תגידו לי מה אתם ילדים חפרים ?

scriewy

New member
תגידו לי מה אתם ילדים חפרים ?

מה זה השטויות האלה. והפילסופים, מזמן יש חייזרים, אין שום אבולוציה,ואני עוד בשנת 1998-9 הבנתי את זה, ומה שהבלוג התעדקן יפה יפה עוד זן דמוי אדם נמצא. ומה אם השבט דרופא ?! שחיי עכשיו על גבול טיבת וסין במערות, שמגיע לגובה 1.2 מטר והדיסקים בקוטר 22 סמ' שיש עליהם חרטומים בגודל מיקרוספופי משו ששבטי הדרופא (DROPA) ושום אדם באותה תקופה לא יכל לעשות וגילם 12000 שנה, מצא תדיסקים האלה מדען יפני ב 1930 בערך ולא הצליח לפענח, החביאו את הדיסקיםה אלה (716 כאלה) מעיני הציבור, ואחרי 20 שנה עוד מדען ניסה לפאנח אותם והצליח, ובלי קשר למה שהוא קרא מאותם דיסקים אני כבר מזמן הבנתי מה קורה ומה יש, אז הסיפור על הדיסקים שהיתה נחיתת אונס החייזרים לא הצליחו לתקן את החללים שלהם, פגשו תשבט דרופא שבהתחלה נבהל מהחייזרים וצד אותם, אחרי תקופה הסתדרו, והחייזרים מתו באותם מנהרות מוות טבעי. בנתיים היחיד שרא תחומר הנכון מכל חברי הפורום כנירא נשנש שהביא לכם שמות של תוכניות שחלקם חייבים לראות. אבל לפני שתתחילו לשפוט תלמדו פיסיקה וכימה בסיסית שיהיה לכם תכלים לשפוט, שתדעו מה אפשרי ומה לא ומה אנחנו לא מסוגלים להבין במקרה וזה יוצא מהתפיסת המוח שלנו, במקום לחיות באשליות. חבר שלי מבקר אצלכם בפורום, ועכשיו אמר לי שהקלטת של עב'ם מבולגריה נחשב למזויף ?! וירדן121 כנירא לא ראית כלום עדיין אם זה נירא לך מהירות רצינית. דווקה בסרטון הצלחת מאיצה לא ממש מהר. צלחת מאיצה במהירות 50 מטר ב 0.08 מאיות שניה שזה בארך 650 מטר בשניה וממשיכה להאיץ האלא. וזה מהירויות רגילות על כדה'א כדי לא "להתנגש" פה במשו כי אין מקום (בדיחה). אתם נשמעים כמו איזה גוזלים שעדיין לא יצאו מהקליפה שלהם מבצבצים החוצה. ומישו פה הזכיר תנך תנך זה סה'כ הנדסת ד.נ.א. למי שלא רואה בין השורות. כל סיפור בריא מתחיל בלקחו מהדם של ה' או מהצלע של אדם כדי לעשות את האשה, או אלילים הרגו את אל קונגו וממנו עשו תאדם, "בצלם ה'" או נירא כמו ה' או בשכל כמו ה' אז אנחנו גם נראים כמו חייזרים וגם חושבים אבל לא ברמה של חייזרים, אנחנו לא קולטים מעבר למימד השלישי, אבל אם מגרים ת pineal gland עוד לר היה לי זמן לחפש איך זה נקרא בעיברית, אז אדם כן יכול לקלוט מעבר למימד השלישי. פרוייקט פילדלפיה בטח ועוד איך בטח אמיתי יא לא מעודקנים, רק מה שקרה בסרט שהציגו "מדע בדיוני 1984" לנו הראו רק התחלה נכונה כל השער לא(ובחור ששאל על הסרט http://www.imdb.com/find?q=philadelfia%20excepiremnt;s=all). ארה'ב בשיטוף פעולה עם חייזרים מאז רוזואל, בערים התת קרקעיות שלהם (שאנחנו בנינו) הם מתקדמים שם טכנולוגית ב 40 שנה כל שנה שלנו על פני הקרקע. אבל אלה אירגונים סודיים מעבר לסודיים לכן הממשלה עצמה לא מודעת אליהם ולא ה CIA ולא ה FBI ולא ה NSA שום דבר מהפשוטים האלה. באותה תוכנית נמצאת גם ארץ ישראל (לתדהמתי). ולכן כשיש צלחת מעלינו לא עושים רעש. ולכן גם החברים של אבא שלך נעלמו. אף 1 לא מפרסם כלום כי יש תוכנית זדונית להשמיד את רוב האנושות בגלל פיצוץ אוכלוסין, כי אם לא שמת לב יש פיצוץ אוכלוסין, ועוד איזה סיבות. זה שאפשר להתרבות לא אומר שצריך להתרבות. וניצול משאבים פלנטריים לא יעיל, הקיצר לאחרים נמעס לראות איך אנחנו הורסים תעולם. אנחנו סתם חבורת אינפטילים כמו ילדים קטנים אם צעצוע=טכנולוגיה ביד. אני לא רוצה להעמיס עליכם הרבה חומר למחשבה. סתם אזרוק שמות את bob lazar מכירים נכון ? את Phil Schneider ? את Al Bielek ? את Billy Meier בטח מכירים, השבדי "המטורף וההזוי" שכל ה"מדענים" פסלו, את Prophet Yahweh שהוא חדש