תגידו לי!!!

hitball

New member
תגידו לי!!!

מה נסגר עם ההופעות שלהם?? הייתי ב2 ואני רוצה עוד! אבל בלוח הופעות אין כבר כמעט הופעות ואני לא הולך להופעת חימום של אביב גפן כי בטח זה עולה פול כסף כי גם את אביב אני אוהב... מה יגמרו ההופעות אחרי סיום המופע של אביב????

שטיצה

New member
לא מה..

כל כמה זמן קובעים הופעות חדשות:] אני משערת שיהיו עוד הרבה הופעות אחרי אביב גפן

מצאת את הבנאדם הנכון לשאול אותו

עקב היותי "פנאטית" [לא באמת פנאטית אבל אוהבת מאוד!!] של אביב, ההופעות שלו יעלו בסביבות ה-100 שקל, ואני מניחה שעם כרטיס חבר של המון ווליום יעלה קצת פחות..

ואי. סופסוף מישו שיודע לענות לי...

על שאלת מחיר הכרטיס. ומזה כרטיס של המון ווליום ואיך משיגים אותו, או מי זכאי אליו וכו'

תודה רבה אבל (עזרה קטנה נעמן ונמש)

הוא אומר שהוא שולח את זה דרך המייל, אבל המייל שלי הוא לא דרך האאוטלוק וכשהוא בא לשלוח הוא מנסה להגדיר לי משתמש.... איך אני יכולה לשלוח את זה?? /:

מה השפה של הדפדפן שלך?

כנסי ל: Tools > Internet Options > Programs ותכתבי פה מה מופיע לך שם ב-E-mail.

רשום....

אאטלוק אקספרס והדפדפן בעברית :) אתה כזה חומד תודה על העזרה. ושמעתי שדחו את ההופעה של אביב ): אני כ"כ חיכיתי לזה (הופעה אמיתית ראשונה)

LiTtalTal

New member
אני לא אומרת סתם שצריך לפחות

להיכנס לפורום הייד פארק בשביל לקרוא
הנה הודעה של יובל מהפורום הרישמי שתענה לכל שאלותיכם בעניין ההופעות ובאמת שכל מילה נוספת מיותרת.
חברי פורום יקרים ספטמבר הולך ודועך, ואוקטובר מחכה לו בפינה וזה בד"כ סימן לכך שהחורף מתקרב. אני כותב לכם זאת כי קראתי באחד האשכולות את דברי התסכול והדאגה מכך שהופעותינו הולכות ומצטמצמות. אני רק רוצה להבהיר לכם שזהו מהלך טבעי, ותמיד אחרי הקיץ עניינים נרגעים מעט בעיקר במה שקשור להופעות. סה"כ עבר עלינו ועליכם קיץ של טירוף, אגרסיות ורוקנרול ובאמת שאין סיבה שתחששו. אנחנו מכינים לכם חורף מהסרטים, וחושבים על כל מיני עניינים, כמובן שממשיכים להופיע אבל תמיד תזכרו שאם נופיע כל יום לא יהיה לנו זמן ללכת לאולפן ולהקליט תקליט שלישי... נתראה בהופעות הבאות כאשר כולנו לבושים במעילי פרווה ! ! סתם מתבדח, פרווה זה רצח !!!! ועם אבי מרקוביץ' קורא אז רק רציתי להגיד לך: כוס'אמש'ך מה עם הצ''ק ש'ל ס'פט'מבר (יוני בלוך) 2:45 28/9/2004 - נשלח ב -------------------------------------------------------------------------------- כתבתי עם אבי מרקוב..במקום לכתוב אם אבי מרקוב.. ואני מתנצל.

למעלה