תגידו מה אתם אומרים על התוכנית

משוש30

New member
תגידו מה אתם אומרים על התוכנית

של חיים הכט? האם עבר את הגבול? האם הוא צודק? לא יודעת מה לחשוב. פשוט מזעזע! אבל אולי זה מה שצריך לעשות? ה"פרסומת" עם הרכב שנכנס לגינה והורג את הילד
פשוט נורא נורא. והכי נורא זה שאני כל פעם כשאני נוסעת עם מתן אני מפחדת. ורואה את המטורפים הצעירים האלה שהעולם שלהם הוא וירטואלי לגמרי.הרי שום דבר לא יקרה להם אפשר לחתוך ולזלזל ולא לתת זכות קדימה ולעבור באדום...ואני ממש מפחדת לנסוע עם מתן שמא יכנס בנו אחד המטורפים האלו...

cookie1

New member
לא ראיתי את התכנית אבל אני בעד

פעולות דרסטיות כי אין פתרון אחר. פשוט פחד אלוהים על הכבישים, כל אחד עושה ככל העולה על רוחו ללא התחשבות בחוק. עד שלא תהיה אכיפה ויוטלו קנסות ועונשים דרקוניים כנראה שום דבר לא ישתנה.

קובולט

New member
ללא ספק צודקת

הנסיעה הכי מפחידה בחיי הייתה הנסיעה הראשונה הבייתה עם בר מבית החולים. מאז כל נסיעה לבד (מה יקרה איך הוא יגדל בלי אמא), או איתו רק שלא יקרה לנו כלום בדרך, גורמת לי לנסוע בשיא הזהירות ולהיות יותר עירנית לכל דבר, לא פלא שאחרי כל נסיעה אני ממש מטושטשת...אני רואה את התוכנית עם הבעלול שגם אמר שזה ממש מפחיד. באמת מה הפיתרון לעינין????

Shprintzak

New member
לא אוהבת את חיים הכט, אבל...

הוא בהחלט מעביר את המסר כמו שצריך. עוד שהייתי בהריון הבנתי עד כמה זה חשוב שיואבי יגדל עם אימא שלו, לצידו, בריאה ומתפקדת, והחלטתי לנהוג משנה זהירות בכבישים. העובדה שאני נזהרת יותר אינה אומרת שהאחרים נזהרים ומצאתי את עצמי לא אחת במצב של חיים ומוות בנהיגה. ומה הכי גרוע לדעתי? אותם נהגים שחושבים שהעובדה שאני נוהגת בכביש ימני, או בעיר, במהירות המותרת, ולא יותר ממנה, חושבים שאני עושה להם דווקא. נהג משאית אחד, בדרכנו הביתה, ניסה לעקוף אותי מימין, כלומר בשוליים, ולא היה לי לאן לברוח כי משמאלי היה רכב, והוא ממש ניסה להוריד אותי מהכביש כי הוא חשב שאני עושה לו דווקא. באותו יום זו הייתה הפעם הראשונה שנסעתי אחריו ולקחתי את פרטי המכונית, וכשהתקשרתי למשטרה לדווח על עבירת התנועה והסכנה שהוא העמיד אותי בה, השוטרת צחקה ושאלה אותי מה היא אמורה לעשות עם האינפורמציה, ומאין לה לדעת שאני לא משקרת, או שזה באמת קרה, אבל לא בדיוק כמו שאני מתארת... מוות על הכביש הוא מוות מיותר. והלוואי ויותר אנשים היו מבינים את זה.

rnati

New member
לא ראיתי את התוכנית אבל

אני בעד כל מה שימנע מוות מיותר (אח אחד כבר איבדתי לכבישים
) בכל מקרה - המון צריך להיעשות ע"י הממשלה/עיריות/מע"צ האשמה היא לא רק של הנהגים (גם, אבל לא רק)

tami_c

New member
מאז הלידה אני ממש פוחדת לנהוג עם

שון איתי באוטו לבד.. אני ממש בפחדים שקשה לי להסביר. מה אם יקרה משהו .. מה אם יכנסו בנו .. וכול מיני מחשבות רעות כאלה.. לא יודעת איך מתגברים על זה.. וזה נורא לא מתאים לי.

עדי 5

New member
אין מה לעשות,צריך לזעזע את האנשים

אולי ככה הם יבינו שחיי אדם אינם הפקר. שמכונית זה כלי עזר אבל גם כלי קטלני ביותר כשלא משתמשים בו נכון. אני לא הייתי בבית כששודרה התוכנית אבל אני מקווה שבעלי צפה בתוכנית. מאז שדרור נולד אני כל הזמן רבה איתו בנוגע לנסיעות במכונית. אנחנו 7 נפשות,חמסה חמסה חמסה.0טפו *3), בהתחלה היתה לנו מכונית ל6 אנשים ונדחפנו למרות שאני נורא חששתי ,לרוב שלחתי ילד אחד במכונית עם הורי או חברים שהיה להם מקום. בינתיים בעלי הפסיק לעבוד כך שעלינו להידחס במיצובישי 7 אנשים. אני תמיד אומרת שחייבים לקחת רכב מההורים כדי לחלק את המשפחה כך שכולם יהיו חגורים והוא צוחק ואומר שאני סתם היסטרית. אפילו בטוח לא יהיה אם חס וחלילה משהו יקרה. אוף איתו, אני פשוט לא יוצאת עם כולם מהבית, אני מתה מפחד שמשהו יקרה ומישהו לא יהיה חגור.

ילדונט

New member
מנצל"שת בשביל לספר משהו מזעזע

שסיפר לי אתמול נהג מונית שנסעתי איתו. הוא הסיע ילדים בשישי בלילה (בני 14 בערך, וברמזור אדום גילה פתאום שהיד של אחד מהם על מוט ההילוכים (אוטומטי). כשהוא שאל את הילד מה הוא עושה, הילד ענה שהוא העביר לרוורס, כי הוא רצה לבדוק מה יקרה כשהרמזור יהפוך לירוק והנהג ילחץ על הגז. פשוט מזעזע. הטפשות, השחצנות, הזלזול...

u z a

New member
מזדהה מאוד!

אני נוסעת כשרוני במושב האחורי, ואני מרגישה שאין לי שליטה על החלק האחורי של הרכב, כאילו כל אחד יכול להתנגש בנו, ואני לא שם לידה כדי להגן עליה... מפחיד מאוד, ולכן נוהגת בשיא הזהירות ומשתדלת להתרחק ממשאיות (יש לי איזה פחד מגלגלים מתעופפים שלהן, או מזה שהארגז שלם ייפול הצידה, עלי...).

עינבלית

New member
הפרסומת הזו- רצה כבר שנים באירלנד

בכדי לעורר את המודעות ששתיה חריפה הורגת. אכן פרסומת קשה, אבל באירלנד היא עושה עבודה מצויינת בהגברת המודעות. לא ראיתי את התוכנית הנ"ל, אין לי מושג מתי ומה ובאיזה ערוץ כי אני לא צופה בטלוי' רק בדיוידי של הקטנה
וכן, כל נסיעה עם הפשושה ב
זה פחד גדול. יש הרבה נהגים מסוכנים ומאוד קשה להבטיח שכלום לא יקרה. אז חוצמלהזהר מאוד, אין הרבה מה לעשות...

למעלה