תגידו לי -הצבא יכול לערער?

תגידו לי -הצבא יכול לערער?

יש לי פרופיל 97 אך מאז ומעולם היו לי דכאונות כעת לאחר שהשתחררתי הלכתי עצמאית לפסיכיאטר ולאחר איבחון הוא קבע חד משמעית כי איני יכול לדעתו לשרת בצה"ל... הייתי 3 שנים בצבא ואלה היו 3 השנים הגרועות ביותר בחיי... האם הצבא יכול לערער על חוות הדעת של הפסיכיאטר????? האם יש אפשרות להחליט על איזה סעיף להשתחרר??? אם אני משתחרר על נפשי באילה עבודות לא אןכל לעבד(כאמור הייתי 3 שנים בצבא...) על איזה סעיף רצוי לבקש להשתחרר??? תודה רבה...

אתה באמת מאמין שזו תוכנית כבקשתך?

הפסיכיאטר שלך החליט שאתה סובל מדיפרסיה ואתה לא יכול לשרת בצבא בגלל בעיות פסיכיאטריות אז מה אתה חושב שישחררו אותך בגלל שאתה ספורטאי מצטיין? זה מריח יותר כמו השתמטות שמחפשת דרך גם מהשתמטות מהגדרת ההשתמטות כסעיף פסיכיאטרי. לדעתי צריך להוציא אותך על סעיף 21 נפשי. אם אתה כל כך עדין נפש ורגיש לעובדה שאתה עלול לקבל במתנה אות קיין של פסיכי, אז אל תשתמט. אם אתה כל כך רוצה להשתמט אז תשלם את המחיר!

syair

New member
אז

מה שצריך לעשות זה לדבר עם קצינת הקישור. צריך לשלוח לה אח"כ בפקס מה שיש לך מהפסיכאטר, והצבא צריך להפנות אותך לקב"ן. ואל תשים לב לכל המשמיצים פה. זו חוצפה שלאנשים עם בעיה מדברים ככה. אף אחד לא יודע אם אתה משתמט או לא. דרך אגב גם רוצח יכול לבוא לבית משפט ולהגיד שהוא זכאי, ולכן יש מערכת שתשפוט אותו, ולאף אחד אין זכות לצאת נגדו, וזה מה שכמה אנשים מנסים לעשות פה. אם אתה באמת סובל הצבא אמור לשחרר אותך.

סבא אתה כזה איש רע...

אני לא מנסה להשתמט!!!! הייתי 3 שנים בצבא... וסבלתי עד כדי בכי ודיכאונות קשים למה אתה קורא לי משתמט? מה אני צריך להיות במקום שאני סובל בו????? יש לי בעיה!!!!

למעלה