תגידו לי, שלא הייתן מתעצבנות....

ארנט

New member
תגידו לי, שלא הייתן מתעצבנות....../images/Emo46.gif

עם תינוקת בת חודש שמתעוררת בליילה כל 3-3.5 שעות ולפנות בוקר כל שעתיים. אני רק מחפשת כל הזדמנות להשלים שעות שינה בבוקר, כשהגדול בגן או בצהריים כשהוא חוזר הבייתה (הוא ישן צהריים, או רואה טלוויזיה). אבל מה- השכנים שלנו משפצים!!!! וכל היום יש פה מקדחות. נכון, לפי החוק (תאמינו לי , בדקתי) מותר לקדוח רצוף משמונה בבוקר עד אחת עשרה בליילה. אבל אני מתעלפת מעייפות... מה גם שהקיר הצמוד אליהם זה חדר השינה שלנו. אז בצהריים אני דופקת שם בדלת ומבקשת שיפסיקו והם עונים "כן, עוד רגע, רק עוד חור אחד..." וממשיכים. אוף! אוף! אוף! צריך להוציא חוק שאין להרעיש בסביבה של מי שנמצאת בחופשת לידה, אחרת היא לא תהיה אחראית למעשיה... (ותאמינו לי יש רגעים שאני מרגישה ככה)

מעיןבר

New member
בהחלט מעצבן ../images/Emo46.gif

גם לא בחופשת לידה. אנחנו גרים בבניין חדש ולא מעט מהקונים עושים שינויים בדירות לאחר הקניה. באחד הערבים בפירוש ניחגשנו וביקשנו להפסיק כי גם לאנשים מבוגרים לא נעים הרעש הזה אחרי 20:00. אגב, למיטב ידיעתי שי בהחלט תקנות עזר של העיריות לגבי רעש בשעות היום השונות (והעוצמות המותרות), אבל חוץ מזה, יש פשוט התנהגות הולמת בין אנשים.

ארנט

New member
לא תאמיני

אבל לפי התקנות מוסיקה רועשת בין 14:00-16:00 אסור. מקדחות- מותר. פשוט מגוחך! אני מתכוונת לצרוח היום אם הרעש ימשיך אחרי 13:30 (כשהבכור חוזר מהגן) כי העצבים שלי כבר רופפים והעיניים כבדות.

מעיןבר

New member
תצרחי.

אני בטוחה שגם לזה יהיה אפקט ובטח יש עוד עבודות פחות מרעישות שניתן לעשות בשעות האלה. אגב, אין תקנות שמתייחסות לעצמת הרעש בדציבלים ללא קשר למקורו?

Rplus1

New member
משמונה בבוקר?

בפעם האחרונה שאני בדקתי זה היה משש בבוקר. שקלתי מאוד ברצינות ללכת לעבוד עם פטיש אויר ליד בתיהם של כמה נבחרי ציבור כדי שמישהו ישנה את החוק הזה! תתנחמי שאם הם עובדים כל היום אולי הם יסיימו יותר מהר...

nubi

New member
עד היום אני לא מדברת

עם שכנים שלי בדיוק מאותה סיבה. סיכסוך בן יותר מחצי שנה. הם עשו גלריה בבית,ואת רוצה לשמוע את שיא החוצפה? הם רק התחילו את העבודה ב-14:00, כלומר:איך שהקטנה נרדמה החלו קדיחות ורעש איום. צרחתי כמו מטורפת וזה ממש לא עזר לי. משטרה לא באים, כי זה לא מספיק חשוב. אז הפסקתי לדבר איתם. חצופים. אני ממש מבינה אותך.

daldan

New member
מה שמעצבן זה שגם אם מותר

יש איזו מידה של אנושיות שהיית מצפה שהאנשים.

ארנט

New member
עדכון משמח

בשעה 13:15 נשמעו שוב מקדחות. דפקתי בעצבים בדלת וביקשתי התחשבות. אז הם באמת הפסיקו, ועכשיו - שקט. ישנתי לי שעה וחצי, התעוררתי לפני כמה דקות - והילדים עדיין ישנים.

למעלה