תגידו לי, יש טעם לשאול את השגרירות כמה זמן

iliawa

New member
תגידו לי, יש טעם לשאול את השגרירות כמה זמן

תגידו לי, יש טעם לשאול את השגרירות כמה זמן ייקח כל התהליך במידה ואני שוקל להגד לקדנה לפי Skilled worker. או שהם בעצמם לא יודעים ? על שאלה לגבי אגרות שצריך לשלם הם ענו לי נורא מהר. וכאן יש בכלל סיכוי לקבל תשובה? תודה

Astroo

New member
הם אומרים את זה כשאתה מגיש את הטפסים

וגם נותנים לך מכתב מודפס עם המידע. כרגע זה 30-36 חודשים + הזמן שדרוש לבדיקות רפואיות. ז"א סה"כ כ-3.5 עד 4 שנים.

iliawa

New member
תור הוא ....

האם תור הוא אחיד לכולם, או נניח ההתקדמות היא לפי הסיכויים שלך. וכמובן האם יש דרך לקצר את התהליכים

iliawa

New member
ואם אתה כן מוצא הצעת עבודה או

או נניח הצעת לימודים (לתואר מתקדם) ... זה תופס ? האם התהליך מתקצר?

Skyfire42

New member
סטודנט זה בכלל קטגוריה אחרת

מומלץ לקרוא על זה באתר של ה-CIC - זכויות וחובות. הצעת עבודה מאושרת HRSDC (אישור הנקרא AEO) מביאה לעיבוד בקשת PR בנוהל מזורז של מס' חודשים.

joe2b

New member
והאמירה שלהם שווה ל...

לי הם אמרו 12 חודשים. אז מה? חלפו כבר הרבה יותר ועדיין אין חדש, ובקושי רואים תקווה באופק.

Astroo

New member
הם נזהרים ומוסיפים

This is our current estimation, however things may change כך שלא תוכל לתבוע אותם.

joe2b

New member
אז זהו שממש לא !!!!!!!

בנוסח המכתב שאני קיבלתי (ובטח קיבלו כל אלה שלפני וגם כמה אחרי) - אין שום הסתייגות. הם פשוט כתבו: you will hear from our office in approximately 12 months אז נגיד ש"בערך" זה אומר עוד 2-3 חודשים. אבל בטח לא יותר מזה!!! לפי זה, אולי באמת אני זכאי לתבוע אותם (לא יודע מה יצא מזה) - השאלה אם יש עוד כמוני שבאותו נוסח, ושמוכנים להתארגן לקבוצה?

Astroo

New member
אבל

you will hear לא אומר שתקבל החלטה. זה רק אומר שאם תשאל אותם לפני זה הם פשוט לא יענו, וכעבור 12 חודשים תזכה לתשובה כלשהי.

joe2b

New member
ממש, אבל ממש לא נכון !!!!

נוסח המכתב, כולל העובדה שזה אותו מכתב שקיבלו מגישי 3/05 (שלהם השגרירות שלחה בתום שנה מכתב התנצלות שמאשר שהם עברו שלב 1 אבל יקבלו זימון לבדיקות רק כעבור חצי שנה נוספת), מעיד שיש התחייבות מפורשת של השגרירות לכשנה עד תשובה לגבי שלב 1. על זה לא יכולה להיות מחלוקת. מה עושים עם זה - זו שאלה אחרת לגמרי....

Blink marketing

New member
גם מגישי פברואר קיבלו את אותו מכתב

אני שהגשתי בתחילת החודש עדיין לא קיבלתי את המכתב הזה ולכן אני מסיק שיש פה לחץ אמיתי ולא איזה החלטה גורפת לעצור את הויזות מכיוון שאם זו הייתה החלטה גורפת אז היו מיישמים אותה החל מתחילת פברואר ולא פתאום באמצע החודש. לי לא אכפת, באוגוסט אני מתיצב שם עם קלשון ותובע את מה שמגיע לי!!!

joe2b

New member
למה אוגוסט - שנה מפברואר זה פברואר?

אתה כבר מראש מוותר להם על חצי שנה? למה - הדם שלנו לא אדום כמותם? כשיורקים עלינו - אנחנו לא נרטבים? ואם כבר קלשון - אז לפחות תבוא אם תלבושת הולמת...

למעלה