תגידו לי מה אתם חושבים

Barricade

New member
תגידו לי מה אתם חושבים

חזרתי מאמסטרדם לא מזמן ושיחקתי שם בקזינו טקסס נו לימיט. האווירה הייתה סבבה, מקום קצת שכונה אבל משדר יוקרה והכל. התחלתי לא רע נכנסתי ב50 יורו, תוך שעה היו לי כבר כמעט 160..(כולל רביעייה 9), בשולחן ישבו איתי 2 עיראקים שעברו לגור באמסטרדם, אחד ישב לידי, בחור נחמד..והשני ישב ליד הדילר ולא הפסיק לעשות טראש טוק ולצחוק עם הדילר ולדבר איתו כל הזמן...אחרי כמה ידיים לא מוצלחות נפלתי חזרה ל40 יורו..ואמרתי יאללה צריך לחזור להוסטל...נדפוק אול אין ביד הסבירה הבאה..קיבלתי A10 תלתן...מישהו לפני העלה, השוויתי לו, כולם התקפלו ואז הגענו לעיראקי עם הפה הגדול., שדפק אול אין וניסה לגרור אותי גם. 5 דקות הוא רק מדבר ומדבר על זה שניכנס איתו אול אין...וכל זה פרה-פלופ. אמרתי יאללה, אול אין. מה יש לו?? 2-7 אוף סוט. אמרתי מה לעזאזל?? מגיע הפלופ - A 2 7 !!!! זוגיים ביד הכי גרועה בפוקר!!! הטרן והריבר לא היו רלוונטיים. לא נראה לכם טיפה מסריח כל הקטע הזה??? לשכנע את כולם להיכנס לאול אין עם היד הכי גרועה בפוקר ולקבל זוגיים על הפלופ??? משהו היה שם מאוד מסריח, גם היחסים הטובים במיוחד שלו עם הדילר, גם הביטחון שהיה לו עם 2-7... אספתי את דבריי וחזרתי מרושש ומבואס עם חבריי שניחמו אותי חזרה להוסטל.

FrecCo

Active member
מן הסתם

כשהוא "מנסה להכניס" אותם אול אין, הוא רוצה לקפל אתכם..... זה הסבר הרבה יותר הגיוני......הוא אמר את זה כדי שתשימו אותו על אסים או משהו ותקפלו. והתמזל מזלו בלי קשר. דילר לא יכול לסדר לו קלפים באמצע משחק רציף בלי שאף אחד ישים לב.

thecombina

New member
נראה לי שאם הוא עשה לך קטע מסריח

אז הוא עובד יותר מידי קשה בשביל 50 יורו... חוצמזה שקטעים מסריחים לא עושים בד"כ עם יד כמו 2-7 ועוד מול יד בינונית כמו A10 סתם חטפת בד ביט קטן

yamenx

New member
איך הוא יכל לסדר את זה??

שגם יהיו לו זוגות לא משהו שקל לסדר... אתה סך הכל מוביל מולו ב 70% מול 30% שזה אומר מכל 3 ידיים הוא ינצח אחת... שזה לא יתרון כזה גדול... חוץ מזה למה שלא יעודד אנשים שייכנסו איתו? הרי במקרה שלו אם הוא פוגע אז הוא מנצח את כל הידיים החזקות מולו... אם לא אז ההפסד שווה גם כשאתה נכנס או 5 נכנסים..

למעלה