תגידו, למרוח את הביצים בחמאת בוטנים

Cobe1982

New member
תגידו, למרוח את הביצים בחמאת בוטנים

ולתת לכלב שלך ללקק את זה- זה נחשב בגידה? (מתוך הסרט `רוד טריפ) אז באמת, מה מבחינתכם הגבול? אחרי שנאלצנו לבלות את הסופ"ש בנפרד, נפגשנו דקלה ואני במוצ"ש, והחלפנו רשמים מחוויותינו. השיחה הגיעה לשאלה מה מותר לי לעשות עם בנות אחרות, וייחשב תמים לחלוטין, מה היא צריכה לומר לבחור שמתיישב לידה בפאב ומתחיל לדבר, והאם ריקוד חושני והחזקת ידיים עם שני חברים שלי נחשבים לניאוף (ו/או לאכילה בתחת..)? אז מה דעתכם? מה אתם עושים בפאב, מסיבה, מפגשים חברתיים וכו` שהגעתם אליהם ללא בן/בת הזוג?

s h i r k u s h

New member
לכל אחד הגבולות שלו...

אין לי בעיה שהחבר ידבר עם בנות אחרות, אבל עד לגבול מסויים, כלומר שלא יתחיל לשתף אותם בזוגיות שלנו או יתחיל איתן או ישכב איתן וזה גבול ברור לחלוטין, בדיוק כמו שאני לא מתכוונת להתחיל עם בחורים אחרים, לצאת עם אחרים ולשכב איתם. למזלי יש לי חבר שממש לא מתחיל עם אחרות ובגלל זה אני לא עושה לו סצינות קנאה אם הוא מחליט ללכת למועדון עם חברים בגלל שאני אישית לא אוהבת מועדונים...

Cobe1982

New member
את חושבת שזה גם ככה בכיוון ההפוך?

ז`תומרת, האם הוא מרגיש לגמרי בסבבה עם זה שלפעמים את יוצאת בלעדיו? סה"כ את בחורה חמודה וידידותית, מישהו יכול עוד, חלילה, לנסות ולהתחיל איתך.. נכון שיש ביניכם אמון, אבל כמו שאמרתי גם לדקלה, מסיבות אלו ואחרות, זה תמיד עלול להטריד גם את הבוטחים והנאורים שבינינו. ואני מדבר בתור מי שהיה רגיל לישון עם ידידות בלי שיהיה כלום, בעיקר עם אלו שיש להן חבר.. אני נורא פיזי, הידידות שלי תמיד מרוחות עלי, ואני יודע שזה יכול להיות אפלטוני לחלוטין, תמים לחלוטין.. אבל עדיין, בתור חבר, למצוא את עצמך מסתכל מהצד, זה לפעמים קצת מפריע.. לא יפריע לך אם הוא יישן אצל ידידה שלו אחרי המסיבה?... נכון שאת מתקשה להודות בזה, אבל כן, קצת?... אז...זהו.

s h i r k u s h

New member
האמת שזה יפריע...

כי אני אישית לא הולכת וישנה אצל ידידים מאז שיש חבר (לא משנה שלפני זה לא ממש הייתי ישנה אצל ידידים)... הוא מעודד אותי לצאת כי הוא יודע שהוא תמיד עסוק בצבא (קצין, מה לעשות
) ואם אני יוצאת זה לבית קפה או סתם עם חברות.

bali

New member
מנהל
לדעתי

אם הסיטואציה היא פאב, אז מותר לדבר, אבל לא לפלרטט, אסור להתחיל וגם לגמור את מה שמתחילים
אבל ביננו, בין כל בני זוג זה אחרת וזה תלוי במידת הקנאות.

bali

New member
מנהל
תגדיר ריקוד של כייף

כי זה לא נשמע לי טוב... כל עוד זה לא סלסה לוהטת וצמודה אז לא רואה פסול בריקוד. אבל מה, מעדיפה פשוט לא לדעת על זה.

Lancelot99

New member
ריקוד כמו סלסה, אבל פחות צמוד.. נו

ריקוד של כיף. שעשוע כזה.. קשה להסביר

bali

New member
מנהל
אני אישית לא הייתי אוהבת את זה

במיוחד, ואני לא קנאית היסטרית, אבל יש דברים שגורמים לי להרים גבה, כמו למה הגבר שלי צריך לרקוד ריקודי פלירט עם אחרות אם הוא כביכול אוהב אותי...

