תגידו... למה אתם מדברים פה

freak2100

New member
תגידו... למה אתם מדברים פה

על כל הקונסולות החדשות? PS2 וGamecube - עד כמה שידוע לי, לא נכללים בקטגוריה של "משחקי וידאו קלאסיים" ויש פורום קונסולות, מספר 194, וכרגע זה נורא מעצבן שיש בו רק אנשים שמוכרים וקונים... אז למה לא תעבירו את הדיון בנושא של קונסולות חדשות לפורום המתאים ופה תשאירו רק דיון על קונסולות קלאסיות?

XplowBoy

New member
כי גם ככה אין הרבה מה לדבר על...

קונסולות ישנות ופורום קונסולות באמת מדבר רק על קניות ומכירות בגלל זה אנחנו רושמים כאן ולא שם

freak2100

New member
ובגלל זה אני רוצה שתעברו לשם

כי זה הופך את הפורום ההוא למשעמם ויש שם אנשים שכן מתעניינים בקונסולות אבל אין להם על מה לדבר... אם יהיו שם דיונים אמיתיים אני מניח שנוכל "להעיף" את כל הודעות הקנייה והמכירה ללוחות הפורום כמו שצריך ולהשיאר בפורום עצמו רק דיונים ענייניים ופה בפורום לדבר על קונסולות ישנות - אולי לא יהיה יותר מדי על מה לכתוב כי זה נושא ישן כבר
אבל תמיד מוצאים על מה לדבר אם זה משהו מעניין. איך עוברים שלבים במשחקים ישנים, זיהוי של משחקים ישנים, רומים וכו'...

yoo

New member
אז דברו פה...

למה שאנחנו נשנה את הרגלינו בשביל לשפר את הפורום שלכם?

freak2100

New member
זה לא הפורום _שלנו_...

אין לי אליו שום קשר. פשוט נראה לי יותר הגיוני לדבר שם על הנושא הזה של קונסולות חדשות... בשביל מה לכל פורום יש נושא אם לא בשביל לרכז את כל הדיונים בנושא אחד באותו פורום? זה סתם נשמע לי מוזר
כאילו, אתה רואה, אני משתתף פה בדיונים, אבל זה סתם מפליא אותי למה מדברים פה על נושאים ששייכים לשם...

AxBattler

New member
קלאסי לא שווה לישן

כמו שגיל אמר, גם סטריט פייטר 3 או CAPCOM VS SNK הם משחקים קלאסיים למרות שהם יצאו לקונסולות החדשות. ובכל מקרה, אם פורום מסויים לא הצליח לבנות קהילה איכותית של אנשים שמבינים עניין, למה פורומים שכן הצליחו בכך "ינדבו" לו אנשים איכותיים? אם פורום קונסולות החליט ללכת עם מודעות הקניה/מכירה אז זה האופי שלו. כאן, לעומת זאת, מתקיימים דיונים אמיתיים מה שמביא לפורום יותר איכותי שגם מושך אנשים ברמה גבוהה יותר מ"אני חייייב דחוווווווף לינק ל GTA3". בקיצור, עשית שטויות, זבש"ך. בהזדמנות זאת אני רוצה לשבח פה את כל מי שכותב/כתב בפורום. אולי לא שמתם לב אבל למרות שהפורום שלנו די קטן ונישתי, הוא באמת הצליח להרים קהילה מצויינת עם דיונים מעניינים. אז תודה לכולכם וגם חג שמח!

freak2100

New member
תשמע, אני לא בא נגד הפורום הזה...

זה אחלה פורום. פשוט חשבתי שהפורום הזה דן רק במשחקים קלאסיים ופתאום ראיתי שדנים פה בכל המשחקים שיש לקונסולות... אז שאלתי. למה ישר לתקוף אותי? עכשיו אני מרגיש רע
איזה תגובות תוקפניות

yoo

New member
מי תקף אותך?

סתם רצינו להראות לך עד כמה אנחנו אוהבים להיות כאן ^_~

XplowBoy

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שזה גם הפורום של האתר... וזה לא הפורום הראשון של האתר, היה הרבה אנשים גם לפני הפורום הזה.

freak2100

New member
אגב, איזה שטות עשיתי?

שאלתי למה מתדיינים בפורום על משהו שלדעתי לא קשור לנושא הפורום?

gilsasson

New member
אני אסביר לך משהו

אתה חושב שקאסי = ישן. אני חושב שמנהל הפורום התכוון גם לישנים וגם לחדשים. משחק כמו תקן 4 נחשב למשחק קלאסי כמו ששינובי נחשב לקלאסי. קלאסי זה לא רק ישן. לכן אני חושב שצריך לדבר פה על כל המשחקים הקלאסיים שקיימים באשר הם. בנוסף, הפורום ההוא שאתה מדבר עליו יכול לשמש כחלק מהפורום הזה. הפורום הזה כללי יותר ורחב יותר. שם מתמקדים ספציפי בחדשים. אז למה שאנחנו כאן ננטוש חלקים מהפורום בשביל פורום אחר?

freak2100

New member
אני לא אומר לנטוש... אמממ... לא

יודע
אם ככה, אז מה זה קלאסי? super smash brothers melee זה קלאסי? ואם כאן מדברים על הכל ושם גם, אז זה בעצם לפצל את אותו נושא לשני פורומים? זה יוצא שיש כמה שנמצאים בשני הפורומים (כמוני וכמובך), אבל יש כאלה שנמצאים רק בפורום אחד ואז הפורום השני מפסיד אנשים... אז למה לפצל? זה לא שאני רוצה את טובת אחד הפורומים. בסך הכל אני חושב שצריך להיות סדר... שאנשים ידעו איפה לשאול את השאלה שלהם, באיזה פורום זה יותר מתאים... ככה זה מבלבל

gilsasson

New member
לפי מה שאני שם לב בשני הפורומים

אז הפורום הזה נועד יותר על מהשחקים עצמם, דרכים לפתרון, ביקורות וכל מה שמסביב ובעוד הפורום ההוא מתייחס יותר למכשירים עצם כגון מחירים, חנויות, צ'יפים, צריבות, מתאמים וכדומה. אני יודע שהפורום השני ומנהלו מתים שתוכן הפורום יהיה זהה לתוכן שקיים פה אבל זה לא קורה וגם לא יקרה. לפי דעתי תן לדברים לזרום כמו שהם זורמים עד עכשיו. דווקא אני נמצא בשני הפורומים כי אני מתעניין גם בתוכן שכאן וגם בתוכן ששם. 2 תכנים שונים.

gilsasson

New member
אבל בפועל זה מה שקורה שם!!!

אז בגלל שאתה לא רוצה שזה מה שיקרה בפועל אז אתה בעצם גונב את האוכלוסיה שפה אלייך....

למעלה