תגידו, מה אתם חושבים על..

Crazy Midget

New member
תגידו, מה אתם חושבים על..

רק עכשיו, אחרי ששמעתי את OK COMPUTER 3 פעמים, התחלתי לאהוב את רדיוהד ולהתעניין בהם יותר.. 3 דברים 1. מה השיר שנחשב להכי טוב שלהם? 2. מה השיר האהוב עליך? 3. מה את/ה חושב/ת על Climbing up the walls (שהתאהבתי בו)?

MetaIIica

New member
מזמן לא היה לי אתגר מוזיקלי כזה../images/Emo13.gif

1. בכללי אני מניח שפרנואיד אנדרואיד או סטריט ספיריט נחשבים להכי טובים... למרות שאני חולק על זה. 2. אישית - משתנה כל יומיים וחצי, כרגע אני מניח שריקונר או subterranean homesick alien 3. יצירת מופת, הכי מושלמת של רדיוהד לדעתי.

Assilicious

New member
../images/Emo99.gif

אחח אני זוכר את ההתאהבות שלי ב OKC כאילו זה היה אתמול...
.. בהתחלה הכי התלהבתי מ Exit music... ואח"כ לא הפסקתי להתרגש מ Karma police, אח"כ הבנתי למה אומרים ש Paraniod הוא אחת ההפקות הגאוניות, ואח"כ הגעתי למסקנה ש Lucky הוא השיר הכי מושלם בדיסק. מלודיה אדירה, לחן מרגש/מדכא, הקול של תום..
ולגבי Climbing... השיר הזה גורם לי כל פעם למשהו אחר.. פעם לפחד ואימה ופעם לחרדות כאלו.. שיר מעולה
. לגבי איזה שיר נחשב להכי טוב שלהם.. אני לא חושב שיש בנאדם בעולם שיכול לענות על זה...

WICKED CHILD

New member
מטפס על ה...מטפס על ה...מטפ

קליימינג אפ...יש לו אצלי מקום מיוחד מאוד בראש...אבל הסיפור הוא ארוך ומועד לצינזור בכל מקרה.. נראה לי שבאיזושהי דרך זו הדוגמא הקלאסית של להיטיוהד של שלושה אקורדים אבל הם גורמים לזה שזה ישמע כאילו השיר יצא מהשאול ..מה שגם מעורבים בו המון אפקטים ...הקצב שלו גורם לך לחייך חיוך פסיכוטי של ליצן בגן ילדים חשוך...באמת שיר ענק שאתה לא קולט ככה ברגיל בשמיעה של "אוקיי קומ"..אתה צריך להיות שבע מכל השאר...השיר הכי פחות צלול בקומפיוטר בקושי מבינים את תום...וצריך ביקור בגריין פלאסטיק....אבל משירי הפחדיוהד האהובים עליי..."אין לימבו" גם ברשימה..ו"אמייזינג סאונד אוף קילינג אורג'"..... אני גם מכור לצרחות שלו בסוף השיר הזה....

kittycatbone

New member
אין על השיר באמת!

אבל מהההה, יש עוד הרבה שירים של רדיוהד שלא מבינים מילה ממה שהוא אומר?
האווירה שלו גאונית
אני גם מתה על איך שזה נשמע כל כך פסיכופטי D:

juventina

New member
פחדיוהד :)

חחח אני מתה על איך שאתה כותב :) קלימבינג בהחלט שיר מפחיד ואפל ושורט ויש לו שני רמיקסים מעולים :) ואני מסכימה שאין לימבו ואמייזינג שייכים לקטגוריה של שירים מצמררים...אין לימבו אשכרה גורם לך להרגיש כאילו הלכת לאיבוד ביום וזה הופך אותו לאחד השירים הכי מדהימים שלהם לדעתי...ובאמייזינג סאונד אתה כל הזמן מסתכל החוצה דרך החלון לראות שהבנקים עדיין לא התמוטטו ושאין אנשים שקופצים מהחלון והמון זועם וכאלה :) הגלואומינג גם נכנס לדעתי לקטגוריה, הוא יכול לשמש בתור פסקול לכל סיוט טוב. בעצם, הלוואי שהיו שירים של רדיוהד בסיוטים שלי :)

kittycatbone

New member
חחחחחחחח

בקשר לאין לימבו- בדיוק מה שגם אני חושבת!! מדהים איך שהאווירה בשיר הזה מתארת במדויק את המשמעות של שם השיר.!!!

Karma Killer

New member
=]או-וואה...

אני מניח שהשיר שנחשב הכי טוב הוא פרנואיד אנדרואיד כמו שכבר נאמר כאן... אני אישית אוהב הכי הרבה את street spirit ו-how to disappear completely אבל כאמור זה משתנה כל יום וחצי (אם כי לסטריט ספיריט יש מקום מיוחד אצלי בלב) לגבי climbing... זה השיר הרביעי הכי אהוב עליי שלהם

w0nkas

New member
מוזר קצת..

שזה השיר שבוא הוא התאהב אחרי כמה שמיעות.. זה שיר שצריל לעכל..אחרי שאתה נכנס לראש הרדיוהדי..

למעלה