bali

New member
מנהל
וחשבתי על עוד משהו כולל דוגמה

לפעמים אפילו להיפגש עם ידידים/ידידות זה בעייתי, בעיקר אם בן/בת הזוג לא מכירים את הידיד/ה. היה לי מקרה שאני הייתי באנטליה עם המשפחה וכשהתקשרתי לחבר שלי דאז, הוא אמר שהוא באמצע סרט ושאם אני יכולה להתקשר אחורי זה. אז חוצמזה שזו חוצפה, אני עוד הייתי מספיק מפגרת להתקשר אליו אחרי שעה, ואז שאלתי מתוך התעניינות באיזה סרט הוא היה ועם מי, והוא אמר שם של איזו בחורה שידעתי שעובדת איתו, אבל לא הכרתי, וקצת הרבה עוד יותר נעלבתי שלא רק שהוא דחה שיחה בינ"ל ממני בגללה, אלא שהוא עוד יוצא לסרט עם בחורה אחרת ברגע שאני לא נמצאת, ועוד אחת שאני לא מכירה. בוא נגיד שהיה לי התקף קנאה רציני, ועוד יותר התבעסתי תחת כשהחרא לא בא קבל את פני בשדה התעופה (וזה משהו שהוא עשה כשכל פלוץ שהוא מכיר נסע לחו"ל וחזר משם).

Cobe1982

New member
זה שהבחור הוא רב-חלאה זה משהו אחד..

אבל זה לא נראה לך הגיוני שהוא יבלה קצת זמן איכות עם ידידה שלו כשאת מתפננת לך בחו"ל? לא באמת ציפית שהוא יישאר בבית להתאבל, נכון? וזה בסה"כ סרט, אני יכול לחשוב על אלף דברים יותר גרועים.. את רוצה לומר לי שמעולם לא ראית סרט עם `סתם` מישהו? הרי סרט הוא כבר מזמן לא סמל לפגישה ראשונה (A dinner and a movie...ג€) זה באמת יכול להיות פשוט.. סרט, פאב, פיצריה... אפילו מועדון, לא? השאלה היא מה עושים שם ביחד.. לדעתי.. וכמה אמון יש ביניכם.. אם הוא אכן רב-חלאה, מן הסתם לא יכולת לסמוך עליו. אבל אם תמצאי עכשיו בחור רציני, זה לא יהיה אחרת? אה? זהו.

bali

New member
מנהל
אני מסכימה איתך בכמה דברים

1. הוא היה רב חלאה. ואפילו יותר. 2. אם הבחור הוא כזה שאפשר לסמוך עליו אז זה נכון שמותר לו ללכת לסרט עם ידידה, וגם לפאב או לארוחה. מה שכן, אני ארגיש יותר בנוח אם אני אדע על מי מדובר. אם הבן זוג, אפילו הכי אמין שבעולם, יצא לו עם איזה מישהי שאני לא מכירה בכלל, לא יודעת עליה שום כלום, זה יציק לי. כי אמנם עליו אני כנראה אסמוך, אבל אם אין לי מושג מי היא, אני לא אהיה רגועה לחלוטין. זה שאני לא אהיה רגועה לא אומר כמובן שאגיד על זה משהו או לא אקבל את זה. סביר (מנסיוני) שאני סתם ארגיש קצת נאחס. הבנת מה אני אומרת? אני ממש לא נגד ידידים/ידידות, אבל זה נראה לי די הגיוני שאני לפחות אכיר את הידידות שלו והוא את הידידים שלי. מה יש פה להסתיר? למה הוא חיכה עד שלא היה בארץ כדי לצאת איתה? הא? - כי הוא זבל!

Cobe1982

New member
אני מכיר את ההרגשה הנאחס הזאת...

אבל זה די מעצבן, כי אני יודע שאף פעם אין לה ביסוס.. היא פשוט נובעת מחוסר ההשלמה עם זה שאני לעולם לא אוכל לתפוס את מקומם של אנשים שהחברה שלי מכירה שנים לפניי- חברות, ידידי-נפש, משפחה.. תמיד ראיתי את זה כאילו באופן טבעי, בני הזוג הם תמיד מקום ראשון האחד בשביל השני, אבל המציאות לימדה אותי שזה דורש המון המון זמן, והתקדמות מאד רצינית במערכת היחסים, כדי להגיע למצב הזה. אז הרגשת נאחס לחוד וקנאות לחוד.. זהו.

bali

New member
מנהל
בגלל זה אני שומרת את הנאחס לעצמי אם

הוא קורה. אבל אתה מדבר על משפחה וחברים קרובים של החברה, שסביר שאתה כן מכיר... אני מדברת על זה שהחבר יוצא עם איזה מישהי שאני לא מכירה בכלל, אולי רק שמעתי את השם שלה עולה. החשש והקנאות פה היא בגלל שלא יהיה לי מושג מה היא חושבת שהיא עושה, ועד כמה אכפת לה שלבחורצ'יק שעמו היא יוצאת לסרט יש חברה... פה הקנאות לוקחת פיקוד. כאילו יש אשליה שאם הידידה מכירה אותי ויודעת מי אני, המוסר שלה יעבוד יותר חזק. זה פשוט קטע לא נעים כזה, למרות שברור שאי אפשר לצפות מבנאדם לבטל את כל הקשרים הקודמים רק כי יש לו חברה כמו שאני לא אעשה ההפך. אבל מצד שני מכיוון שאין לי מה להסתיר, אני דואגת שבני הזוג שלי יכירו את הידידים שלי, וזה כדי להפחית את תחושת האיום והקנאות. זה הופך אותי ליותר אמינה בעיני בן הזוג ומרגיע אותו. אני מצפה לאותו דבר.

