תגידו.. מה אתם אומרים?

feyoula

New member
תגידו.. מה אתם אומרים?

שאחרי פסח, נארגן עוד מפגש?

maorkad

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

אכתוב לכם גם שאני ממש עצוב שאני לא כותב כמו פעם אני נורא נורא עסוק עובד על פוריקט חדש וסודי. ובין השאר מסיים כמה בובות בו זמנית לסוף שנת הלימודים. ועוד עובד בעבודה מטורפת.

פיקניק בובנאים בשדות הצפון...../images/Emo141.gif|כלנית

הפריחה!
הריחות!
הצבעים!
הנופים!
האלרגיה!
בואו בהמוניכם...
(אבל מיד אחרי פסח, אחרת לא יישאר...)

גליתוי

New member
מישהו אמר גילבוע?!!!!!!!!!!!!!!

אני גרה למרגלות הגילבוע איזה כייף יהיה אם תגיעו לכאן הבעיה היחידה היא שאחרי פסח אני לא בטוחה שישארו פרחים באזורנו...... בכל אופן אשמח לפגוש אתכם איפה שזה לא יהיה!

עינבלית

New member
אם את גרה למרגלות הגלבוע

אז אני באזורך לפחות פעם בשבוע. יש לי חברים בגנ-נר.

גליתוי

New member
היי עינבלית ../images/Emo141.gif

אני נמצאת מהעבר השני של הגלבוע בעמק בית שאן בקיבוץ כפר רופין את מוזמנת! ביקרתי באתר החנות שלך אשמח אם תסבירי קצת יותר על החנות האם זו חנות וירטואלית בלבד? או שיש גם סניפים? מי יוצר את כל המוצרים? יש מבחר גדול! ואיך זה הולך? תודה גלית

עינבלית

New member
אשמח להסביר ולבקר בהזדמנות

יש לי חברות בסביבה שלך. כל המוצרים בחנות שלי הם עבודת יד שלי עצמי. אכן מבחר גדול, אני עובדת בחומרים שונים בתקופות שונות. פימו,בד, קווילטינג, תפירה, קולאז', ליבוד, צילום. המעבר בין החומרים מאפשר לי גיוון והתרגשות נוספת. איך זה הולך? זה יותר "אולם תצוגה" או "חלון ראווה" מאשר חנות. עולה לי כסף להעלות את היצירות לשם. עולה לי זמן לתחזק את המקום. הפסקתי להשקיע בזה זמן וכוחות ורגשות. אשמח אם ימכרו מוצרים אבל אני יותר נהנית להכין, ולתת מתנות, ולהסביר איך עשיתי ולכן מה שאני מתחזקת כרגע זה הבלוג שלי-http://thedreamdesigner.blogspot.com/ והחיים האמיתיים שלי, והחנות הוירטואלית נמצאת יותר כ"תראו מה עוד אני יודעת לעשות".

למעלה