תגידו למישהו יש את הסרטון של היומן

RJlake

New member
תגידו למישהו יש את הסרטון של היומן

של ג'סטין כי יש לי אותו אבל אני לא בטוחה אם זה רק חלק אחד חיפשתי אם יש עוד חלקים ולא מצאתי אבל אני לא בטוחה אז רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש עוד חלקים לסרטון?

RJlake

New member
בmtv עושים כזה לכול אחד יומן

כריסטינה,בריטני,אשטון ועוד וגם לג'סטין עשו יומן מדברים שם על קריירת הסולו שלו על ההופעה בvma משהו ממש יפה הוא לובש שם חולצה צהובה עם כובע כחול סרוג כזה. העניין הוא שזה קטוע בסוף ואני לא בטוחה אם יש עוד חלקים אז רציתי לדעת אם למישהו יש את זה והוא יוכל להגיד לי מאיפה הוא הוריד את זה. אגב אפשר למצוא את זה בקאזה

JTrulez

New member
יש מצב שקוראים לזה.....

The Fabulous Life Of Justin Timberlake??? כי חיפשתי באימיול וזה הדבר היחידי שהיה נראה לי... בכל מקרה יש לזה 3 חלקים

JTrulez

New member
אני אחפש שוב...מישהי ראתה את ג'סטין

בתוכנית של ווין בריידי???? הוא כזה חמוד!! וזה מ2001....!! זאת התקופה של סלבריטי....? לא??

JTrulez

New member
וואו! תקשיבו!! רגע של רצינות!!

ראיתי את שלושת החלקים של The Fabules Life Of Justin Timberlake במקום לשמוח שאני רואה את ג'סטין כל הזמן ממלא תקופות ולשמוח שהוא הצליח כל כך, התחלתי להתעצבן!! למה להתעצבן? לראות כמה כסף הוא מרוויח מכל דבר וכמה דברים יש לו ידעתן שהוא מוערך ב 46 מיליון דולר?!?!? בכלל כל התעשייה הזאת מעצבנת אותי! כמו שאמינם אומר בשיר Sing For The Moment: "It's amazing how we can come from practically nothing, to beeing able to have any fucking thing that we wanted...." תרגום: "זה מדהים איך אנחנו יכולים לבוא מ-ממש כלום, ל-להיות מסוגלים שיהיה לנו כמעט כל מה שאנחנו רוצים" זה ממש מטריף לי את השכל כמה ג'סטין מרוויח מהמעריצים שלו!! אני עוברת משבר עכשיו אנשים!!! נראה לי שאני מפסיקה להעריץ אותו.....מה קורה לי?!??! לא האמנתי שאני אהיה מסוגלת להפסיק להעריץ אותו ברגע אחד של בהירות! בגלל שאני ממש אוהבת אתכן אני אמשיך לבוא לכאן כי באמת יש כאן קהילה מדהימה!! והפורום הזה ממש לא מת!! תאמינו לי! אני נמצאת בהרבה פורומים והמצב קשה!! אז לבסוף: הגעתי למסקנה שאני לא סוגדת לג'סטין יותר! אני אוהבת את השירים שלו וזה הכל אני מוחקת את תיקיית התמונות ומורידה אותו מהדסקטופ! אבל מה אני יעשה עם הקעקוע? חחחחחחח סתם בבקשה תשרשרו תגובות....לפחות תכתבו שקראתן את זה זה ממש חשוב לי!!

למעלה