תגידו לי מה לעשות

תגידו לי מה לעשות

נפרדתי מחברה שלי לפני שבוע והיום חבר שלי סידר לי איזה מישהי ושכבתי איתה בקיצור מאותו רגע אני מרגיש חרא עם עצמי אני מרגיש שפל ואני רק חושב אם היא עשתה את זה כבר אני מרגיש ריקנות ענקית בתוכי האם כדאי לי לספר לחברה שלי(עכשיו כבר האקסית)

Cobe Anan

New member
כן?

ואם אפרת היתה שוכבת עם מישהו אחרי שנפרדת ממנה- איך היית מרגיש אז? היה מגיע לך לדעת, או שאם היא לא חברה שלך יותר היא לא חייבת לך כלום, ובטח שלא פירוט והסברים? אז נפרדתם. באמת זהו? עובדה שלא. אנחנו לא יודעים מה הלך ומה הולך בין צ"ש לבין האקסית, אז אנחנו לא יכולים לבחור בשבילו את הכיוון, רק להאיר לו את הדרך. לא הייתי ממהר לפסוק בלי לדעת הכל.

Cobe Anan

New member
אז למה?

למה עשית את זה? למה בכלל נפרדתם אם עדיין יש רגשות? אתה בכלל שלם עם הפרידה הזאת? כי אם כן, אז לא בגדת, אבל יש לך בעיה של "זנבות"- אתה עדיין לא השתחררת מכל הכבלים.. זה לוקח זמן, אבל אתה תתגבר. אסור לך לחשוב על מה שהיא עושה, כי זה, עם כל הכבוד- כבר לא עניינך. כמו שלך מותר עכשיו הכל, גם לה מותר. זה שאתה מרגיש חרא לא אומר שאסור לכם, זה אומר שאתה לא רגיל לחוסר המחוייבות הזה. מצד שני, אם אתה לא שלם עם הפרידה, סקס עם מישהי אחרת היה מאד מיותר. היו לכם בעיות, אבל צריך לפתור אותן. לא זורקים 3 שנים סתם ככה, נכון? אם אתה חושב שלא היית צריך לשכב עם מישהי אחרת, אבל אתה שלם עם הפרידה- תשמור את זה לעצמך. אתה לא חייב כלום לאף אחד, וזה כולל הסברים מיותרים שלא נותנים כלום חוץ מאשר כאב לב. אבל אם אתה חושב שזאת היתה טעות להיפרד, אתה צריך להודות בטעות הזאת, ויחד איתה גם להתוודות על הריבאונד הזה-אולי זה בכלל מה שהביא אותך להבין שאתם צריכים להישאר יחד?

אחי אתה צודק

יש לי רגשות גדולים אלייה אבל היא ניסתה לשנות אותי בכל מיני דברים היא לא היתה מוכנה לקחת אותי עם החסרונות שלי ולכן חתכתי את זה אבל אני אוהב אותה הסקס עם ההיא היה רק קטע של חולשה אתה יודע סתם להחזיר לי את ביטחון העצמי היא הורידה לי את הביטחון וסתם חבר שלי הביא איזה מישהי לבית שלו היא ראתה אותי ואמרה לי שאני מוצא חן בעינייה ומשם נסחפנו

Cobe Anan

New member
שמע, אני מבין את הקטע.

אבל השירשור הזה הוא בשבילך. אני חושב שאם עדיין יש לשניכם רגשות, אתה צריך להגיד לה את זה בפנים: או שהיא מקבלת אותך עם כל היתרונות והחסרונות, או שהיא לא מקבלת אותך בכלל. אתה יכול למצוא מישהי שתקבל אותך, אבל השאלה היא אם היא אי-פעם תוכל לקבל מישהו כמו שהוא, ואם לא עדיף לה לשנות בעצמה את מה שחסר לה- הרגשת השלמות עם העולם שלה. רק בגלל שאתה אוהב אותה, אתה בא לכיוון הזה, שבו אתה לא צריך ממנה כלום, אבל אתה בכל זאת רוצה להיות איתה, פשוט לא בכל מחיר. אם היא באמת כל כך אוהבת אותך, היא תעשה הכל כדי להישאר איתך, אפילו במחיר של להשלים עם העובדה שלעולם לא תהיה הנסיך מהחלומות שלה.. זהו, לדעתי.

אחי איך אתה מגיע למה שאני מרגיש

חבל לך על הזמן מה שאמרת אמרתי לה כמה פעמים אבל היא בשלה הבעייה שאני מטורף עלייה וקשה לי להשלים עם זה

Cobe Anan

New member
תמיד קשה להחליט החלטות קשות..

אבל אם הברירה היא בין להגיד שלום למי שאתה אוהב, לבין להגיד שלום למי שאתה- זה הרי ברור שהחלטת נכון. וברור גם שעכשיו אתה אוכל את עצמך, אבל אתה יודע שלא היתה לך אפשרות אחרת.. תחזיק מעמד והכאב יימוג (אין בעברית מילה קצת יותר סבירה לFade?!), תזכור שמי שבאמת בחר בפרידה זאת היא- היא מעולם לא רצתה להיות איתך כמו שאתה, תמיד ניסתה לשנות אותך, ולכן אתה לא חייב לה כלום.. צא, תשתחרר, תתפרע- תשכח ממנה. מי שלא רוצה אותך כמו שאתה, לא שווה את מי שאתה. אז כן, זה קצת כואב בהתחלה- כמו ניתוח- אבל זה הכרחי כדי שבהמשך יהיה יותר טוב. תחזיק מעמד גבר.. לילה טוב! זהו.

pain is MY love

New member
אני חושבת שהבנתי מה הבעיה...

אתה היית רגיל במשך 3 שנים לשכב עם חברה שלך, עם הבחורה שאתה אוהב, לעשות אהבה.. עם רגש וכל מה שמתלווה לזה. עכשיו, ששכבת עם הבחורה ההיא באותו יום שהכרת אותה, מחרמנות נטו ובלי להכיר אותה בכלל זה נראה לך מוזר. אתה מרגיש שונה, מרגיש שעשית טעות. ואפשר להבין את ההרגשה שלך. אבל תיקח בחשבון שזה היה סתם סקס וזה לא תמיד יהיה ככה. כי גם אחרי הפרידה מהחברה החיים ממשיכים ואתה תכיר מישהי אחרת שתהיה יותר מיוחדת בשבילך והסקס איתה כבר לא יהיה "הסחפות" ואז לא תרגיש כל כך רע...

Cobe Anan

New member
נראה לי...

שהקטע של ההיסחפות פחות מפריע לו, אבל הוא מרגיש כאילו הוא בוגד באקסית, כי עדיין יש ביניהם משקעים..

girly sap

New member
למה?

למה להרוס לילדה? היא רוצה להאמין שזה מפריע לו... תן לה...

pain is MY love

New member
הוא לא הרס לי שום דבר

אני אמשיך לחשוב את מה שחשבתי... יש לי תחושה כזאת...

למעלה