תגידו מה אתם חושבים..

תגידו מה אתם חושבים..

יש לי אחות תאומה.. ו"הצלתי" אותה 3 פעמים מכל מיני דברים.. בפעם הרשונה אז כמעט נפל עליה ברזל לראש.. ואני אמרתי להסתובב ואחרי שניה הוא נפל לה על הרגליים.. ובפעם שניה מישהו מהשכונה בא עם סכין אליה בא לדקור אותה בבטן..(לא שמנו לב..) ואני משכתי אותה אלי וחיבקתי אותה..והוא עבר ולא פגע בא.. ובפעם השלישית אז סתם הלכנו ברחוב והיה עורב על החוט חשמל ואמרתי לה שהוא יכול לחרבן אליה אז שלא תעבור מתחתיו.. ואחרי שניה הוא הפיל אגוז.. אתם חושבים שזה במקרה ככה?.. תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה..!

SHAHAF UZI

New member
זה לא מקרה-יש אלוהים בשמיים...

אחרת,איך אתה מסביר את זה ? תגיד לי אתה.....

lboy2

New member
מה הקשר להעצמה אישית?

בכל זאת לדעתי זה צירוף מקרים...

אמטיסיט

New member
../images/Emo24.gifאני חושבת שאת מחוברת

יש לך איטואציות חדות הקשורות לאחותך והרי אומרים שתאומים משדרים על אותו גל , יתכן ואת חשה את העתיד לבוא. את יודעת סביבנו קיימת הילה אשר כמובן מחולקת לכל מני חלקים הילה פיזית, הילה רגשית וכד' יש כאלה שרואים הילות אלה ויש כאלה שחשים אותן שלא במודע וכנראה את חשה אותן מאחר שאותן הילות הן למעשה אנרגיה ומאחר שלפני שמשהו מתבטא בגוף פיזי הוא קודם קורה באותן הילות (לדוגמא - כמעט נפל עליה ברזל על הראש - מקרה זה כבר התבטא באתם גופים הילתיים ורק אחר כך התבטא בגוף הפיזי או דוגמא אחרת כאשר אדם חולה קודם ההילה הפיזית שלו נפגעת ואחר כך הגוף הפיזי)ומאחר ולך יש אינטואציות חדות ויכולת לא מודעת לקלוט את אותם תדרים המבטאים בעיה כל שהיא - למרות שנראה לי שאת יכולה לקלוט גם דברים שאינם שליליים - יכול למנוע זאת

למעלה