תגידו מה אתם אומרים על:

rrrrrrrrr3

New member
תגידו מה אתם אומרים על:

book 4 של קראולי,זהו ספר טוב להתחלה? תוכלו לפרסם לי רשימת ספרים (עדיף שנמצאים ברשת) לפי סדר שמהם אפשר ללמוד ולהגיע לרמה של ממש ביצוע טקסים וכאלה..(תרשמו לפי הסדר שמומלץ לקרוא אותם..) תודה.

gwizard

New member
רשימת קריאה

אם במאגיה גבוהה התעניינת, להלן הרשימה שלדעתי טובה מאוד להתחלה. ספרי אנגלית, מטמטיקה, פיסיקה, כימיה וביולוגיה ברמה של 5 יחידות בגרות. בנוסף רצוי גם ללמוד לטינית, צרפתית וארמית. אחרי אלו תמשיך עם הגרימוארים והקלאסיקות: מפתחות שלמה (הגדול והקטן) שלושת ספרי הפילוספיה של אגריפה 777 של קראולי המאגיה הקדושה של אברמלין שחר הזהב של ישראל רגרדי זה ככה להתחלה (זמן משוער לסיום קריאה ותרגול - 5 שנים) כמובן שבלי תרגול אתה אומנם תהיה מאוד מושכל בכל הקשור במאגיה גבוהה אבל לא תוכל לעשות כלום.

RainBird

New member
רק חמש שנים? אופטימי ../images/Emo13.gif אולי חמש שנים אם זה כ-ל מה שהוא עושה

MetalSinagouge

New member
Modern Magick

זה ספר שנחשב לה-ספר על מאגיה טקסית למתחילים. את הטקס הראשון שהוא הLesser Banishing Ritual of the Pentagram עושים כבר אחרי חודש בערך. מומלץ לקנות חפיסת טארוט בסיסית (של השחר הזהוב או של ריידר-וויט). יש ביבליוגרפיה ענפה שאת חלקה סביר להניח שתרצה לקרוא. הספרים שהוזכרו למטה הם די למתקדמים, אז חוץ מזה שהם קשים לקריאה סביר שלא תדע מה לעשות איתם, וזה כולל את Book 4. הספר הזה נחשב למאגנום אופוס של המאגיה, אבל צריך לקרוא הרבה מאוד כדי לדעת מה קראולי רוצה ממך (חוץ מהחלק הראשון על היוגה שהוא די בסיסי וקל).

rrrrrrrrr3

New member
תודה קראת את book 4?

קראתי את החלק הראשון ומהשני ממש לא הבנתי כלום..

MetalSinagouge

New member
קראתי חלקים ממנו...

עד שכבר לא התחיל להציק לי שאני לא מבין את הרב, והחלטתי לעשות הפסקה של כמה שנים. את MM אפשר להשיג ברשת, אבל לדעתי שווה לקנות אותו כי הספר די גדול וזה מעצבן לפתוח pdf על כל משפט שאתה רוצה לקרוא שוב. וכמו שאמרתי גם רצוי מאוד שיהיה טארוט. יש לי לינק לטורנט, אבל לא חוקי לכתוב אותו פה, אז אם החלטת להוריד פנה אלי לפרטי.

RainBird

New member
שווה בהחלט להשיג את הספר גם אם אני לא מתחבר עם מאגיה קבלית בצורה שהספר מציג, אני מעריך את התירגול שלו ונהנה לתת פעילויות ממנו לתלמידי.

RainBird

New member
אני מעביר שיעורים פרטיים לפעמים למי שדורש, ומי שראוי.

rrrrrrrrr3

New member
אני דווקא מעוניין בpdf..

יש לך מסנג'ר/אייסיקיו/אימייל שתוכל לשלוח לי דרכם את הקובץ? תודה. נ.ב :אני לא כל כך בקטע של טארוט האם זה ממש הכרחי לרכוש אותם?

MetalSinagouge

New member
שלחתי לך לינק.

בקשר לטארוט, משתמש ותיק שכבר לא כותב פה אמר לי פעם שזה לא חובה, אבל ככה אתה לא יכול לדעת מה התוצאות של האקטים שאתה עומד להביא לעולם. ז"א אתה יכול לבקש לעצמך 100000 ש"ח לחשבון, בלי לדעת שהכסף הזה יגיע אלייך מירושה למשל.

RainBird

New member
יש שיטות חיזוי אחרות ../images/Emo13.gif העניין הוא שהטארוט עוזרים להבין את תפיסת שחר הזהב לעולם המאגי.

RainBird

New member
בוודון למשל, מתע'קשים להתחיל עם חיזוי בקערת מים- ודווקא משאירים את האובי ואת צדפי פי-הכושי למתקדמים

gwizard

New member
אני לא מעודד הודרות ספרים

עם יוצא דופן של ספרים שכבר אי אפשר להשיג בדפוס או כאלו שזכויות יוצריהם פגו. נא להפסיק את זה !

למעלה