תגידו לי למה..

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
תגידו לי למה..

למה אני מרגישה ככה הם נסעו והשאירו אותי לבד לכל היום הם זה אלו שגרים איתי, הקטנה ואבא שלה, נסעו לסבתא ולסבא ואני חשבתי שזכיתי ליום שקט זה מצרך נדיר פה, מוסיקה של מבוגרים, שקט, רק אני ואני אז למה אני מביטה עליהם ליתר ביטחון בקפידה שתשאר תמונה, לכו תדעו, אצלנו בארץ הכל אפשרי, אולי הם לא יחזרו וישאירו אותי לבד, העיתון מלא בהודעות על טרגדיות, אז אני מעיזה להגיד שינהג ממש בזהירות ומייד מודיעים לי שאני נודניקית ולמה כששאון היום יום נרגע וזו אני עם עצמי אני מייד עצובה?

SAD יקרה, עניתי לך במגילה והרי לו

האינטרטנט מעצבן מחק לי ולא העביר. כמובן שאני אשמה היות וכנראה לחצתי שלא במקום. בקיצור: האבא של הילדה שלך שאוהב אותך מאד יסע בזהירות שהרי בבית מחכה לי האמא של הילדה והאישה שהוא הכי רוצה להיות אצלה אחרת היה נשאר אצל אמא. ותראי מה עשית: גרמת לילדה המקסימה שללך לבלות זמן איכות עם אבא שלה, הכל בגללך
גרמת להם לאהוב אחד את השני ויום אחד הם יסתכלו אחורה ויגידו איזה כיף לנו שיש אמא כזו בחיינו. והעצבות כי זה געגוע והשקט זה כי התרגלת כבר לרעש אחר אז, תעשי רעש חדש, משלך והם כשיבואו יתחברו אליך חזרה. תמונה זה כי את מעריצה, גרופי כזאת של אנשי השנה: ועכשיו נזמין לבמה את האיש שלי ואת הילדה שלנו לפרס הגדול של האנשים שחזרו אלי עם געגוע מתוק!
היי מאושרת SAD יקרה, מה שמזמן לנו הגורל לא בשליטה שלנו.

sad

New member
../images/Emo51.gif ודרך אגב..

הם חזרו ויש רעש איפה השקט איפה

תגידי

שכחת איך נהנים מהשקט? לא זוכרת איך עושים רעש משלך? לא יודעת מה לעשות עם עצמך כשפתאום מתפנה לך זמן? תגידי.. מה יהיה איתך? ואיך השארת אותי אתמול לבד מול פביאן?

למעלה