תגידו לי זה הקור הרדים לכם?

tairon

New member
תגידו לי זה הקור הרדים לכם?../images/Emo2.gif

יאללה בואו נעיר אותכם...... קדימה תתעוררו יש פה משימה 1. המשקה הכי האהוב עלכם בימי גשם 2. נעלי בית למי אין אותם.. ספרו לי על שלכם... 3. בלילות גשומים כמו היום מה הדבר שהכי עושה לכם כייף.. 4.סיפורי חורף קצרצרים רצוי מהסוג שמצחיק תנו לי 5. חביב ואחרון.... איזה סרט הייתם צופים ביום שכזה.. ולמה?

tairon

New member
נה נה נה נמממסססססס בכוס../images/Emo185.gif

נס קפה על בסיס חלב חם נעלי בית סיפור כואב נלעסו ע"י הבלונדינית על ארבע.. למה צריך להזכיר לי את זה? לשבת מול התנור מוסיקה טובה נס על חלב ללא נעלי בית.. סיפור חורף חושב מהר חושב מצחיק אייגע שולף לכם מהזכרון... פעם אחת בחורף הלכתי לישון שכחתי לסגור את החלון.. בלילה אני מתעורר כולי רטוב קודם כלהרגשתי פאדיחה כי מי שהיתה לצידי לרגע חשבה עשיתי אהממ... במכנסים.. מה שלא היה נכון אבל אני עצמי שהתעוררתי חשבתי שאולי מהסנליות שלי אני בכלל ישן בחוצי.. שהתעוררתי היא הסתכלה עליי במין מבט כזה... וואי עוד לא נגמלת????.. ואני עמדתי שם עם השמיכה ביד מגמגם זה מהגשם... סרט...... רק 1... עיר של מלאכים לא משנה כמה פעמים יראה אותו הוא תמיד יעשה לי את זה......

הנה אני ממושמעת

תה מכל הסוגים בכל הצבעים... ומרק אותו דבר מכל סוג. נעלי בית המממ.... איזה שובב אחד קנה לי נעלי דובי שכל נעל היא ממש דובי שלם, וכשאני נועלת אותן הכלב שלי הקטן ממש מתקשר איתם, בוחן מריח.." הנה אורחים חדשים הגיעו.." בעיקרון מחליפה המון נעלי בית בחורף. - לילות גשומים הכי אוהבת להיות מיתחת לשמיכה ואם זה אפשרי אז לא לבד. סיפור חורף מצחיק אין לי של ממש. וסרט אמממ....קומדיה אני חושבת... כי ככה בא לי. סה טו

אז גמני.........

1. המשקה: סיידר חם עם מקל קינמון+פלח תפוח בתוך הסיידר. 2. נעלי בית של דפנה עם המשבצות של פעם, אבל מי זוכר איפה שמתי אותם בשנה שעברה? 3. מוסיקת עולם, אורות עמומים, נרות, קטורת או מבער עם ריח נעים. 4. ממש לא עולה לי סיפור מצחיק. 5. סרט: דרמה שווה, סיפור שקרה באמת. בתכל´ס אני טיפוס של קיץ, (אילתית לשעבר), שונאת, שונאת, חורף! הכי לא אוהבת שקררררררררררררר לי!

לילה חורפי ../images/Emo29.gif

גשם זלעפות רוחות מנשבות וקר מרתיחה חלב בסיר הישן מורידה מהמדף את הכוס הכחולה הכי אהובה 2 כפיות שוקולית גדושות וכל השאר חלב חם כשעצוב אני מוסיפה עוד כפית סוכר שיהיה לי ממותק
גרביים עבות חמות ומלטפות מתפנקת לי בתוך נעלי הבית הישנות תמיד מזכירות את אותו טיול לחולות לחופי סיני לימות הקיץ ולצלילות פרווה צמרית וחמימה של משהו שנדמה לי היה פעם חיה ..
בלילות גשומים עושה לי טוב על הנשמה כוס שוקו חמה מוזיקה טובה שיחה נעימה אבל יותר מכל עושה לי טוב להתכרבל לי בתוך השמיכות להקשיב בשקט לטיפות המקישות בחלונות
בחורף הזה עוד לא קרה לי משהו מצחיק ,היו סבלנים עוד יקרה ,כי אם יש אחת בכל העולם שכשאוטו חולף ומשפריץ לו מים כמו רכב כיבוי אש מי זו שם היחידה על המדרכה רטובה כמו ברווז? אני .. ואם בחשיכה חוזרת ועל המדרכה יש שלולית אחת ויחידה מי דווקא לתוכה צועדת ? אני ..
סרט שאצפה בו ביום חורף קר לחמם לי את הלב באהבה מדהימה שלא נגמרת לעולם יהיה הסרט "רוח רפאים " אתכרבל לי בשמיכה עם כוס השוקו וארדם לי עם סרט שנוגע בנשמה לילה טוב

