תגידו,למישהו יש מושג מה הסיבה שהפסיקו לייבא לפרויג לארץ?
T temptation411 New member 25/8/08 #3 עדין מיבאים.. ועדין אקרמן..הבעיה היא שלא תמיד יש בארץ,לפעמים יש תקופות בין משלוח למשלוח שחסרים דברים גם פינלנדיה ליים היתה תקופה שלא היה
עדין מיבאים.. ועדין אקרמן..הבעיה היא שלא תמיד יש בארץ,לפעמים יש תקופות בין משלוח למשלוח שחסרים דברים גם פינלנדיה ליים היתה תקופה שלא היה
M maxfain New member 25/8/08 #4 חחח פינלנדיה ליים? יש לזה כזה ביקוש אשכרה? אני לא זוכר את הפעם האחרונה שנמכרה מנה מזה.
T temptation411 New member 25/8/08 #5 למי שעובד עם אקרמן.. זה לדוגמא הוודקה שהינו עושים איתה קוסמו..ועוד כמה קוקטלים מי שחותם הסכם בלעדיות עם אקרמן בד"כ מחזיק גם את הליים וגם את הקרנברי אז ביקוש יש
למי שעובד עם אקרמן.. זה לדוגמא הוודקה שהינו עושים איתה קוסמו..ועוד כמה קוקטלים מי שחותם הסכם בלעדיות עם אקרמן בד"כ מחזיק גם את הליים וגם את הקרנברי אז ביקוש יש
ש שבויה בנדודי שינה New member 25/8/08 #6 שמעתי מחברה שהבוס שלה ביקש ממנה להביא מחו"ל. הוא אמר לה שכבר כמה חודשים לא מייבאים לפרויג לארץ. טוב לדעת שזו טעות!!!
שמעתי מחברה שהבוס שלה ביקש ממנה להביא מחו"ל. הוא אמר לה שכבר כמה חודשים לא מייבאים לפרויג לארץ. טוב לדעת שזו טעות!!!
ש שבויה בנדודי שינה New member 26/8/08 #8 אני בספק אם זו הסיבה מתוך היכרות רבת שנים איתו. כנראה הטעו אותו.
M maxfain New member 27/8/08 #9 זה כמו שאני אגיד לליאור שיביא סטולי קינמון. אהה בעצם הוא כבר הביא.. אז... סאוזה קונממורטיבו! אהה.. גם את זה הוא הביא. ליאור! אין משהו חדש במלאי??
זה כמו שאני אגיד לליאור שיביא סטולי קינמון. אהה בעצם הוא כבר הביא.. אז... סאוזה קונממורטיבו! אהה.. גם את זה הוא הביא. ליאור! אין משהו חדש במלאי??
ל לילו סמוקאלוט New member 27/8/08 #10 הבטחתי את הקמוס-ים שלי - ille de re. כבר הזכרתי שאבא תרם לאוסף דרמבוי, ברנייגר, ובד אפל סגורים?