אני הייתי במקום של האקסית שלך.
ושתדע לך שלגלות בעצמך שהאקס שלך מזה (רק!) שבוע... שכב כבר עם מישהי חדשה, במיוחד כשאת יודעת שאת היית זאת שבתלת (מילה מוזרה..) אותו.. זה ממש לא נעים. אני הייתי מעדיפה שהוא היה מספר לי בעצמו. מעט הכבוד שעוד מגיע לי. כי תחשוב עליה, אולי היא עוד כולה בסרטים מהפרידה, וחושבת על לחזור או משהו כזה, כשהיא תגלה את זה, היא כל כך תפגע, ותצטרך להתחיל לחשוב על הכל מחדש. אתה באמת רוצה לפגוע בה? אני חושבת שבין כה וכה העניין הזה של הסקס שבוע אחרי הפרידה הוא פוגע איכשהו. אבל תכבד אותה ותספר לה. שלפחות היא תעריך אותך שבאת וסיפרת לה, אחרי כל מה שהיה בינכם. זאת לפחות דעתי... מניסיון. אתה יודע מה, יש לי עוד משהו להגיד לך, כשאני חושבת על זה... האקס שלי, היה אצלי חודש אחרי הפרידה שלנו, ודיברנו על הכל ואני רציתי לחזור.. חשבתי שמשהו בפרידה היה טיפשי. והוא לא רצה נראה לי אני כבר לא ממש זוכרת... אבל היה איזה קטע שהוא אמר שהוא התגעגע והתחיל לנשק אותי ולגעת... עניינים... ואחרי זה, איכשהו יצא לי לשאול אותו מי זאת **** שהייתה כתובה אצלו באוואיי. ואז איכשהו הצלחתי לחלוב ממנו שהם שכבו שבוע אחרי שהוא נפרד ממני. בחיים! אבל בחיים! לא הייתי מנשקת אותו בחזרה באותו יום אם הייתי יודעת שזה מה שהוא עשה. ויותר מזה, לא הייתי מעלה בדעתי לחזור אליו! תחשוב על זה. אומנם נפרדתם ואין לה סיבה לכעוס עליך... יש לה סיבה להיפגע. וזה חבל. בהצלחה...