תגידו לי...גשם בחוץ אז ?

תגידו לי...גשם בחוץ אז ? ../images/Emo82.gif

ההגיון הלוגי אומר שאתם צריכים להיות מול המחשב ולהקליד בטירוף. אני מכריז בזאת על פתיחת שרשור קליפים/שירים בהם מופיע המחשב...כמו לדוגמא הקליפ המרהיב עד מאוד של ארוסמית´ amazing בו זכור אותו נער חסר חיים המתאהב בנערה הוירטואלית... (בתמונה : לינקין´ פארק העתיד...)

חולוני

New member
פרט שולי-מחשב.

אבא שלי קנה לי מחשב ועכשיו אני נורא מתלהב אני מהבית לא אצא לעולם כי יש לי את העיסוק המושלם oi oi oi תקנו מחשב טוב oi oi oi אל תשנו ברחוב oi oi oi תתחברו לאינטרנט oi oi oi אבל לא לבזק-נט עכשיו אני עושה ביד מלא אם היה חוק נגד זה הייתי בכלא אני מחפש פורנו זול ואחר כך אני רואה סרט כחול פזמון חוזר חלילה

**Blue-Lagoon**

New member
new found glory- dressed to kill

שיר יפה קליפ חמוד קצת מזכיר את A LITTLE RESPECT של WHEATUS עוד קליפ IF U HAD MY LOVE (ככה קוראים לשיר?!) של ג´ניפר לופז UNPRETTY של TLC

QueenNaughty

New member
אני לא מסכימה איתך!

שהם עשו חידוש ממש מכוער לפי הגדרתך! אני תומכת בכאלה שכשהם מחליטים לעשות קאבר, אז כשהם עושים קאבר הם משנים קצת מנגינה, ועוד קצת מזה ועוד קצת משם! מיותר לציין שחוץ משהמנגינה שונתה, הקולות ממש דומים! אהבתי! וכך גם הרבה כאלה שלא הכירו את A HA עכשיו הם יכירו:)

אני שונאת קאברים!

חוצמזה שהוא לא היה מי יודע מה מוצלח! סתם עוד ניסיון למשוך אליהם עוד מעריצות, לקחת להיט ישן ולחדשו!
חולת נפש

ומה בדבר ? ../images/Emo16.gif

הקליפ הלא-קשור-לכלום של להקת פייב עליה השלום don´t wanna let you go שהיה סביר לגמרי עד שנטחן למוות ע"י תחנות הרדיו השונות ? (מצורפת בזאת תמונתו של הפייבוריט)

KM-AIR

New member
אח... ג´יי החתיך

חבל שבמציאות הוא לא כזה מרשים. הא לכם בן אדם שהמצלמה עושה לו רק טוב

למעלה