Cobe1982

New member
אני מכיר את ההרגשה הנאחס הזאת...

אבל זה די מעצבן, כי אני יודע שאף פעם אין לה ביסוס.. היא פשוט נובעת מחוסר ההשלמה עם זה שאני לעולם לא אוכל לתפוס את מקומם של אנשים שהחברה שלי מכירה שנים לפניי- חברות, ידידי-נפש, משפחה.. תמיד ראיתי את זה כאילו באופן טבעי, בני הזוג הם תמיד מקום ראשון האחד בשביל השני, אבל המציאות לימדה אותי שזה דורש המון המון זמן, והתקדמות מאד רצינית במערכת היחסים, כדי להגיע למצב הזה. אז הרגשת נאחס לחוד וקנאות לחוד.. זהו.

Cobe1982

New member
זה שהבחור הוא רב-חלאה זה משהו אחד..

אבל זה לא נראה לך הגיוני שהוא יבלה קצת זמן איכות עם ידידה שלו כשאת מתפננת לך בחו"ל? לא באמת ציפית שהוא יישאר בבית להתאבל, נכון? וזה בסה"כ סרט, אני יכול לחשוב על אלף דברים יותר גרועים.. את רוצה לומר לי שמעולם לא ראית סרט עם `סתם` מישהו? הרי סרט הוא כבר מזמן לא סמל לפגישה ראשונה (A dinner and a movie...ג€) זה באמת יכול להיות פשוט.. סרט, פאב, פיצריה... אפילו מועדון, לא? השאלה היא מה עושים שם ביחד.. לדעתי.. וכמה אמון יש ביניכם.. אם הוא אכן רב-חלאה, מן הסתם לא יכולת לסמוך עליו. אבל אם תמצאי עכשיו בחור רציני, זה לא יהיה אחרת? אה? זהו.

רגע.. ולפי מה אפשר לקבוע אם התחלתי

עם מישהו או לא? לדוגמא, כשהייתי באילת עם המשפחה יצאתי עם אחי לפאב, וישב שם מישהו לבד (מאוחר יותר הבנתי שהוא צרפתי שבא לבקר את אחותו באילת, והוא לא מכיר אף אחד בעיר), הזמנתי אותו לשבת איתנו, זה נחשב שהתחלתי איתו? אני עובדת במכללה וחוזרת הבייתה בהסעות של הסטודנטים, יצא לי להכיר שם סטודנט ותמיד בהסעות אנחנו יושבים יחד, אפילו יצא לי לאכול איתו ביחד ארוחת צהרים בקפיטריה, עכשיו כשאני חושבת על זה, מעולם לא סיפרתי עליו לקובי, זה נחשב שאני מסתירה ממנו? סטודנט אחר, שיצא לי להחליף איתו כמה מילים פעם בהסעות, בכל פעם שאני רואה אותו, אני מחייכת אליו ומברכת אותו בבוקר טוב.. יש מצב שהוא יחליט לפרש את זה כאילו אני "מגלה בו עניין", במידה וזה מה שהוא חושב, זה באמת אומר שחציתי קו אדום? כשקובי נמצא בצבא יצא לי לצאת עם ידיד (שקובי לא מכיר) לסרט, זה נחשב לבגידה? אני יכולה לתת עוד המון דוגמאות כאלה, כי אני כזאת.. אני מתחברת מהר עם אנשים ומתפחת בקלות שיחה עם אנשים בכל שום מטרה להתחיל איתם, גם כשאין לי חבר יש המון מתים שאני פותחת בשיחה עם מישהו גם שאין לי שום כוונה להתחיל איתו.. אותם מקרים גם קורים לי עם בנות (לפתוח בשיחה באוטובוס,להזמין מישהי לשבת עם החבר'ה, ואפילו לשבת עם מישהי שרק הכרתי בקפיטריה לארחות צהרים) אז רק בגלל שמדובר במישהו מהצד השני זה כבר הופך את זה למשהו "לא תמים"?

Cobe1982

New member
דקלה, אנחנו צריכים לדבר..

מה ז`תומרת המון מתים? מה את לא עושה הגהה לפני שאת שולחת? אני לא רוצה שיחשבו שהחברה שלי עילגת! בפעם הבאה- מגיהים! זהו.

למעלה