תגידו. מה אני יעשה?

BEIZI

New member
תגידו. מה אני יעשה?

שלום לכם. אני צריך את עצתכם. המצב בו אני נמצא הוא שעקב חוסר אכפתיות מצד הורי עזבתי את הבית כבר חודש. הם אפילו לא היתקשרו לשאול איפה אני. או מה קרה. (נו כמו תמיד חסרי אכפתיות) השאלה היא האם לשלוח להם מכתב ובו לכתוב שאני שונא אותם ולא מוחל להם לעולמים או שלא. מה אתם אומרים?

מנסה להציע!!!

לפי דעתי אל תשלח שום מכתב כזה כי הרי זה לא נכון בכלל כי אתה בטוח אוהב אותם!! לא הבנתי מה זה בישביל חוסר אכפתיות?(עדיף שתפרט ותספר למה עזבת את הבית וכ'ו) אני לא מכירה את ההורים שלך אבל אני בטוחה שהם לא מתקשרים אלייך כי יש להם סיבה. בקיצר עדיף לך לחזור הביתה ולפתוח דף חדש עם ההורים למרות שזה קשה!!!

BEIZI

New member
אבל.

הם הורים שאף פעם לא שואלים אותי מה שלומי. האם חסר לי משהו. וכו. אף פעם לא קיבלתי מהם נשיקה או חיבוק. והם גם לא קונים לי כלום. בקיצור הורים לא אכפתים בכלל. ולכן עזבתי ת´בית והשאלה האם לשלוח מכתב ובו לכתוב להם למה עזבתי וגם שאני שונא אותם ולא מוחל להם. או שלא.

g i l i

New member
זו הפעם השנייה שאתה כותב..

ופעם שנייה שאני מגיבה... פעם קודמת ייעצתי לך לכתוב מכתב אבל לא מכתב שנאה.. זה שאתה לא אוהב ואהוב לא אומר שאתה שונא ושנוא.. וחוצמזה תכתוב את מה שאת חושב שהם עשו לא בסדר.. זה שהם לא תמכו זה לא בסדר אני מסכימה, אבל זה לא אומר שכדאי לנתק קשרים... עצתי לך- תתחיל מחדש, תפתח חיי חברה, ותתרחק מהמשפחה כשהם יצטרכו אותך, יתגעגעו אליך ויחשבו עליך הם ידעו איפה למצוא אותך...

BEIZI

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

השאלה היא האם לכתוב מכתב או לא.

BEIZI

New member
אבל.

הם הורים שאף פעם לא שואלים אותי מה שלומי. האם חסר לי משהו. וכו. אף פעם לא קיבלתי מהם נשיקה או חיבוק. והם גם לא קונים לי כלום. בקיצור הורים לא אכפתים בכלל. ולכן עזבתי ת´בית והשאלה האם לשלוח מכתב ובו לכתוב להם למה עזבתי וגם שאני שונא אותם ולא מוחל להם. או שלא.

עינת

New member
חסר לי

קצת רקע כדי להבין את המצב בו אתה נמצא... חכה רגע עם המכתב ובוא שתף אותנו קצת קצת קשה לי להבין מה ז"א לא אכפת להם? פעם היה אכפת?

BEIZI

New member
תגובה

לא אף פעם לא היה להם אכפת. אף פעם ההורים שלי לא שאלו אותי אם חסר לי משהו או סתם נתנו לי חיבוק נשיקה או משהו כזה.

lady d23

New member
מהתגובה שלך לעינת..

אני יכולה לומר שזה לאו דווקא חוסר אכפתיות. גם אצלי זה ככה, אבל אני יודעת שאכפת להם ממני, אחרת הם היו נותנים לי לעשות הרבה יותר דברים שאני עושה.. |: הרבה פעמים אומרים לא כן מתוך אכפתיות, ואם תחשוב קצת אחורה תראה שבטוח גם אצלך זה היה ככה. בכל מקרה, הייתי מציעה שתוותר על המכתב. הם יודעים איפה אתה? איפה אפשר למצוא אותך? לאן להתקשר כדי להשיג אותך? תראה.. אם אתה מחליט להתנתק מהם אז לגמרי, אל תעשה להם הצגות צומי של אני שונא אתכם, סתם כולם ירגישו רע, וטוב לא יצא מזה...

BEIZI

New member
יכול להיות.

אבל הם אפילו לא יודעים על מה עזבתי. הם יודעים רק שאני שבור.

lady d23

New member
אמרת בעצמך- הם יודעים שאתה שבור..

אולי בגלל זה הם רוצים לתת לך את החופש והזמן שלך.

למעלה