Mוניk

New member
טופ באתי סוב למעעע אהה הינה סה למע

1) המשקה האהוב עלי בחורף ג´קוב מכין לי קוטייל ואלה המרכבים פינה קולדה-טיה מריה-ג´ין גורדון-שרי ברנדי- וקצת וודקא וזה עושה את שלו זה מחממ בפנכו ואחחחחחחחח סה טוב. 2) אה נעלי בית נחון כל חורף אני מחדשת בחורף שעבר קניתי כמה זוגות והייתה לי כלבה יפיהיפה שפשוט אכלה את הכל גם את נעלי הבית, לי זה לא הפריע אני כזו שבא לי לחיות בכייף בבית שלי ואוהבת חיות. אבל ג´קוב חולה ניקיון אופפ אם יש מדי פעם מריבות זה על זה אבל מה כפת לי עם מפריע לו שיסדר שינקה והוא אכן מנקה ויש גם עוזרת, אבל ת´אמת כואב לי שהוא מסר תכלבה המקסימה שלי ממש בכיתי עם דמעות. אני אביא לפו תמונה שלי עם הכלבה לפני חצי שנה אופ די די זה כואב לי. 3)אייייי סיפורי חורף טוב טוב אספר על חורף שעבר! יש בו תשוקה וגם... אבל תשוקה סה הכי חסוב נחון(סה היה מסו מסו) בחורף שעבר אני בלילות לא הייתי בבית. לילה אחד הוא החליט להפתיע ובא אלי לשם, הביא איתו משקה כזה כמו שאני אוהבת בלילות החורף המיוחדים והיה מאוד קר וגשום בחוץ והוא מזג לי והראש שלי פשוט נסחף וזה היה אחרי הרבה לילות של לבד ולילות לא נעימים. טוב אני קצת שתויה וחמה מן הסתם אמרתי לו בו נלך למנחת המסוקים שם אפ-אחד לא יראה אותנו, יצאנו מהחדר בקשתי שם מאחת ה.. שתשים עין לשעה חצי שעה לא יודעת כמה זמן
יצאנו עם מטריות ושנינוי היינו בוערים כמו אש מי בכלל הרגיש שקר או יורד גשם ניסחפנוווו ואוו, הוא הפשיט אותי הייתי עירומה לגמרי וגופי זהר באור הזרקוקרים והתעלסנו בטרוף חושים אני מצצצצצצצ לו והוא לי היינו בטרוףףףףףף חושים אמיתי הכי אמיתי בחיים ותארו לכם לא שמענו רעש של מסוק באויר עד לרגע הנחיתה הנצחית רק אזזז הבחנו ולא יכולנו להתלבש בכזו מהירותחחחחחח היה שם תורן שיכיוון את המסוק הוא ניגש אלינו. ואמר סליחה אבל לא ניסחפתם "קצת". זה המקום הכי חשוף באיזור הזה יכולתם לבחור לכם מקום אחר יש פו לא מעט הוא יישר שם עלי מעילו. וסקוב התעצבן עליו. (נו מה מרוקני לו) וההוא אומר לי את בכלל כל לילה במחלקה מה את עושה פה וס´קוב אומר זו אישתי ואל תתערב ועוף מפה מייד. סליחה עונה לו איש הבטחון תראו לי תעודת זהות ואני אממממ התיק שלי בחדר רגעעעעעעע חחחחחחחח זה היה אמיתייי ו.. וואלה המחלקה הזו הייתה בסוף בית החולים ממש ליד מנחת המסוקים ואני לא רציתי להתרחק מהחלקה הזו לא היה מקום קרוב יותר מהמנחת נו אזזזזז מותר לנו לעעעעעעעעע אבלללל זה היה שווה באמת. (זה החורף שחרוט לי בראש) וגם לטובה. סרט טוב שראיתי ואני מוכנה לראות עוד כמה פעמים בלי היסוס "זוהר בדשא" עם נטלי וברטי האגדתיים. למה? יש בו את שיא התמימות ואהבת בוסר אמיתת כזו שחודרת ללב מי ראה את הסרט הזה? זה הוקרן בחורף שעבר שוב אחרי תקופה ארוכה ואני הקלטתי אותו וצפיתי בו שוב ומוכנה שוב לצפות. כאילו תראו כמה ההורים הפריעו (בלי לדעת לאיזה עוול הם גרמו) לאהבה הזו לאהבה טהורה. זה הסרט שלי יוווו איזה רצינית אני עמהההההההה טאייייייייי תגיד יס פרסי אוסקר בסוף? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוניק

מוניקקקקקקקק../images/Emo24.gif

יא סה טוף..... אני לכת למנחת.... סה חוזרת מאוחר לא לחכות לי...

Mוניk

New member
סה הכי טוב עם פרופלור מסתובבת חוצי

מעל ראסיק ומי בכללל סם עליו הרעס רק הוסיף לויברציות שמימלאא היו באטרף עלאקקקקקק אני איס ביטחון חחחחחחחחח חוצי}{ מוניק

Mוניk

New member
ביטח עממה הכל בראסססססיק חוצי

לא לטוס מי אמר ליק לטוס עכסיו (סה גמני פוחדת) פורפלור סה סיס למעלה במסוקית מתי סה נוחתת לידך ומתקרבת ליק סה עוסה רעידות למה יס לו עוצמה וכוחות אססססס יס לסה אפקט סל רעידות כאלה בגוף וסה מוסיפ המוןןןןןןן ולימון מה קשורררררררר עממה סה רק פירסומית חחחחחח חוצי}{ מוניק

יונית38

New member
הקור באמת ייבש אבל אני

עם משקה שתמיד אהוב שזה נס קפהההההה. שונאת נעלי בית ובגלל זה סובלת מקור........
בלילות גשומים כמו היום לא אתנגד לצאת ולהתחמם במועדון ריקודים 4 שעות ממש כך, ואם לא אז מול המחשב, רק המחשב יעביר לי את תחושת ה
. סיפורי חורף,,,,גרועה בזה. סרט טוב ביום גשום תמיד יהיה לטעמם של בני הבית הקטנים ביחד עם פופקורןןןןןןןןןן ולהתכרבל.

למעלה