וצץ רק במאי 2005 והוא יכול לקרוא לצלחות לפגישה, אבל צלחת מישו מנחה היא לא ריקה אבל זה כבר טלפתיה, אתם יודעים שטלפתיה זה אמיתי כמו שנוראת חשמל עובדת על חשמל לאור היום, וטלקנסיס זה גם אמיתי, וראיה מרחוק גם אמיתי, כי אם אתם לא בטוחים בכמה דברים אז אתם לא יכולים להתקדם בהתפתחות משום סוג, ואתם צריכים לדעת קצת פסיכולוגיה בסיסית, שתדעו מתי מאכילים אותכם בדיסאינפורמציה. ופסיכו גם יעזור לכם להבין שמכל העגדות והסיפורים והמיתוסים איזה שהו חלק תמיד אמיתי. האא אבל אתם בטח אנשים של הוכחות, בלי הוכחות חותכות לא מקבלים באוויר כלום, ופה בא השליטה בפסיכו נגיד אתם יודעים ב 100% שיש לוויתן שבחיים לא ראיתם במו עיניכם רק בגלל שראיתם אותו בערוץ נשיונאל ג'יאוקראפיק, או איזה גזע של קוף, למה אתם מאמינים ? כי זה מקובל על הדעת שלכם. בוא אזרוק עוד דוגמא על אדם מת 1 תיראו כמה אנחנו בוכים, עכשיו תכפילו את זה פי 50 על 50 אנשים מתים, המערכת עצבים שלכם היתה "נשרפת" משתתקת ודום לב כמו מגז רעיל התאים שכחתי את שמם העצביים נפתחים ולא עוברים יותר אותות חשמליים מה שגורם לתפיסת שרירים ודום לב בסוף, למה זה לא קורה לנו ? כי מישו בנה מנגנון כזה בנו, אתם לתצפת על הסביבה האמת לא דופקת לכל 1 בדלת. ועוד דוגמא על מקובל על הדעת, מכירים תתמונות האלה מהמאה ה 18 כשהיו פיראטים (כמו שאתם מכירים מהסרטים עם תוכי על הכתף) של דיונונים גדולים שתופסים ספינה עם הזרועות שלהם ומטביעים או אוכלים אנשים מהסיפון ? אני כשהיתי קטן בן 7-8 אולי 6 וראיתי דברים כאלה בתוכניות טבע, לא אמרתי יהה איזה אגדה יפה, לא פסלתי את זה לי זה נירא מציאות מגניבה (כמובן לא במודעות מלאה שזה אמיתי). ועכשיו לפני איזה חודשיים בים היפני הקליטו בעומק 800 מטר על מצלמה דיונון באורך 18 מטר, זה חומר למחשבה לכל הסקפטים, ויש דיונונים יותר גדולים אני בטוח, כי ראיתי גם פיטמה על זרועות בקוטר של חצי מטר, אז תחשבו לאיזה דיונון היא שייכת. אז הנקודה שלי כשאלפים רואים משו ויש נסיבות מתאימות לאירוע כמו, אף 1 מהעדים לא מחפש תהילה, לא רוצה כסף תמורה, ואפילו לא התכוון לספר על זה והסיפור במקרה יצא מפה לפה לפה לפה מחברו בטעות, ועוד כמה נסיבות שצריך לבחון, אז אפשר לקחת את זה כאמיתי ! למרות שהרבה פעמים אנשים נוטים להפריז באירוע, תשימו לב מכל המיתוסים, וכשאנשים ראו דרקון במזרח הרחוק הם הכן ראו משו ! אז לפני שבכלל תחשבו לאיזה שהוא כיוון תתחילו מזה שתדעו עם מה יש לנו עסק על כדה'א ואז תעבור לחוצנים, קריטפוזוולוגיה אבל עוד פעם אתם חייבים תכלים לשפוט אחרת הכל יראה לכם כאגדה עד שיהיה מאוחר מדי להאמין "באגדה" http://www.parascope.com/en/cryptozoo/index.htm אפשר לעבור על כל המינים תוך כמה שעות, ולמי שלא מעניין "תתחת" כל זה אז אין טעם בכלל ללכת לשם, כי אדם צריך להיות סקרן מטבעו ולא לחפש דברים בשביל הריגוש, זה סוג אנשים זולים, אלה שרוצים הכי יפה הכי מדוייק הכי מרגש סתם אוהבים HYP. ואני לא אתחיל לספר לכם פה על חייזרים איזה חלק מהם מסוכנים ויש שניזונים מההפרשות שלנו לימפה וכדומה (אבל לי זה נשמע מוזר,מצד שני מריח כמו ערפד) אבל העובדה שבארה'ב נעלמים עשרות אלפים ילדים בשנה לא הזוי. ואיזה חי יש בים השחור (טורקיה) ובכלל בימים שנתפסו על מצלמה. אבל אתם לא ראיתם פחחחחחח וראיתם את זה ? Evidence The Case For NASA UFOs - Part אני משאר שלא, אחרת היתם מדברים מכיוון אחר על הנושא, היתה תוכנית בגרמנית, לא צריך להבין מספיק לראות Spiegel TV Auf den Spuren des Yeti Roussvelt תיראו את 2 החלקים זה לא ווארז אם מקפידים פה על החוקים. ואני חדש פה אהלן, ואני לא יורד על אף 1 שלא תחשבו כך !

