תגידו לי חבירים מה עם גרמניה !!!!!!

moderate

New member
תגידו לי חבירים מה עם גרמניה !!!!!!

גרמניה בשבילי היא הנבחרת המועדפת עלי אבל היום כלנו רואים עד כמה מצבה קשה עם הרבה פצועים והרבה בעיות אבל לא לשכח בכלל מי היא גרמניה כולם יודעים את זה כולם היו מפחדים להיפגש עם גרמניה ואם אתם ראיתם את חליקת המשחקים אתם לא חושבים שיש לה סקוי להגיע למשחק הגמר ???????

castroman

New member
גם אני במקור אוהד את

גרמניה... אבל עם השנים היא הלכה ונזדקנה... ככה זה... ולפי דעתי יש לה את הסיכוי הכי טוב לעלות לשלב הבא... היריבה שהכי מתקרבת אליה היא קמרון לאירלנד ולערב הסעודית אין ממש סיכוי...

meishar84

New member
בקשר לגרמניה

הם עכשיו בתקופה של החלפת משמרות פלר בונה עכשיו נבחרת כמעט חדשה ל2006 ולא לעכשיו עכשיו גם אין לו הרבה ברירות כי שחקני מפתח בכירים פצועים אבל גרמניה זו גרמניה ווינרית באופי שלה ובעזרת משחק קבוצתי הם יכולים לעבוד כמה שלבים לדעתי בקרוב גרמניה תהיה שוב מעצמת כדורגל גדולה !!!!!!

rozeyoter

New member
אני גם אוהד של גרמניה

וגם של ברסיל וגם של ארגטינה (השנה נראה לי לא ילך להם בגלל המשבר במשק שלהם) ואני גם מת על הנבחרות האפריקאיות! קאמרון וכולנו ראינו איך סנגל שחטו את הצרפתים האנטי אנטי אנטי שמיים!

אורדי12

New member
לכל אוהדי גרמניה

לדעתי גרמניה כבר לא אותה זקנה שהייתה אבל...היא מ-ש-ע-מ-מ-ת

אורדי12

New member
איטליה

לאיטליה, בניגוד לגרמניה, יש שחקנים עם כשרון טכני אדיר, שמסוגלים לעשות ככל העולה על רוחם במגרש. איטליה אומנם הייתה שנים משעממת ומשחקה היה בנוי על מסירות ארוכות, אך זמנים אלו השתנו, ועם ג´ובאני טרפאטוני איטליה הרבה יותר חופשיה ויצירתית, אם כי כמובן שנשאר לה "המשחק האיטלקי" (זה מה שמייחד אותה) לדעתי, עם שחקנים כמו טוטי, אינזאגי, דל פיירו, וירי, דוני, קנאברו וזמברוטה - לא יכולה להיות קבוצה משעממת.

אמירש

New member
עובדה ../images/Emo105.gif

משחקה של איטליה הוא משחק משעמם שפשוט בא ללכת לישון, אני לא אומר שמשחקה של גרמניה לא משעמם, אך משחקה של איטליה משעמם אותי אף יותר.
(נ.ב, אין לי מושג איזה אמוטיקון כרגע עשיתי)

אורדי12

New member
אני מתכבד לפתוח את תחרות

הנבחרת המשעממת של הטורניר. מחכה לתגובות.

למעלה