תגידו לי להתחדש!:)

Anomally

New member
תגידו לי להתחדש!:)

בקרוב אקבל את white fluffy clouds ו from the murks of sultry abyss!!! :) יו איך אני מאושרת!! למרות שאני קצת מבואסת מזה שהזמנתי את הספרים בנפרד ולא את המהדורה המוגבלת והחתומה,אבל בלעט היא עלתה 150 דולר! ומשו שמצאתי עכשיו בארכיון של הבלוג והיה לי צורך לשתף,זה מכיתה ח' (אני עכשיו ב-י') חחחח>_< P: "מחר כנראה אני בתל אביב,או שלא,אין לי שמץ מה נסגר עם מחר.. whatever tommorow brings i'll be there... איי איי איי..איזה שיר טוב זה ,של incubus. הסולן שלהם שווה לאללה.הייתי חייבת לציין זאת." קיצר,יאי לי :)

L A D Y B U G 2

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo6.gif

איך משיגים גם אחד כזה? ממש מעניין אותי כל האומנות וכתיבה של ברנדון... אל מה זה עוד חוץ מזה? ואיזה בלוג? מצטערת על כל השאלות?:p

Anomally

New member
תשובות P:

אממ דרך האתר fanfire.com הזמנתי..אתר מעולה בעיקרון,זה רק הציורים והכתיבה של ברנדון...שזה ממש מעניין אותי,גורם לי להעריך או תו ככ הרבה יותר.. הבלוג שלי חחח :) יש לי אותו כבר כמה שנים חח.

Nitzanyo

New member
150 דולר זה דיי הרבה

אבל מגניב לך תתחדשי איך הספרים האחרים שלו?

Anomally

New member
נמ

לאלא לא הזמנתי את ה150..הזמנתי אותם בנפרד ויצא יותר זול...100 וקצת חח /: אבל זה באמת שווה את זה..ואלו הספרים היחידים שלו :) אני מקווה שהם טובים.

Incubus Creep

New member
וואי, תתחדשי:)

גם אני רוצה להזמין, אבל איפה מזמינים את המהדורה המוגבלת ואיך עושים את זה?:\ אולי אני אבקש ליומהולדת שלי שכבר היה בינואר אבל ההורים שלי עדיין לא יצאו פטורים ממתנה.. מחכה לשמוע חוות דעת על הספרים כשהם יגיעו^.^

למעלה