תגידו למישהו יש תמונות של

danezeq

Member
יכול להיות ששכחת את המילה "מגדל"?

או שאת עצלנית מדיי כדי לכתוב את המילה הזאת?

אושר מ

New member
דניאל, הרי זה ברור שלכך התכוונתי

ועד כמה שאני זוכרת, על העצלנות שלי כבר שמעת...

א.א.אפל

New member
לי יש

אני אישית קורא הארץ, וטוחנים אותו בפרסומות למגדל המכוער הזה אני חושב שמנוי ירושלמי ממוצע של הארץ רואה את המגדל הזה יותר מאת עזריאלי בקיצור, אין לי על המחשב, ואם את ממש חייבת תמונה, אני מרשה לך לקום מוקדם בבוקר, לפתוח את "הארץ" של השכנים, להציץ ולהחזיר. **פוסט-הומור** למישהו יש נתונים על המגדל? אין לי מושג לגבי הנתונים שלו... האם הוא גורד בינוני או גורד ענק שמסמל גל חדש של גורדי שחקים באמריקה?

TheIllustrator

New member
התכוונתם למלון ריץ´ החדש...

הממוקם בטורונטו. הבניין יתנשא לגובה של 300 מטרים(כולל ספייר), ויהיה בו כ-70 קומות... אם אנני טועה. יתר על כן, בבנייתו משתתפים דונאלד טראמפ ו... עוד חברה, אבל כרגע פרח מזכרוני שמה, אני אנסה לשחזר את זה בקרוב. מה עוד רציתם לדעת? תמונות... אני אנסה למצוא כמה מחר, אבל אני בהחלט לא מאמין שאמצא הרבה מהן, ולא אחרות מלבד אילוסטרציות. זהו... תהנו.

oren*

New member
הנה פרטים מלאים לגבי הפרוייקט

המלון/מגדל המגורים שייך לדונאלד טראמפ וחברת ריצ´-קרלטון. מספר קומות - 65 גובה - 207 מטר (מגדל המגורים הגבוה ביותר בקנדה) גובה קומה - בערך 3.3 מטר יפתח בשנת 2003. העיצוב הסופי של המבנה העיצוב המקורי של המבנה (העיצוב הזה לא יצא לפועל) יש גם פרסומות שלו בגלובס, כנראה שהשוק הישראלי קורץ להם.

למעלה