תגידו, למישהו יש משטח עבודה למטבח של איקאה ?

Miss behave

New member
תגידו, למישהו יש משטח עבודה למטבח של איקאה ?

ראיתי באתר שהמשטחים מגיעים לרוב ברוחב של 62 ס"מ.
אם אני צריכה כיסוי רחב יותר-איך זה עובד ?
קונים 2, חותכים ומחברים ?

שקדייה

New member
לי יש את המשטח עץ הבוצ'ר שלהם- לא להתקרב!!

זה מעאפן ברמות שאי אפשר לתאר.
קודם כל, כל סאגת ההתקנה הזויה לגמרי- אין אחריות על כלום, לא מוכנים להתקין לך אם הכיור לא נרכש גם הוא באיקאה (אחרי קצת צעקות על זה שהיו צריכים להגיד את זה קודם- ויתרו על זה)
האיכות של המשטח זוועתית.
בזמן הרכישה אף אחד לא אמר לי שאני אמורה להתחתן פה עם פח שמן עץ ולהתחיל לעבוד אצל המשטח הזה בלשמן אותו כל הזמן.
המרקם של המשטח- גרוע , לא חלק בכלל ופשוט לא מתאים לשמש למשטח עבודה.... אין לו שום ציפוי ושום עיבוד שהופך אותו למתאים למגע עם מים.
באיקאה ניסו להגיד לי שככה זה משטחי בוצ'ר מעץ... אבל מכיוון שיש לי כאלו ב-3 אמבטיות, אני יודעת שזה פשוט בולשיט.

בקיצור- לא!

s h i r i 1

New member
רציתי לקנות כזה ולחבר לו רגליים

שיהיה שולחן. נראה לך גם בעייתי?

foofoo77

New member
רגע רגע

סליחה , זה לא היה אמור להיות פה.
אין לי דעה על הבוצ'ר של איקאה
לא התנסיתי איתו.

Orfila

New member
לדעתי, לא אמור להיות בעייתי,

אם זה אמור לשמש כשולחן.
אצלי המשטח בשימוש כשולחן, ואני מקפידה לא לשים עליו ישירות כוסות וצלחות, מנגבת במטלית לחה ובנתיים זה משרת את הצרכים שלי....
אבל, מעריכה שאם מדובר בשימוש "אינטנסיבי", לא בטוח שהוא יוכל לעמוד בו, מבחינת השחיקה....

אם את עדיין איתו ומתבאסת עליו,

ממליצה לך למרוח עליו לקה שקופה במראה מט. לא רואים אותה, אבל המשטח הופך לראוי לעבודה, אפשר להרטיב אותו (במידה...) והמרקם נעים יותר ומרגיש יותר מעובד.

iamnew

New member
המלצה חמה מאוד- לכה אקרילית

בשבוע שעבר צבענו את כל ריהוט הגינה החדש שלנו שעשוי מעץ מלא בלכה אקרילית על בסיס מים.
היה מאוד מאוד נוח לעבוד איתה, הניקוי הוא במים ולא בטרפנטין, נמרחת ממש בקלות בלי סימנים. המרקם של הריהוט אחרי הצביעה היה ממש נעים ולא "שפכטל", ושרד את הגשם הלילה ואפילו נראה מצויין.

אם אני לא טועה זה היה של נירלט.

לשכנה שלי יש אותו

הוא מתבלה מאוד מהר ונראה נורא כי הוא לא מתאים לשימוש עם מים. היא מכורת איקאה לכן כל שנתיים-שלוש היא פשוט מחליפה את המשטח, אבל תחשבי טוב טוב מראש אם זה מתאים לך.

Miss behave

New member
וואלה, נשמע די מבאס

המשטח המיועד לא נמצא בקרבת כיור, אז לא חושבת שהקטע עם המים הוא קריטי.
אני מתבאסת על זה שצריך לחבר בין 2 משטחים, כי ברור שנקודת התפר תבאס אותי...

טוב, אני אמשיך לחקור אופציות אחרות חוץ מאיקאה.

תודה !

למעלה