תגידו, למה אינפקציה הפכה להיות להקה

Slim Jim

New member
תגידו, למה אינפקציה הפכה להיות להקה

לילדים? אולי כי הילדים רואים סוף סוף אנשים יותר אינפנטיליים מהם אז הם מזדהים איתם וכו וכו'. זה דבר שראוי להתייחסות...

הפכה? מאז ומתמיד, לא?

יש גיל כזה שאתה אוהב בדיחות קקי ופיפי, והוא נע בין 13 ל16. מעבר לזה נשארים אנשים שלא התבגרו במיוחד, ובקבוצת אנשים זו תוכל למצוא את הקהל ה"בוגר" יותר של אינפקציה.

heaven is here

New member
להקה לילדים?

איך היית רוצה שמבוגרים יגיבו למילים? בהזדהות? אני יכולה לומר מנסיון,שכל פעם שאני שרה לאבא מילים מהשירים שלהם הוא עושה פרצוף והולך
אז אני נהנית מהאינפנטיליות וזה ברור שרק צעירים יהנו מזה וזהו:)

../images/Emo45.gifשתי האחיות הגדולות שלי וההורים

לא מוכנים לשמוע אותם
אפילו שאחותי ממש נפלה מצחוק מאיזה שני שירים.

תראו...

אינפקציה כמה שיש להם מילים אינפנטיליות ברוב השירים אבל המוסיקה שהם עושים היא בין הדברים הכי מושקעים ויפים שעושים בארץ הזאת יש להם מוסיקה נורא מגוונת וממש יצירתית והיום לא נראה שיש להקת רוק ישראלי אחת בארץ שעושה משהו ברמה הזאת. ושאנשים לא יגידו לי היהודים כי כל המוסיקה של היהודים היא ממש לא מקורית לאומת אינפקציה.

אני מסכים איתך, אבל כמה מהמעריצים

שלה מעריצים בגלל המוזיקה מאשר כי זה מצחיק אותם? אני מצטער, המוזיקה של אינפקציה מעולה, אני מסכים, סאונד בסט ונגינה ממש וירטואוזית ומצויינת, אבל אחרי ששמעתי אותם פעם ראשונה המשכתי בגלל המילים, כי הם הצחיקו אותי, וכן, הייתי אז בכיתה ט', לפני 3 שנים.

זה גם נכון אבל...

למרות שהמילים שלהם מצחיקות בחלק מה השירים יש מילים ממש חזקות ואנשים לא מבינים את זה... עזבו אני לא יתחיל להיכנס לזה.

yuvalb24

New member
לאינפקציה יש מוזיקה מצוינת

באים בגלל הצחוק..נשארים בגלל המוזיקה אף אחד לא היה הולך להופעות שלהם אם הוא לא היה אוהב את המוזיקה ורק היה צוחק מהמילים כמה כבר אפשר לצחוק על אותן מילים

אוי זה עצוב

לאהוב את אינפקציה בגלל שהם "מצחיקים" ולא בגלל המוזיקה, בשבילי זה עצוב

dudester

New member
אצלי בדיוק להיפך...

לפחות מהסביבה הקרובה שלי אני יכול להגיד שזו להקת מוזיקאים מובהקת, לאנשים שנוטים להתעלם מהמילים. ואם המילים מצחיקות - עוד יותר טוב. גם ככה רוב האנשים לוקחים שירים מוכרים ומשנים את המילים לפי הקצב והמנגינה ל"אמא שלך זונה", אז אינפקציה כבר עשו את העבודה... אז אני אוהב את אינפקציה בגלל המוזיקה, וזה שהמילים מצחיקות רק מראה שאפשר לעשות שירים טובים גם בג'יבריש, אם עושים את זה טוב.

ישראל014

New member
ממש לא

היהודים מקוררים ומורכבים מאוד. הוהשירה ממש במקום.. לפי דעתי היהודים הם בין הדברים הכי מושקעים והכי יפים שעושים בארץ

אויי אויי אויי....

היהודים מורכבים?! באיזה עולם אתה חיי? היהודים עושים מוסיקת רוק פשוטה יחסית זה שיש להם כמה סולואים נחמדים זה עדיין לא הופך אותם למורכבים להוציא נגיד שיר של היהודים משמיע זה ממש קל כי הם מנגנים אותם מהלכים לאומת זאת להציא שיר של אינפקציה משמיע מממ.... אנשים מנסים לפאנח שירים שלהם מאז שהאלבום הראשון יצא. בקיצור אין מה להשוות כי באמת היהודים לא עושים משהו מיוחד.

ישראל014

New member
בטח שהם מורכבים

וזה לא רק הסולואים הממש יפים זה הכל.. כל אחד ודעתו..

Slim Jim

New member
יש שיר אחד יפה: פיוטה. וזה הכל...

מה קרה לך? היהודים זה רוק פקאצות... זה שמיטלמן הוא ענק זה משהו אחר, היהודים זה זבל. לעומת זאת, אינפקציה... אווו והה! גם פ"ת, גם טניס, אלטעזאכן, שקם, פירמידות. סלח לי שאני שולל אותך על הסף, אבל מה לעשות כי אינפקציה זה ליגה לאומית והיהודים זה ליגה למקומות עבודה...

ישראל014

New member
רוק פאקאצות?=0

אני יודע שיש הרבה פאקאצת ששומעות אותן אבל זה ממש לא ככה אינפקציה די טובים אבל הלחנים לא ממש מורכבים

חבר שמע

דבר ראשון אם החומר של היהודים היה כלכך מקורי אז למה חלק מהלחנים שלהם לכוחים מלהקות אחרות? ג'קי זה הלחן של LED ZEPPLIN בכלל וחלק מהשירים שלהם יש דברים מRage Against The Machian ומRed Hot Chilli Papers כאילו כל הכבוד שהם לוכחים השראה מאומנים ענקיים אבל השראה זה לא לנגן בדיוק את אותם קטעים דבר שני לפי מה שאני יודע יש להם שתי שירים עם אותו לחן בדיוק מה הקטע בזה ממש מקורי?! ונכון שלאינפקציה יש קטע אחד מRage Against The Machian בסוף של זה היה בייתי אבל וואלה אין להם קריירה על זה.

ישראל014

New member
=000 איזה מופתע אני עכשיו..

יש מצב שאתה כותב לי תשירים שהם "העתיקו" מהם? כי לא נראה לי ממש שהם העתיקו אחד לאחד.. כאילו אפשר לקחת השארה וכאלה אבל ממש העתיקו? קשה לי להאמין..

למעלה