תגידו למה יובל אמר בראיון בתפוז

תגידו למה יובל אמר בראיון בתפוז

שהקהל בירושלים הוא חרא קהל? מה קרה שם?:O וזו הכללה ממש ממש מגעילה ואמן ממש לא צריך להתבטא ככה,זה הקהל שלו! ואני בטוח שלא כל הקהל בירושלים הוא "חרא" למה הוא אמר את זה ומה דעתכם על זה?

ס ט י י ק

New member
לדעתי

הוא אמר את זה כי לא היו הרבה אנשים בהופעה וגם בטח היו די יבשים אבל מן הסתם שיש גם קהל בירושלים שהוא לא יבש..

horse girl1

New member
את הסיבה של יובל אין לי מושג למה..

אבל הייתי בשבת בהופעה לש פיטר רוט בירושלים ואכן גם שם הקהל היה די מת ולא ממש שיתף פעולה ורק דיבר בינו לבין עצמו. ינעו אפילו להדרן לא כולם מחאו כפיים, הוא גם אמר את זה שזה מוציא את החשק לעלות להדרן והכל, וכשדירנו איתו אחרי הוא אמר שהוא התבאס אבל לא לוקח ללב. אין לי משהו נגד ירושלים אבל אולי יש בזה במאת משהו ויש הבדלים בין תל אביב לירושלים..

המ. ../images/Emo9.gif הדרי ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

בקשר לחתימה שלך
ישלי רעיון

ziljian 1234

New member
אוקי אני אספר לך כי אני הייתי שם.

הייתה הופעה בירושלים של אירוע שנקרא פזמון תיכון כלומר הרכבים מירושלים מתיכונים התחרו על שירים שכתבו והלחינו ושייגעצ היו אמורים להיות מופעסוגר. לאחר התחרות אף אחד לא נשאר להופעה של שייגעצ והיינו אני ועוד איזה 20 אנשים ... בכל מקרה בגלל זה הם אמרו שירושלים זה חרא קהל מה שלדעתי ממש לא נכון מכייון שהאוכלוסיה בירושלים או לפחות רובה וסליחה על ההכללה הנכונה הם ערסים ופרחות שלא מתחברים לסגנון הזה.. אני בכל אופן נוראא נהנתי בהופעה.. וזהו...:)

למעלה