תגידו לי... מה זה היה???

תגידו לי... מה זה היה???

קודם חבר שלי קפץ אלי. היה אצלי בדיוק שתי דקות... זרק אותי על המיטה, התחיל לרדת לי... כבר הגענו לסקס, ואחרי שהוא חדר איזה פעמיים בלי לגמור אפילו, הוא התלבש ואמר לי שהוא חייב לזוז לסידורים במרכז ושניפגש בצהריים...... מה לעזאזל זה היה אמור להביע?

Vdrums

New member
תראי, כל אחד והסטיות שלו. כנראה

שזה עושה לו את זה. אם הוא חבר שלך אז תדברי איתו. למה את צריכה תשובות מאנשים שלא מכירים אותו או אותך. רק הוא יכול לענות לך על זה.

פורום מה גברים רוצים

היום בצהריים ממש בלי שום סיבה טילפנתי אל הפורום ואירגנתי מסיבה הכנתי כמה דיסקים כיביתי תאורות מה לא עושים בשביל בחורות וכשכולם הגיעו הבנתי זה תפס הרמתי את הווליום שירגישו את הבס עם קצב ברגליים וראש בעננים הערנו את כל הפורומים בפורום החברה רקדו על השולחן אבל בפורומים אחרים התחיל הבלגן בזמן שצחקנו שזה כייף התחילו מהפורומים להתאסף פתאום דפקו בדלת גולש אחד נכנס אמר אני לא יכול זה פשוט נמאס שיחה קטנה עם גברברת מנהלת ומייד נתן לה יד אוהבת ואוזן קשבת

seeyou

New member
ושניפגש בצהריים......?

יש לי כמה השערות אבל קודם צריך לדעת כמה פרטים 1 זאת לא הפאם הראשונה שלכם ביחד 2 האם באמת נפגשתם בצהרים וכן המשכתם.. יוסי

ליאון ב

New member
חחחחח

כנראה שאת גומרת מהר יחסית, אם הוא חדר פעמיים בלי לגמור. זה אפשרי מבחינה טכנית, אבל רק אם אתה מתאפק לא לגמור, מנסה למצוא סיבה למה הוא התאפק... אולי זה קינקי לדעתו. לרדת לבחורה לפני שחודרים אליה? בסיסי. כך היא גומרת מהר יותר, מגורה יותר, ורטובה יותר מבפנים. יש לו בהחלט הבנה טובה של הנושא
זה בהנחה שהיא לא אחרי יום עבודה חחחחח להיפגש לצורך פורקן מיני? ברור! לפעמים זה בדיוק מה שאתה צריך כדי לרענן את כל המערכת באמצע היום. הרווחת!

למעלה