תגידו לי

תגידו לי

מה הקטע של הבנות? מתחילים איתכם אז אתם מסתכלות עלינו כאילו אנחנו רוצים רק מין, לא מתחילים איתכם אז אנחנו סנובים, אומרים לכם ת'אמת בפנים אז אנחנו מגעילים, שומרים ת'דעה לעצמינו אז אנחנו מסתירים דברים... תחליטו

Anna Karenina

New member
תשמע...

אני לא יודעת באילו בנות נתקלת בזמן האחרון, אבל זה ממש לא ככה..! כשמתחילים איתנו בחורים בצורה נורמלית, (ולא במשפטים חסרי תכלית כמו "תגידי, זה כאב לך ליפול מגן עדן?"
ושאר דוגמאות "מרנינות"), אז אנחנו דווקא מגיבות בצורה חיובית. כשלא מתחילים איתנו? אהממ..לא קורה שום אסון טבע, לדעתי. ולגבי השאר..אהמ..תגיד, איזו טראומה עברת?

yardenj

New member
ברוכים הבאים

הצטרפת כרגע רשמית לקבוצה הולכת וגדלה של גברים שלא מבינים נשים. ככה זה בחיים,זב בערך כמו ניסיון שיחה בין קוראני לגרמני-עם הרבה תנועות ידיים,אז עד שלא תשלוט בשפת הסימנים אתה תתקשה בהבנת המין השני-שיקרא מעתה-בחורות.

ilana4ka

New member
חחח בולשיט!!

הגזמתם! מה כבר עשיתם ממנו? ואם כבר לא מובנים זה אתם...אתם בעצמכם לא יודעים לפעמים מה אתם רוצים מהחיים שלכם...אז אנחנו אמורות להבין את זה?! ודבר שני, אני תומכת במה שנועה אמרה במיליון אחוז. אם אתם מתחילים עם בחורה בצורה נ-ו-ר-מ-ל-י-ת, אז הכל סבבה. וזה לא אומר שאנחנו חושבות שאתם רוצים רק סקס.

popistit

New member
אני מסכימה עם נועה ואילנה!!!

וחוצמזה (לנסות) להבין אתכם זה הרבה יותר קשה!

black side

New member
מעניין מה הייתי רואה

אם הייתי מציצה בתוך ראש של גבר ממוצע חיחי "בלה בלה.. ציצים..בלה.. לזיין.."??? :)

yardenj

New member
נחמד מאוד לדעת שזה כל

הערכה שיש לך למוח הגברי.חס וחלילה שלא נזכיר זוכי פרס נובל(גברים),מדענים ועוד כמה גברים שיש להם מה להגיד.ואם זה מה שיש בראש של רוב הגברים שאת מכירה אז אני ממליץ לך להפסיק להסתובב עם ילדים בני 12.

אה.. כשאני הייתי בן 12

היסתובבתי עם חבר ילדות שלי, שכל הזמן ליטף אופנועים והיסתכל על בחורות... ואילו אני, בסך הכל רציתי גלידה ובזה זה היסתכם...

black side

New member
הופה!

בוא נחשוב באמת למה כל המדענים וזוכי פרס נובל היו גברים.. כי לנשים לא נתנו הזדמנות זה כמו שתגיד למה בהיסטוריה יש לרוב גברים מאשר נשים כי אף אחד לא שם פס על נשים, ומי שבאמת באמת יתפרסמה והצליחה הייתה צריכה להתאמץ הרבה מעבר למה שגברים היו צריכים ותפסיק להגן על הגברים כ"כ אני בטוחה שגם אתה מכיר בנים, שיותר גדולים מבני 12 שחושבים מה שאמרתי

yardenj

New member
לצערי אני מכיר

אנשים אינטילגנטים שמעניין אותם דברים שונים. ולמה להפסיק להגן על הגברים?ביום שאת תגני על הגברים אני אהיה מוכן להגן על הנשים.

black side

New member
אוקי

לא כל הגברים כאלה, יש באמת גברים עם שכל שלא חושבים רק על ציצים וזיון

yardenj

New member
"יש" גברים עם שכל?

ואני חשבתי שכולנו ניאדרטלים עם נבוט,באותה מידה אפשר לומר ש"יש" נשים שלא חושבות כל הזמן על איך שהן נראות ועל מה שהן אוכלות.ה

החלטה:

תתחילו איתנו כל הזמן- אנחנו נבחר אם להתעלם או להמשיך את הפלירטוט.
תאמרו את האמת בפנים- בתנאי שתהיו מספיק חזקים לשמוע את האמת שלנו.
נסו לזיין אותנו- אנחנו נחליט אם לתת לכם או לא. ב-

למעלה