תגידו לי מה דעתכם ^_^

xMoOnSphinXx

New member
תגידו לי מה דעתכם ^_^

היי... כבר מזמן לא עשיתי משו חדש בשיער...וחשבתי, אולי לעשות תוספת שיער- ראסטות ורודות + חוטי גומי כאלה בגוונים של ורוד, וכל מיני כאלה חמודים.. מה אתם אומרים?? לא ראיתי בארץ אפאחת עם שיער כזה....יש הרבה כאלה בלונדון וכו'... אני לא פוחדת להיות הראשונה שתסתובב עם כזה שיער, אבל רציתי לשאול אם אתם חושבים שיתאים לי כי זה עולה המון כסף ^_^ # כבר שמתי תתמונה שלי הזאת מקודם, אבל היא התמונה הכי עדכנית שלי...

xMoOnSphinXx

New member
../images/Emo129.gif

כאן ממש אהבתי את הרעיון של הפוני הבלונדיני (אני בלונדינית במקור אבל היה לי משעמם אז צבעתי תשירע לשחור ועכשיו הוא חום שוקולד עם פוני לצד בצבע בורדו-ורוד בהיר

אלוהים!

מי יעשה כזה דבר לעצמו? אני מעדיפה שחור קצר, עם פסים בכל מיני צבעים. או, האו קונסרבטיב.

Jillian

New member
ברור שלעשות

אם הדבר הזה לא היה עולה אלפי אני כבר הייתי עושה ממזמן. לפני שנה הלכתי למוסך השיער, שאלתי כמה זה עולה... הלב שלי נשבר לאלפי חתיכות

Jillian

New member
*אלפים*

וכמו שאת רואה בחתימה שלי = יש לי אובססיה לזה

Pink Pig

New member
אוי ברווווור (במבטא צפוני)

אם לא הייתי כזאת חסרת ביטחון ורוצה לקבור תעצמי כל פעם שאני בציבור היתי עושה את זה סו לפני שנתיים!

Shusho

New member
המון../images/Emo3.gif

לפי מחירים שאני רואה בחו"ל זה מגיע למאות שקלים. אני בעד שפשוט תעשי לבד. יקח זמן, אבל זה שווה את זה.

Jillian

New member
רשמתי לך

אבל אני ארשום שוב... הייתי במוסך השיער (גם אני רוצה לעשות את זה) שאלתי כמה זה עולה, וחן כן חן כן... זה עולה משו כמו אלף ומשהו... כן אני יודעת, שובר את הלב

אח, לו רק היה לי כסף כבר היה לי...

...משהו כזה על הראש. מה שכן, ישלי תוספות שיער חלק (סינתטי, כמובן), בצבע סגול. הן כבר שלושה שבועות על הראש, ונראות נהדר בהחלט. בסה"כ 3 פסים כאלה שחוברו לראש בצמוד, כך שהן נראות כמו פס אחיד כמעט, והן עלו לי 75 ש"ח (שלוש בסה"כ! הגזלנות, יעני). לדעתי, היה שווה לו היינו מבצעים הזמנה כוללת של תוספות מחו"ל (המשלוח יקר, אבל במשותף זה יוצא הרבה יותר זול), אפשר לעשות מסינטטי חלק גם ראסטות, כמובן.

Fearless Cherry

New member
התמונה האחרונה ששמת..

זה פלסטיק- חלום חיי! ממש יקר לעשות את כל מה שאמרת, אבל את יכולה לעשות לבד, זה לא כל כך מסובך ואחרי תרגול מסוים זה אפילו יוצא ממש ממש יפה! באתר הזה יש כל מיני רעיונות וטיפים.. בהצלחה!

למעלה