תגידו לי להתחדש

maxfain

New member
תגידו לי להתחדש ../images/Emo13.gif

בקבוק קורווזיה vs 206 ש"ח, מחיר זול לכל הדעות לא? (+3 כוסות סניפטר של קורווזיה)

nunimon

New member
מחיר מוצלח... אורגינל?

סתם... אני לאחרונה שומע את המילה הזו יותר מדי... תתחדש ותתפנק...

maxfain

New member
סיפתח!

האמת, להבדיל מהטעם ה"מחוספס" של וויסקי, הוא מאוד עדין.. אפילו יותר עדין מכל וויסקי אירי ששתיתי.. מה אני אגיד לכם, מאוד שונה, ודווקא לטובה.. המון המון טעמים וניחוחות (אני מניח שהכוס תורמת לא מעט), לא הצלחתי עדיין לפענח הכל.. טעם פירותי (אני עוד אבוא עם יציאות של כל מיני גויבות שכונתיות וכאלה.. אחרי עוד כמה כוסיות), מרגישים את העץ של החבית (לטובה).. והסוף - נחיתה רכה.. פשוט לקחת עוד שלוק! אני חושב שבאחד מימי ה50% על התפריט באחד המקומות, אני אזמין לי כמה מותגים שונים באותה רמה ואשווה.. בכל אופן, אני חושב שאני אתחיל לשתות גם וויסקי בסניפטר.. (בבית, כי בחוץ זה קצת פלצני לא?) כוס נהדרת..

aviramv2

New member
מה וויסקי?

זה בכלל לא וויסקי, קורויזיה זה קוניאק, איכותי ברמות היותר גבוהות שלו, ה vs לא משהו בכלל... אני תמיד אעדיף כוסית וויסקי מאלט איכותי עליו. ובכלל לא פלצני לשתות בסניפטר בחוץ, אם אתה כבר שותה תשתה כמו שצריך, אם למישהו יש בעיה, שיתמודד - החיים קשים! :)

maxfain

New member
../images/Emo13.gif

כשאתה אומר שהvs הוא לא משהו בכלל, זה מרמז או לפחות לכאורה מרמז על מומחיותך בתחום הקוניאק והנסיון הרב שיש לך בשתיית קוניאק, אז יש לך כזה? או שאתה אומר את זה כי זו הדרגה הכי פשוטה שלו? אני אישית, רק מתחיל בתחום הקוניאק.

aviramv2

New member
מתחיל יקר

מומחה אני לא אבל שותה ונהנה מתרבות שתייה כבר תקופה, ואם בסמנטיקה עסקינן, כשאני אומר שה vs לא משהו בכלל הדבר היחידי שזה מרמז עליו או לכאורה מרמז עליו הוא טעמי האישי בלבד. אם תשים לב אמרתי שא-נ-י תמיד אעדיף וויסקי מאלט טוב על ה קורויזיה vs. ואין שום קשר לדרגה שלו, יש קוניאקים ברמות נמוכות שהם הרבה יותר טובים ל-ט-ע-מ-י מאחרים שהם בדרגות הגבוהות ביותר. בסופו של דבר הכל מסתכם בטעם אישי.

גם אני מתחיל

אשמח בבקשה לקבל דוגמאות לקוניאקים ברמות נמוכות שאתה חושב שהם מתעלים על אחרים בדרגות הגבוהות ביותר, כי גם אני רוצה להתעמק בתחום בלי להתעמק בארנק. תודה.

מסכים

לפני משהו כמו שנה שדדתי מהארון של ההורים בקבוק הנסי VS שהיה שם כנראה מימי המנדט. כשעוברים מויסקי לקוניאק יש רושם שנפלת על 'ויסקי לכּוּסיות', אבל אחרי כמה כּוֹסיות אתה מתרגל לזה שיש לך משהו חלק, ארומטי ועשיר, בלי הבעיטה שמקבלים בלגימה הראשונה של הויסקי. לצערי יקר מאוד לשתות קוניאק מחוץ לבית, כשכל דבר שאינו איזה ברנדי 777 או משהו כזה עולה 45 ש"ח לכוסית במקרה הטוב. לאחרונה אני מעדיף להשקיע את הכסף שלי ביינות (תראה לאן נמשכה ההדרדרות מויסקי...) ולכן ההנסי הכמעט גמור שלי לא צפוי להתחלף במשהו חדש בקרוב. המלצת הגשה - נסה להוסיף מנה לתה (פשוט). הולך ממש טוב בחורף.

למעלה