תגידו,מה אתם אומרים על זה...

שלגיה**

New member
תגידו,מה אתם אומרים על זה...

למי שניפח את הטבעת ובכלל.. קראתי במאמרים של רוייקו לגבי הניפוח והנה הציטוט: "ריבוי של פעולות ניפוח אינו רצוי. הדבר עשוי לגרום לארוזיה של החבק אל ריקמת הקיבה" כמה פעמים בכלל מותר לנפח (3,4,)?? מה יכול לגרום לדליפה מהטבעת/צינור/פורט? "תקלת יצור" אולי? אני מרגישה נהדר ביום השני לאחר הניפוח...וכל כך שמחה שעשיתי זאת . הרגשה קלילה בגוף... ממחר ירקות מבושלים,יוגורט ו...פירה...יאממממי. להשמע שלגיה

SARA120

New member
אמאללה! איזה פחד..מה זה :"ארוזיה של

החבק אל רקמת הקיבה"...אולי באמת נשמע הבהרות ...

RomiVais

New member
יאממממממממממי - שיהיה בהצלחה!!

יקירתי.....
זה מדהים כמה שאנחנו לומדים להנות מהמאכלים האלה, כשזה רק מה שאפשר לאכול, נכון? אני כל כך שמחה מהמחשבה שהניפוח הזה יזרז קצת את התהליך אצלך וזה בטח ובטח ישמח גם אותך. תנצלי את הפוש הזה עד הסוף!!! לדעתי סיבוכים אלה או אחרים יכולים לנבוע מכמה גורמים שאולי גם אי אפשר למנוע. הכי חשוב לשמור על הכללים של הלעיסה והכל. תמשיכי לאכול לאט לאט וללעוס הרבה הרבה, שלא יהיו פאשלות, אוקיי?
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק, מכל הלב, רומי

lir42

New member
תהני מכל רגע של האוכל

ומקווה שלא תצטרכי עוד ניפוח שלך לירי

gal33

New member
אין כזה דבר מספר ניפוחים מותר,

הבעייתיות מתחילה מהמשחקים: ניפוח, שחרור הנוזל, ניפוח, שחרור הנוזל וחוזר חלילה. מידת הניפוח האפשרית היא פונקציה של הטבעת, על פי רוב בין 4 סמ"ק ל- 6. כך שמדובר מראש על מספר ניפוחים מצומצם, אם בראשון מנפחים 1.5, ואח"כ בין חצי ל- 1 בכל פעם. על פי הוראות היצרן, הטבעת האמריקאית כשירה ל- 1000 דקירות. כל ניפוח מהדק את ישיבת הטבעת סביב הושט ובמידה והמנותח אינו מקפיד על כמות האוכל שהוא מכניס והקצב, עלולה להתפתח ארוזיה של הטבעת, ובסופו של דבר חדירה של הטבעת לריקמת הקיבה. נשמע מפחיד? נכון, תיזהרו. מה יכול לגרום לדליפה? על פי רוב תקלת ייצור. דליפה יכולה להיות מכל חלק של הטבעת מהפורט, מקטעי הצינור שבדרך והטבעת עצמה. בהצלחה. גל

רוייקו

New member
גלי, כניראה שארוזיה היא מנת חלקם

של אלו שנופחו קצת יותר מדי, לבקשתם או שלא לבקשתם... לשביעות רצונם או שלא לשביעות רצונם... בכל אופן, ניגרם להם נזק של מעיכת הריקמה עד כדי ניקובה, במיקרה הכי קיצוני.

רוייקו

New member
שלגיה.. לגבי ארוזיה, נפוחים ועוד..

א. ריבוי של נפוחים עשויים ללחוץ על ריקמת הקיבה ולגרום לטבעת להבלע לתוך ריקמת (בשר) הקיבה פנימה, לתוך הקיבה - מה שניקרא "ארוזיה". אף אחד, למיטב ידיעתי, לא נקב במיספר פעמים מומלץ לניפוחים. ארוזיה יכולה לקרות אחרי נפוח אחד או אחרי 50, אבל אין ספק שככל שמנפחים יותר כך עולה הסיכוי לארוזיה. ב. לגבי דליפות מהפורט והחבק (טבעת): יתכן ונפוץ. המשווק של הטבעת האמריקאית סיפר לי כי הטבעת האמריקאית שופרה ושופר בשנים האחרונות גם הפורט שלו. כניראה שלא מדובר בתקלת יצור אלא קיפול הרסני של הצינורית המחברת בין הפורט לחבק. לא צריך להתפס לבהלה, שלגיה. יהיה בסדר.

שלגיה**

New member
תודה על התשובות,אכן החכמתי מהן

עכשיו אחרי הניפוח אני מרגישה את המעבר טוב טוב, ולכן אני אוכלת לאט
לאט. "לפי הספר". שוב תודה שלגיה

שלגיה יקרה../images/Emo24.gif

שתהני מכל יאמי יאמי.... ותשמרי על עצמך (כרגיל). אני נושמת נשימה עמוקה שאת כבר מאחורי היומיים האלה. בחיי. וטוב לי כשאני שומעת שטוב לך יותר, שלך דליה. (שלחתי לך מייל אתמול אבל לוואלה במקום לשני ב- hotmail ).

gal33

New member
יופי, כל הכבוד, ואת תראי שגם

הקילוגרמים יחזרו לנשור. בהצלחה קוקי! גל

למעלה