תגידו לי למה הצבא ככה למה?!

כ פ י ר ר

New member
תגידו לי למה הצבא ככה למה?!

קשה לי, קשה לי כמו שבחיים לו היה קשה לי! אני כל כך סובל... קראתי עכשיו כמה הודעות ולפחות הבנתי שלא רק אני מרגיש ככה! אפילו אין לי חודש בצבא! השאירו אותי בבקום וכל כך סבלתי שם, כל כך מגעיל, הייתי שם כמעט שלוש שבעות ורק טחנו אותי שם! רק ביום רביעי הועברתי לזיקים לעשות שם טירונות והכי קשה לי! קשה! קשה! קשה! ואני לא יפסיק להגיד את זה. אני מרגיש כמו אפס בצבא. אני כלום בשבילם כל מה שאני מבקש לא מזיז להם בכלל! הייתי שם כולה יומיים (עד יום שישי) וכבר התפוצצתי, כבר נמאס לי להשבר! לבכות! לא חבל?! אני לא מתחבר שם! פשוט לא! אני הומו! ומי שלא הומו לא יבין מה אנחנו מרגישים! סבל, סבל ועוד סבל.. אני מת לסיים את הטירונות הזאת כבר! איכססססססססססס אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עד שאני לא יפגע בעצמי הם ימשיכו להשים עליי פס אחד גדול! לפני לא יותר משעה ניפרדתי מחבר לי.. אני לא רוצה להיות נטל כבר לאף אחד אפילו באזרחי אני מרגיש כמו זומבי. מרגיש כל כך לבד! אני כל כך אוהב את חבר שלי... הוא הנסיך שלי!!!!! אני מקווה שהצבא יפתח את העיניים שלו ויבין מה הוא עושה לכל הרוחות! אני מפחד מכלא!! לא רוצה כלא אני רק רוצה שיהיה לי טוב! זה הכל לא ביקשתי יותר....

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מסגרת מעיקה...

כפיר, נשמע שאתה מרגיש כאילו המקום הזה לא מתאים לך, כאילו הוא לוחץ אותך ואתה לא מצליח להחזיק מעמד... אנחנו שומעים כמה אתה שבור, מרגיש שאף אחד לא רואה כמה קשה לך, אולי אפילו מרגיש שקוף... ואולי ברגעים כאלו, אפשר לנסות לזכור מה עוזר לך להחזיק מעמד, לנסות לעבור את התקופה הזאת רגע אחרי רגע... ואולי אם כל כך קשה, אפשר לנסות ולפנות לקב"ן, לשתף אותו בלחץ ובמועקה... ואם תרצה, אנחנו פה איתך, מקשיבים לקושי, פה בפורום או בשיחה אישית...

למעלה