת למסיבות\ פאבים\מסיבות. שותה\ אוכלת\ ישנה ולפעמים בפעמים מאוד ספורות כמעט ולא אבל גם אני עושה סקס....

למעלה