תגידו למישהו יש...

Milk Me

New member
תגידו למישהו יש...

את התווים או אקורדים של עדיף של דניאל סלומון לא יודע למה די התאהבתי השיר הזה ודי זה מזור בגלל שלא יוצא לי לשמוע הרבה מסויקה ישראלית כנראה שערוץ 24 משפיע עליך הרבה

Mr Peiser

New member
אכן שיר יפיפיה

וגם עלי ערוץ 24 משפיע בזמן האחרון אז תרגיש בנוח
בכל אופן את האקורדים האלה אני הוצאתי לא בטוח שכל כך מדויקים...לי זה נשמע די בסד Ab Bb Cm כבר הרבה יותר מפעם שחשבתי לעזוב Ab maj7 F Eb ולנטוש את הרחוב שעשה לי כל כך טוב Cm Bb Ab Eb F Db כי העיר הזאת... פזמון: C Ab Eb Gm Bb Ab C Ab Eb Gm Bb Ab

Mr Peiser

New member
אווי זה יצא קצת מוזר..

האקורדים לא נופלים במקומות הנכונים... טוב אני מקווה שתבין לבד איפה נכנס כל אקורד.. בהצלחה

Milk Me

New member
כן הבנתי אבל זה ממש לא מדוייק...

אז שיפרתי את זה קצת ואני יכתוב את התווים ויסרוק ויעלה את זה ואני יעלה עוד כמה תווים שאני כתבתי שלח שירים ישראלים שהוצאתי

Milk Me

New member
הייתי ביום של דניאל סלומון...

ככה אתמול כל היום שמעתי דניאל סולומון לא יודע היה ממש בא (דרך יש לו שם מאד יפה) והתחלתי להוציא שירים שלו אחד מהשירים שיותר אהבתי היה "בא מכאב" אז אם מישהו מכיר הנה האקורדים והפתיחה בהתחלה מאד אבל מאד קלה אז חבל לי לכתוב את התווים כי זה ממש משהו של 10 שניות מקסימום וזה די חוזר על עצמו אז הנה האקורדים(אני יכתוב אותם רק בסדר הנכון אתם כבר תבינו את מספר הפעימות והבתים: Gm/F/Gm/F Cm/F/Eb בא מעפר....: Bb/F/Am/Cm/Gm אם יש אלוהים....: Gm/Eb/Bb/F/Am9/Eb וזהו בעצם את הקצב פשוט תשמעו את השיר ותבינו לבד וזה בערך עוןד כמה ימים אני יסרוק תווים של שירים ישראלים שאני מצאתי וגם תווים סתם של שירים או יצירות נראה כבר תהנו

למעלה