תגידו לי מה לעשות

הרגשתי ריקנות

תראי מה שגרם לזה זה שהיא הורידה לי את הבטחון העצמי ופתאום באה אלי בחורה ואומרת לי שאני מוצא חן בעינייה זה גרם לי להסחף כאילו היא החזירה לי את הגאווה אבל איך שגמרנו הרגשתי גועל נפש כאילו אמרתי לעצמי איזה בן אדם חלש אתה לא מסוגל להחזיק שבוע בלי בחורה

מיטללל

New member
אהמ

לא הבנתי. למה אתה מרגיש צורך לספר לה ? יש לך נקיפות מצפון ואתה רוצה לפרוק כדי להרגיש יותר טוב? או שהגעת למסקנה שיש לך רגשות אליה, אתה מצטער וחושב אולי על חזרה? במידה ואופציה א' היא הנכונה אז אסור לך לספר לה. זה יוביל לשיחה מגעילה. היא תיפגע. ואתה בטח שלא תרגיש יותר טוב. (זה כמו שאחרי פרידה אנשים מתקשרים לבן אדם שהיה הכי קרוב אליהם עד הפרידה-האקס, כדי לדבר על הגעוגעים שלהם אליו וכמה קשה להם-זה לא עובד) תנסה כמה שפחות לייסר את עצמך. אתה לא פשעת ולא חטאת. כולנו מצטערים על דברים. כולנו עושים טעויות. ואתה למדת מהמקרה הזה מה לא מתאים לך. במידה ואופציה ב' היא הנכונה אז למרות שזה בטח יסבך את העניינים אתה תהיה חייב לספר לה, כי מעבר לעובדה שתמשיך להרגיש רע עם עצמך, זה יכול להתגלות (זו הנטייה של דברים כאלה) וכנות היא מעל הכל.

תראי יש לי רגשות אלייה

אני רוצה לחזור אלייה אבל לא בתנאים האלה ולא ככה יש לי נקיפות מצפון כי לא עבר הרבה זמן ואני לא חושב שהיא עשתה משהו כזה

בשלולית

New member
אני הייתי במקום של האקסית שלך.

ושתדע לך שלגלות בעצמך שהאקס שלך מזה (רק!) שבוע... שכב כבר עם מישהי חדשה, במיוחד כשאת יודעת שאת היית זאת שבתלת (מילה מוזרה..) אותו.. זה ממש לא נעים. אני הייתי מעדיפה שהוא היה מספר לי בעצמו. מעט הכבוד שעוד מגיע לי. כי תחשוב עליה, אולי היא עוד כולה בסרטים מהפרידה, וחושבת על לחזור או משהו כזה, כשהיא תגלה את זה, היא כל כך תפגע, ותצטרך להתחיל לחשוב על הכל מחדש. אתה באמת רוצה לפגוע בה? אני חושבת שבין כה וכה העניין הזה של הסקס שבוע אחרי הפרידה הוא פוגע איכשהו. אבל תכבד אותה ותספר לה. שלפחות היא תעריך אותך שבאת וסיפרת לה, אחרי כל מה שהיה בינכם. זאת לפחות דעתי... מניסיון. אתה יודע מה, יש לי עוד משהו להגיד לך, כשאני חושבת על זה... האקס שלי, היה אצלי חודש אחרי הפרידה שלנו, ודיברנו על הכל ואני רציתי לחזור.. חשבתי שמשהו בפרידה היה טיפשי. והוא לא רצה נראה לי אני כבר לא ממש זוכרת... אבל היה איזה קטע שהוא אמר שהוא התגעגע והתחיל לנשק אותי ולגעת... עניינים... ואחרי זה, איכשהו יצא לי לשאול אותו מי זאת **** שהייתה כתובה אצלו באוואיי. ואז איכשהו הצלחתי לחלוב ממנו שהם שכבו שבוע אחרי שהוא נפרד ממני. בחיים! אבל בחיים! לא הייתי מנשקת אותו בחזרה באותו יום אם הייתי יודעת שזה מה שהוא עשה. ויותר מזה, לא הייתי מעלה בדעתי לחזור אליו! תחשוב על זה. אומנם נפרדתם ואין לה סיבה לכעוס עליך... יש לה סיבה להיפגע. וזה חבל. בהצלחה...

דבר ראשון אני בתלתי אותה לא היא

אותי אבל זה לא משנהאני יודע ומה שאמרת בגלל זה זה גרם לי להרגיש ריקנות רסמי אני לא חייב לה כלום עכשיו אבל אני לא רציתי לפגוע בה זה היה קטע של היסחפות כנראה שאם נחזור אני יספר לה על זה

בשלולית

New member
התחביר במשפט שלך לא משהו..

אם אתה רוצה לחזור אליה, תספר לה. לא - אם תחזרו תספר לה... הפוך. יש מצב שאחרי 3 שנים ביחד, ועם המון אהבה, אני הייתי סולחת. איכשהו, בסוף אחרי פרק זמן קצר, והייתי מסכימה לחזור. כי אחרי הכל, לא הייתם יחד בזמן הזה, זה לא שבגדת, נסחפת. ואתה נראה לי מתחרט על זה. זה היה מספיק לי בשביל לסלוח. אבל נראה לי שאני שונה מהרבה אחרות בקטע הזה. מקווה שילך לך איתה.

Angelos 1

New member
../images/Emo4.gif

קודם כל אתה לא רוצה סתם לפגוע בה נכון? אז למה לספר לה? אם תספר לה מה שיקרה זה שהיא תפגע שכבר היתה מסוגל לשכב עם אחרות אז כניראה שהיא לא הייתה חשובה לך כמו שהיא חשבה ולכן היא תרגיש מושפלת . לא נחמד וכל זה כדי שהמצפון שלך יהיה נקי. אז תשמור עלייו נקי ואל תספר לה אבל קח בחשבון שאתם כבר לא ביחד כך שאין לך שום מחויבות אליה אז אתה לא שפל ולא בוגד זו בדיוק הסיבה לפורום הזה . הבדל החשיבה בין נשים לגברים

Angelos 1

New member
תעבור גשר גשר

כרגע זה לא הזמן מקסימום אם תחזור והנושא באמת יציק לך אז תוכל לספר לה וגם אז תצתרך למצוא את הזמן המתאים (לא בזמן סקס )

לא..!

אם תספר זה רק ידרום לריב נוסף.. מה הקטע לזרות מלח על הפצעים.. נראה לי שהיא סתם תיפגע מכל זה.. זה גם תלוי למה נפרדתם.. קיצר שמע עזוב אל תספר כלום...

אני לא יודע מה לעשות

מצד אחד אני רוצה מצפון נקי ולא יודע מה להגיד יש משפט נכון משיר חבל על הזמן "מי המציא את המילה אהבה שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה" ודרך אגב גם אני חולה על דל פיירו הוא תותח

למעלה