תגידו לי מזל טוב אני כנראה מגיעה להופעה של רונה בתמונע (ההופעה הראשונה שלי..)
ס סתם אבודה New member 5/11/05 #1 תגידו לי מזל טוב../images/Emo70.gif אני כנראה מגיעה להופעה של רונה בתמונע (ההופעה הראשונה שלי..)
D darling2 New member 5/11/05 #3 מזל טוב../images/Emo140.gif אני הולכת להופעה בפסנתר... וזאת תהיה ההופעה הראשונה שלי..
ש שישיץ New member 5/11/05 #4 מזל טוב!!_../images/Emo79.gif הווו הופעה של רונה צמרמורות בבטן כמה כיף! תהני המון ותספרי איך היה ותצלמי תמונות.. לא הייתי שנה וחודשיים בהופעה של רונה. אבל החסך מתמלא בהופעות אחרות...
מזל טוב!!_../images/Emo79.gif הווו הופעה של רונה צמרמורות בבטן כמה כיף! תהני המון ותספרי איך היה ותצלמי תמונות.. לא הייתי שנה וחודשיים בהופעה של רונה. אבל החסך מתמלא בהופעות אחרות...
ש שישיץ New member 5/11/05 #14 ../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif ראה הוזהרת שלא אחטוף עוד התקף עצבים אבל תודה על הדאגה
ש שישיץ New member 5/11/05 #13 ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif זה מצחיק בהתחשב בזה שמנהל פורום באר שבע לא יודע מי זו רונה קינן ואני רק מנסה להסביר ולשווק
../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif זה מצחיק בהתחשב בזה שמנהל פורום באר שבע לא יודע מי זו רונה קינן ואני רק מנסה להסביר ולשווק
0 0mroosh New member 5/11/05 #12 ../images/Emo9.gif ההופעה בתמונע ב25/11, יש עוד הופעה בשישי הקרוב, בפסטיבל הפסנתר.