תגידו לי משהו..

free soul

New member
תגידו לי משהו..

עשיתם סקס עם מישהו.. הוא היה הגרוע שבגרועים... לא יכולתם יותר ובאמצע הסקס אמרתם לו שדיי ואחריי חמש דק' אתם כבר בנסיעה לבית ממהרים לאלסלה להקיא...
הקיצור, למה אני אומרת זאת..? כי אותו בחור שהייתי איתו.. הוא הרגיש כזה עצבנות אבל, הלך... הקיצור.. התחזיתי למישהי אחרת באי סי אחר.. והוא אמר לה שהיה לו את הסקס הגרוע ביותר בחיים שלו [שזה היה איתי] הייתי המומה ובסוף אמרתי לו שזאת אני.. והוא הכחיש ובסוף, הודה. הייתי עם לא מעט גברים שהוכיחו אחרת.. יענו שיש לי את זה.. אבל אותו בחור שנפל עליי אין לו ממש ניסיון עם נשים.. אלא, יותר עם גברים.. מה אתם אומרים על אותו אחד..?

../images/Emo6.gif חזק ביותר....

שניה תני לי להרגע...
טוב תראי- דבר ראשון: תרשמי את זה לטלנובלה- יכול להיות טוב
דבר שני: לא להשאר עם כזה אחד בקשר, זה נראה לי מצב שאין ממנו חזרה. שכבת איתו, שנייכם לא נהנתם, כך שזה יהיה תמיד ביינכם... תמיד יעמוד המצב של- "האים זה רק איתי ככה?" "האים הוא שיקר לי בקשר לעניין הגברים?" וכד'...

תגידי לי את משהו!!!!

מה ז"א היה עם גברים?????????????? בבבבבבעעעעעעעעעע סקס גרוע היה ועוד איך.....מכירים "צנח לו זלזל" (לא, לא השיר של ביאליק) הבנאדם מעשן/"מפיל ראשים" כל יום לפחות 2 ביום וזה מה שקורה לו בסקס.(לא זה בטוח לא אני!!! בוודאות! סמים זה רע!!! איזה לא קשור זה היה......לא משנה שכחו מזה......... הוא היה עם גברים - לא ה ב נ ת י?#@#@^$&*

apl

New member
../images/Emo5.gif

צנח לו זלזל לפני שעה בערך חזרתי מהמגן בספרות,וזה הופיע לי במחברת הבחינה לבחירת השירים של ביאליק.. בסוף בחרתי ב"לא זכיתי באור מן ההפקר" -כמה זיבולי שכלללללללללללל

ScorpioID

New member
האמת היה לי פעם

וזה דווקא עם הקבועה שהייתה לי... וזה היה פשוט כ"כ גרוע עד שקמתי, אמרתי לה "אני לא רוצה לגמור" התלבשתי והלכתי.. אני יודע שזה אכזרי נורא... אבל אין מה לעשות..

דווקא הקבועה?!?!!??!!??!

הקבוע שלי (לשעבר) היה מעולה לכן הוא היה הקבוע
היה לנו את סקס הי טוב בעולם....... הוא לשעבר כי הוא היה חבר שלי ואז המשכנו להיות יזיזים וכשהבנתי שרגשות עדיין מעורבים....(רק מצידי)..העדפתי לחתוך
וברגע זה אפסיק לדבר על סקס!!! _______4 וחצי חודשים בלי__________ בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעע

לא נעים , אבל כפי שאמרת לבן אדם

אין הרבה נסיון עם נשים ( באמת מעניין למה ??
) הסקס הגרוע ממש לא משקיף על הביצועים שלך , עובדה שציינת שלא היו בעיות בעבר בתחום הזה. בקיצור מה יש לי לומר על הבן אדם ?!? שיחזור לענג גברים כי נשים הוא לא !

למעלה