ירדן121

New member
דבר ראשון

אתה כותב הרבה דברים יפים אבל אתה כותב לא ברור... והסרט מבולגריה בלי קשר למהירות רואים שזה זיוף צלחת לא תעוף כל כל קרוב לאדמה באמצע עיר....

scriewy

New member
מה זה לא תעוף נמוך ?

מלא סירטונים של צלחות באיזור הגובה 100 מטר. זה הקטע של כלים, לדעת לשפוט תאירוע לפי נסיבות. והתירוץ שאת מספרת לעצמך כדי להשלות תצמך שזה הכן מזוייף בכלל לא חלק מניתוח נכון. אני כאדם שאין לו תסרט המקורי ואני לא יכול לבדוק ע שיחקו עם הסרט, יכול לראות שהצלחת מתנדנדת טיפה מוזר כאילו הכן שמו סרט על סרט, אבל יש בדיוק את אותה תופעה כשהיד רועדת והעצם יציב נריא כאילו העצם גם זז, כמו הטריק הזה עם נידנוד עיפרון והוא מתחיל להראות אלסטי. אבל איך שהצלחת מאיצה שם בדיוק ככה זה נירא באמת. בלי שום התרעה או האצה ראשונית פשוט וווום וזהו. על הסרטון הזה אבל אני לא יכול להגיד 100 אמיתי, אם זייפו אז זייפו יפה. אבל אני לא צריך תסרטון הזה בשביל מה בכלל ? להוכיח לעצמי שיש חוצנים, אני מזמן יודע כבר מראיות אחרות. ואמרתי ואומר עוד פעם דברים לא דופקים לכל אדם בדלת שיווכח בקיומם.

ירדן121

New member
אני לא משלה את עצמי שזה מזויף

אני יודעת שזה מזויף ואם אתה לא רואה את זה בעיה שלך תחשוב מה שבא לך.

סנגי

New member
למרות סגנון השפה היהיר הוא צודק|בוע

כמובן שנכנסת כמו רוח סערה פשוט בבעיטה בדלת טוב כול אחד והסגנון שלו. לא כולם כאן ילדים יש כאן חברים בני גילך ויותר. וזה כבר ידוע שנאסא והבבלת שמשווקים לנו לווינים הנסיון להגיע בעוד 10 למאדים פרוויקטים של מטוסים מהירים של ארצות הברית הם רק אופיום להמונים פסיכולגייה הפוכה בו מראים "לקופים" להיכן הולכים כספי המיסים עושים לנו הצגות של איזה רובוט שלוקח דגימות מארגז חול והעולם מוחא כפיים כמו כבשים טפשים. יודעים יודעים שבמציאות יש טכנולגיות מתקדמות יש מזמן מנועי דחף ויחידות מסווגות העוסקות בקשר ישיר עם גורמים חיצוניים יודעים שממשלות מחזיקות מידע וסודות לטובתם ואין סיכוי שישתפו את אוכלוסיית העולם. יודעים שהכול הצגה וכבר היום יש דברים שקורים בשטח ןאם אחד אזרח רגיל יחשוף זאת יאשפזו אותו במוסד לחולי רוח רק על מנת לנטרל אותו שיטות סטאלין. בקיצור התקשורת וזרם המידע המבוקר עיי גורמים חזקים שמעל הממסד מהונדס מפוקח וזורק דיסאינפורמצייה להמונים. ומשדר חיי שגרה רגליים של פרסומות מרדף קפיטלסטי איידס מחלות סרטן בזמן שכבר מזמן יש חיסונים ופיתוחים חלקם עיי גורמים חיצוניים אך ישנה בררה של דילול אוכלוסין מבוקר לכן המחלות לא משוחרר הידע הרב למזור האנושות. מדהים כמה שקרים מציפים אותנו ועוד מנסים לחנך אותנו להיות דוברי אמת ומוסריים כמה צביעות.

