תגידו לי,שמתם לב

BLACKPANTER11

New member
תגידו לי,שמתם לב

שאילן רמון ז"ל נהרג בהתרסקות המעבורת קולמביה איפה הרסיסים שלו נפלו? על עיירה ושמה פלשתין,לא יודע אין לי מושג אבל אצלי זה עורר תהיות.

הם יגידו שזה קרה במקרה

לא סתם נופלים עלינו כל המכות האלה פני הדור כפני הכלב שזורקים על כלב אבן הוא הולך ומתנפל על האבן ולא רץ אל מי שזרק אליו את האבן אותו דבר אנחנו אנחנו הולכים ונלחמים בפלסטינים ולא פונים אל מי שזרק עלינו את הפלסטינים ואת כל אומות העולם

BLACKPANTER11

New member
אהה ועוד משהוא קטן.

אורי גלר כן כן אורי גלר מישהוא פה מכיר? זה עם הכוחות העל טבעיים. שאני ראיתי כתבה עליו בעיתון חילוני בהתחלה לא האמנתי (כי גם אני עד לא לפני הרבה זמן הייתי אתיאסט מובהק אורגינל) למה שראיתי,היה רשום שאורי גלר טס עם הליקופטר מעל איזורים ומגלה איפה יש נפט ואיפה לא,שמעתי שהוא התעשר מזה. וראיתי תוכניות שהוא עצר שעונים בכל מיני מקומות במדינה. אז השאלה שלי היא כזאת: מאיפה הוא קיבל את הכוח הזה? מהאבולוציה?................. ולשם שינוי אל תענו לי בשאלה.

BLACKPANTER11

New member
תגיד לי אתה שיכור? מה זה קשור?!

אני שואל מאיפה הוא קיבל את הכוחות האלו? מהאבולוציה?!?!.............

תגיד לי! אתה בנאדם?

אורי גלר פשוט.. התפקשש לי. אבל שתדע לך שהוא לא מקיים את מצוותי. כך שזה וודאי לא ממני... (כוחות מיוחדים אני נותן רק למשקיענים בי..זוכר?)

הוא חושב שהוא אלוהים

רק אחרי החיים האלה הוא יצטער על זה חבל שאתה מקלקל לעצמך באמת חבל

תגיד לי איפה האלוהים שלך!?!

איך אתה מדבר! חכה חכה מה אעשה לך אחרי שתמות! אתה תצטער שזלזלת בי! חבל שאתה מקלקל לעצמך. הייתי מציע לך שתחזור בתשובה. יש לך עוד הזדמנות אחת!

.................................

איך אתה מדבר! חכה חכה מה אעשה לך אחרי שתמות! אתה תצטער שזלזלת בי! חבל שאתה מקלקל לעצמך. הייתי מציע לך שתחזור בתשובה. יש לך עוד הזדמנות אחת!

סמפיק

New member
אתה מאמין לכל מה שאתה קורא בעיתון?

אתה מאמין לכל מה שאתה קורא בעיתון?

preacher

New member
אתה נראה לי הבן אדם המושלם

יש לי עסקה מצוינת להציע לך: גשר הירקון, הוא שייך לי, ואני מציע אותו רק לך, במחיר מציאה של 2000 ש"ח! מה זאת אומרת אתה לא מאמין לי???? נעלבתי! הרי נראה שאתה מאמין לכל דבר אחר שאומרים לך - אז למה לי לא???

vizini

New member
משהו קטן אחר

ליאור מנור כן כן ליאור מנור ההוא שהדליק את כל האורות במגדלי עזריאלי. הוא ישמח לספר לך איך אורי גלר עוצר שעונים (רק לא בטוח שתוכל להרשות את זה לעצמך. הוא לוקח על זה הרבה מאוד כסף...) תגיד לי, למה אורי גלר צריך להתאמץ ולטוס במסוקים בכל מיני מקומות נידחים כדי לגלות נפט בשביל להתעשר? לא יותר קל ופשוט בשבילו לזכות בלוטו?

למעלה