תגידו לי... מישהו מוכן להסביר לי מה מקור

תגידו לי... מישהו מוכן להסביר לי מה מקור

ההנפצה התורנית שזמן אמיתי קנו את לימון? ועזבו שמועות ו"כאלה שיודעים"... מישהו באמת יודע למה שטות כזו עלתה לפני השטח בכלל?

obbb

New member
גם אני שמעתי

ולא מכאן... ואם אני לא טועה, מקור מוסמך אימת לי את זה.

NirvanaFan

New member
למה שלא תתקשר אליהם ותשאל?

1-700-50-20-23
ואכן זמן אמיתי קנו את לימון. לא סתם מחלקת ההשמה של לימון היא וורקוהוליק של זמן אמיתי.

yogever777

New member
זה נכון וגם הם אימתו את זה

ובקרוב כל הסניפים של לימון יורידו את השלטים וישימו שלטים של זמן אמיתי...וככה זמן אמיתי יהיה 14 סניפים לפי מה שאני יודע. אבל השאלה שאני שואל ולא יודע לענות האם הסניפים של לימון הולכים לתרגל כמו זמן אמיתי בצבעי מאכל ומים או משאירים אותם עם אלכוהול אמיתי???תשובות בכיף

Wine Guy

New member
זמן אמיתי קנו את לימון

שי שליו, מדריך ותיק בזמן אמיתי ותותח על התמנה למנהל של לימון. לימון ישארו לימון, זמן אמיתי ישאר זמן אמיתי. הם עובדים במקביל ופונים לקהלים קצת שונים.

obbb

New member
אשמח לשמוע...

לאיזה קהלים כל אחד פונה. אני מניח שלימון זה יותר לצעירים מכיוון שאני נחשף לפרסום שלהם במסיבות, אבל זמן אמיתי פונה ל...?

ממה שהסבירו לי

ההבדל היחידי בין זמן אמיתי ללימון זה פשוט שלעשות קורס בלימון יותר זול מאשר בזמן אמיתי.. אין פה שום קשר לגיל בכלל

obbb

New member
שימו לב!

לימון אשר מתרגלים עם אלכוהול אמיתי ת.חוץ - יותר זולים. זמן אמיתי אשר מתרגלים עם "מים" - יותר יקרים. כלומר - ההוצאה על האלכוהול בתרגול - באה על חשבון משהו. אי אפשר להתווכח עם זה.

yogever777

New member
האם זה בטוח????

מאיזה מקור אתה יודע את זה? או שזה סתם שמועה..כי אם שמעת את זה ממישהו ששמע את ממישהו אז אולי יש לו.... סתם! אם זה בטוח אז להגיד אנשים....

D221

New member
מקורות קרובים, זה לא סתם משהו שזורקים לאוויר.

D221

New member
ו... למי צריך להגיד בדיוק?

מזה "צריך להגיד לאנשים"? מן הסתם זה ייצא לאור בסופו של דבר וכולם ידעו.

D221

New member
לא קורה בסוף. יששששש

ברטנדר יישאר ברטנדר. סליחה אם מישהו נבהל. (גם אני נבהלתי). היו הצעות אבל זה לא ייצא לפועל בסופו של דבר ואנחנו אומרים - תודה.

or83

New member
מזכיר לי משהו

בגיל 15 עבדתי בבורגר ראנץ' באחד הסניפים הכי עמוסים בארץ. באותו זמן בורגר קינג קנו את בורגר ראנץ' (או ההפך, לא זוכר כבר). זה שינה משהו? לא. למה אני כותב את זה? לא יודע.

למעלה