חפY

New member
אתה בטוח שיש הוכחות לכך, סנגי?

זה נשמע מעט מופרך ומוגזם, בלי להעליב, כמובן.

סנגי

New member
לי אין הוכחות ולא היו אבל מי שצריך

לדעת יודע רובם לא יודעים זה הכוח בשליטה על המונים. ככל שרבים יחשבו על דברים כאלו כמופרכים הזויים כך זה משרת את אלו שיודעים ושומר על הסדר העולמי.

scriewy

New member
שמע אני יראה לך תראיה שלך

ממפרספקטיב אחרת, שתבין איפה בא הקטע של פסיכו, את/ה אומר יש בכלל הוכחות? אז כל מה שראית עד עכשיו בטלויזיה או קראת איפה שהו עיתון ספר מדעי חוברת, לא קיים לפי ההנחנה שלך לקיומם, הדבר היחיד שהכן קיים זה רק כל מי שראית בחייך עד עכשיו בדרך לב'ס בב'ס חזרה לבית, בדרך למכולת באוטובוס וחזרה. כל השאר זה מופרז ומופרך ולא קיים ! אבל אתה לא מסתכל על עצמך - תירא קודם איך אתה מתייחס לדברים ואיך המוח שלך אוטומטית מנתח - סתכל על עצמך מהצד במקום להיות מודרך ע'י לוגיקה מובנת, שאמורה להתפתח, אם לא מגבילים אותה. המוח שלנו פועל פי כמה יותר מהר ממה שאתה יכול לשלוט בו, יענו אתה קורא משו והמוח כבר מתחיל לעבד תמידע ברקע בזמןש אתה לא מודע לזה אפילו, ואז תלוי במה המוח עיבד זה צף מהתת מודע תוך תקופה מסויימת. ואפילו עכשיו כשאתה קורא תהודעה הזאת וחושב לעצמך בסדר שמענו או נו מה הוא מספר אני יודע בדיוק מה אני עושה איז שטויות זה מקשקש רק מסמל שאתה לא שולט במוח שלך. ולכל אלה שמתלוננים על הצורה בה כתבתי, אני מצטער שכחתי שאיך שאני רואה את הטקסט בחלון בו רושמים לא כך בסוף, אז לא לחצתי אנטר פעם 1 אפילו שם. שתצליחו לקרוא, אז רשמתי שם בקיצור בלי מרוח, ובין כל פסיק יכול להיות משפט אם משמעות או ישר דוגמא בלי שאכתוב כל פעם דוג'. והיו כמה פיספוסי אותיות, מצטער קורה. ואל תקראו מהר כי זה בדיוק מה שכולם עושים - לקרוא כמה שיותר מהר, ובגלל שיכול להתחלף הנושא בתוך משפט 1 כמה פעמים אז אתם נתקעים כי קראתם מהר ממה שיכולתם לקלוט (להפנים) בין נושא לנושא, ויוצא מצב של רגע רגע מה רשום פה מה הקשר בכלל. אם היתי מפרט כל משפט היה יוצא אולי פי 1.5 יותר. אם אני נשמע מתנשא או יהיר אז זה לא בא מהכוונות האלה.

yotamde

New member
May be he rights, but

i don't understand anything. I tried to read all his message and i felt like i read just words without contact to each other.

ירדן121

New member
הוא מנסה להגיד שאנחנו סתם מבלבלים

את השכל אחד לשני כל היום.... ושממזמן יש חייזרים...>שאת זה לא הבנתי כי איך יכול להיות ממזמן למה כמה זמן הוא כבר חי..??ואיך הוא יודע כמה זמן הם קיימים? והוא מדבר על כל מיני מהירויות שונות של צלחות [??] שהם מאיצות במהירות ו.....בלה בלה בלהה... ועל התנך שכל התנך זה סיפור d.n.a .... ומלא דברים שלא הבנתי בכלל...

למעלה