תגידו לי מה דעתכם על זה...

• פותח הנושא Lcr
  • פורסם בתאריך

Lcr

New member
תגידו לי מה דעתכם על זה...

אתמול עבדתי בחתונה (אני עובדת בקייטרינג) ולאחר אירועים רבים בהם הבוס שם אותי בשולחנות (הגשת מיצים) , סוף סוף שמו אותי שוב במזנון. אני כמובן נורא שמחתי...עד החלק של המזנון. שמו אותי עם עוד מישהו ועם עוד מישהי שהחליטה שהיא מינימום המנהל. כל הזמן היא שלחה את שנינו להביא מילוי (הלוך ושוב למטבח) והיא? חס וחלילה. פעם אחת לקחתי משהו וזה היה מלא רוטב וכבד אז כשחזרתי אמרתי שאולי מישהו אחר יוכל להחזיר את זה למטבח אז היא אמרה "לא. מה מישהו אחר? תיקחי את זה" (בקול אנטיפתי כמובן) ובסוף המנהל בא ואמר שניקח את זה כבר אז לקחתי... אחר כך שמו אותי איתה (למזלי הרב) גם במזנון קינוחים....ניסיתי להחליף ולא הלך (לא שאני מבינה מה זה משנה אם אני ב-1 או ב-3) וכמובן ששוב היא טירטרה אותי הלוך ושוב למטבח. באיזשהו שלב מישהו הלך למטבח אז אמרתי שאולי היא תוכל להביא את העוגה שחתכתי...אז היא התחילה עם ה"לא אי אפשר שניים לכי תביאי" אז אמרתי שאולי מישהו אחר יביא והיא בשלה "לא ...תפסיקי כבר את כל הזמן מתווכחת" אז אמרתי לה "מעניין שאת היחידה שאני מתווכחת איתה"...ואז בסוף כמובן הלכתי להביא...כשיצאתי מהמזנון פשוט הייתי מאושרת... העניין הוא שבדרך כלל יש שתי בנות שהן אחראיות על שאר הבנות והן תמיד אומרות לי מה לעשות ובחיים לא התווכחתי עם אף אחת מהן ואני מסתדרת איתן ממש טוב הן ממש חמודות...הפעם הן לא היו אז היא התחילה לתפוס מעצמהץ...ואני לא מאלה ש"לא, הם יעשו" אני תמיד הולכת ומביאה וסבבה...אבל הפעם היא ממש הרגיזה אותי וכל הערב הייתי בקריזה בגללה...כאילו היא ממש טירטרה אותי כל הערב אבל שהיא תלך למטבח????? הקטע הוא שהיא וותיקה ועובדת שם די הרבה זמן (נראה לי) ומסתדרת עם המנהל...ואני מפחדת שהיא תגיד לו משהו (שגם לא יהיה נכון כי באמת שאני לא עושה בעיות אף פעם ואני תמיד עושה הכל)..כי אם כן הוא לא יגיד לי אלא ייתן לי לעבוד פחות ואני לא יודעת מהל עשות עם זה... טוב...זהו...אז היה טוב לפרוק את זה ותגידו לי מה אתם חושבים... -ליאור-

יש יצורות כאלו

גם איתי עבדה אחת כזאת, ילדה מתלהבת שהחזיקה מעצמה בעלת הבית. האבסורד היה, שהיא הייתה ותיקה ממני כולה ביומיים, אבל כבר במשמרת הראשונה שלה כמלצרית היא הרשתה לעצמה לדבר לכולם (כן, גם לותיקים ממנה) כאילו הם עובדים אצלה, לתת לכולם פקודות וביקורת מטופשת ולהתערב בכל דבר. כמובן שכולםתיעבו אותה - חוץ מהאחמ"שית, שלדעת מלצרים מסויימים פשוט נמשכה אליה מינית (כן כן). ככה שלא עזר לנו שהבחורה הייתה טיפשה, בעלת יחסי אנוש של שור לא מאולף ובנוסף חרא של מלצרית - היא זכתה לחסינות. בסוף, כשכבר נשבר לי מההתנשאות שלה (שמו אותי כאחראית משמרת,והיא הופיעה למרות שלא הייתה רשומה בסידור וטענה שהיא האחראית משמרת ונתנה לי פקודות מטופשות אפילו בקנה המידה שלה, ולא עזבה גם כשאמרו לה שהיא לא עובדת היום ושתלך הביתה), אותה אחמ"שית קלטה שאין ברירה וצריך לטפל בה (אחרי שהיא העלימה עין מלקוחות שהיא גרמה להם לא לחזור, כולל לקוחה שבכתה בגללה, ואחרי שמלצריות רבות ביקשו לא לעבוד איתה), ותפסה את שתינו לשיחה בה היא קטלה את אותה מלצרית ואמרה לה שהגיע הזמן שהיא תתאפס. ומה אמרה אותה מתלהבת? שהכל שטויות וזה רק נדמה לכולם. בקיצור, מה שאני מנסה להעביר כאן (בנוסף לשפיכת התיסכולים שלי), זה שאין מה לעשות, חוץ מלהמנע מלעבוד איתה - תנסי לברר מתי היא עובדת ופשוט אל תעבדי איתה.

Lcr

New member
אוף זה כל כך מרגיז

שיש אנשים שפשוט מחליטים שהם מעל כולם ונותנים פקודות כל הזמן....במקרה שלך הייתי בכלל מתעצבנת אם היא הייתה חדשה גם כן...העניין הוא שאצלי זה...הוותיקים עובדים כמעט כל הזמן ואם אני אבקש לא לעבוד כשהיא עובדת אז לא ייצא לי לעבוד הרבה כי היא עובדת הרבה זמן...אני רק מקווה שהיא לא תגיד למנהל כלום כי באמת שזאת הייתה אשמתה...אוףתמיד ידעתי שהיא מעצבנת אבל לא ידעתי עד כמה!! -ליאור-

למעלה