תגידו לי

תגידו לי ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

אני טועה או שעוד לא היתה שפעת כזו? כמעט הפכתי שכיב מרע

נפלתי

בד"כ אני מחלים תוך כמה שעות והפעם אלה היו כמה ימים ארוכים. אולי הגיל? איך בדרום מבחינה חיידקית?

dardara

New member
ברויאות טובה

עשוה רושם שהשנה השפעת לא עברה כל כך מהר ומי שחטף אותה היה צריך להתמודד איתה הרבה זמן כדי לסלקה אבל זה יעבור ........ הרבה בריאות

בני אדם כשלעצמם

נמנעים ממעשים שכאלה, אז על אחת כמה וכמה הייתי נמנע מזה אם הייתי חיידק, שהוא צורת חיים מיותרת מראש. אם הבנת מה כתבתי, תסבירי לי גם.

reuthal

New member
יש לי בדיחה על שכיב מרע

אולי זה יעודד אותך ויעזור להחלמה מהירה וידויו של "שכיב מרע" גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצידי כל הזמן. כשפיטרו אותי-היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל- נשארת לצידי לחזק אותי". "כשירו בי- ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית- עדיין היית שם איתי". "וכשחליתי, גם אז לא עזבת אותי לרגע". האישה מתרגשת ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת:"מה אתה חושב, יקירי?" עונה הגבר: "ש... את מביאה לי מזל רע!...".

עץ ועצה

New member
לא טועה בכלל

גם אני היתי בחודש האחרון בבית עם שיעול נוראי (למעט שבוע באמצע), חודש! לא האמנתי שזה קורה לי. חזרתי אתמול, עדיין על אנטיביוטיקה ונרדמת לכולם באמצע הכל. החורף השנה קטלני ממש... תרגיש טוב!

למעלה